Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، افراد مُرده و اسکلت ها، اغلب آخرین چیزی است که ما انتظار داریم در جاذبه‌های گردشگری ببینیم. البته برخی از مکان‌ها هستند که به دلیل وجود بقایای انسانی توسط گردشگران بازدید می‌شوند و اسکلت‌ها و بقایای انسان‌ها هم کاملا در معرض دید آن‌ها قرار می‌گیرند.

 به گزارش لیست ورس، جاذبه‌های گردشگری به دلایل دیگری اعم از زیبایی و بکر بودن طبیعتشان گزینه محبوب گردشگران هستند و کمتر کسی انتظار دیدن جسد یا اسکلت را در آن‌ها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از مقاصد گردشگری وجود دارند که افراد مرده یا اسکلت در اطراف آن‌ها قرار گرفته است که احتمالا در مورد آن‌ها نمی‌دانید. در اینجا با چند جاذبه گردشگری که پر از بقایای انسانی هستند، آشنا می شوید.

کوه اورست

کوه اورست مملو از اجساد است. به اندازه‌ای در ضلع شمالی این قله جسد دیده می‌شود که به طور غیر رسمی آن را به Rainbow Ridge یا «ستیغ رنگین کمانی» می‌شناسند. رنگین بودن این ناحیه به دلیل لباس و وسایل متعلق به گردشگران متعدد و راهنما‌هایی است که در آنجا از بین رفته اند. تعداد کل اجساد در اورست مشخص نیست، اما این رقم از سال ۲۰۱۵ بیش از ۲۰۰ نفر اعلام شده است.

یکی از مشهورترین بقایای اجساد اورست «چکمه سبز» است که گفته می‌شود به تسوانگ پالجور تعلق دارد. بدن او از زمان کشته شدن در کولاک در سال ۱۹۹۶ در اورست باقی مانده است. جسد پالجور به این دلیل که کفش‌های سبز داشته به «چکمه سبز» معروف شده است. غاری که جسد پالجور در آن قرار دارد نیز به نام غار چکمه سبز شناخته می‌شود.

اجساد در این مکان اغلب به دلیل هزینه و خطرات موجود در اورست رها می‌شوند. برای بازیابی جسد از اورست، بین شش تا هشت راهنما مورد نیاز است. از طرفی به دلیل یخ زدگی وزن اجساد دو برابر از حالت معمول می‌شود. گفته شده خارج سازی این اجساد هزاران دلار هزینه دارد.

رودخانه زرد

رودخانه زرد چین همیشه مملو از بقایای افرادی است که دست به خودکشی زده اند و یا هنگام شنا غرق شدند. دولت این کشور علاقه‌ای به بازیابی اجساد ندارد و باعث می‌شود افرادی مانند وی شین پنگ جسد‌ها را در ازای پول خارج کنند. شین پنگ، یک پل پیاده رو ایجاد کرده است اجسادی که در رودخانه رها می‌شوند نمی‌توانند از آنجا عبور کنند. او با قایق خود به سمت پل عابر پیاده پارو می‌زند و هر جسدی را که پیدا کند بیرون می‌کشد.

او اجساد را در مکانی نگه می‌دارد و سپس با توصیف آن‌ها در روزنامه سعی در پیدا کردن خانواده و نزدیکان این اجساد می‌کند. هر خانواده باید ۵۰۰ دلار برای این کار پرداخت کند. در سال ۲۰۱۰ شین پنگ گفت که طی هفت سال ۵۰۰ جسد پیدا کرده است.

دخمه مردگان پاریس

در قرن هجدهم، شورای شهر پاریس متوجه شد که فضای قبرستان در حال اتمام است؛ بنابراین آن‌ها توافق کردند که معادن پاریس را به یک دخمه تبدیل کنند و آن را با بقایای بیش از شش میلیون نفر که در گورستان‌های پراکنده در شهر دفن شده اند، پُر کنند. در ابتدا کسی که جمجمه‌ها و استخوان‌ها را به داخل دخمه منتقل می‌کرد آن‌ها را رها می‌کرد، اما پس از مدتی کارگران شروع به مرتب سازی جمجمه و استخوان‌ها کردند.

بسیاری از بازدیدکنندگان هرگز نمی‌توانند میلیون‌ها استخوان و جمجمه‌ که در امتداد این تونل ۲ کیلومتری قرار گرفته اند را ببینند. این تونل به یک راه پله و دخمه اصلی می‌رسد. در انتهای دخمه راه پله دیگری قرار دارد که به قسمت‌های فوقانی این مکان منتهی می‌شود.

موزه لندن

حدود ۲۰ هزار اسکلت در یک مخزن زیرزمینی در موزه لندن نگهداری می‌شود. این مخزن با دیوار‌های بتنی ساخته شده و از دید گردشگران پنهان مانده است. این مکان، مرکز زیست باستان شناسی انسان نامیده می‌شود که بزرگترین مجموعه منفرد بقایای طبقه‌ای انسان در آن قرار دارد. اسکلت‌ها به افرادی تعلق دارد که از زمان رومی‌ها تا قرن ۱۹ بر انگلیس حکومت می‌کردند.

آن‌ها در جعبه‌های مقوایی با برچسب «اسکلت انسان» یا «اسکلت نوزاد انسان» ذخیره می‌شوند. این موزه اجساد را برای مطالعه تاریخ لندن نگهداری می‌کند. به عنوان مثال، مورخان پس از تجزیه و تحلیل اسکلت‌ها دریافتند که مردم قرون وسطی، دندان‌های بهتری نسبت به مردم در عصر کاوش داشتند.

دریاچه روپکاند

دریاچه روپکاند در اوتاراکند هند به دلیل اسکلت هایش معروف است. این دریاچه پوشیده از یخ است، اما وقتی یخ ذوب می‌شود با یک نگاه بیش از ۲۰۰ اسکلت انسان که در لبه آن پراکنده هستند، می‌توان دید. این اسکلت‌ها برای اولین بار در طول جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۲ کشف شد. در ابتدا انگلیسی‌ها مظنون بودند که آن‌ها بقایای سربازان ژاپنی هستند که قصد داشتند دزدکی به هند وارد شوند.

آن‌ها بعداً فهمیدند که اسکلت‌ها خیلی قدیمی هستند. مورخان در سال ۲۰۰۴ مجددا از این دریاچه بازدید کردند و تأیید کردند که استخوان‌ها متعلق به افرادی هستند که در حدود سال ۸۵۰ میلادی به دلیل طوفان تگرگ کشته شده اند. آن‌ها پس از اینکه به طور مداوم با تگرگ‌هایی به اندازه توپ کریکت مورد اصابت قرار گرفتند، جان خود را از دست دادند.

دیوار بزرگ چین

دیوار بزرگ چین، در مجموع حدود ۲۱ هزار کیلومتر طول دارد و احتمالا محبوب‌ترین سازه ساخته شده در چین باستان است. این بنا توسط چندین امپراطور ساخته شده و ساخت آن با دستور شی هوانگ حدود ۲۲۱ قبل از میلاد آغاز شده است. در زمانی که امپراتور چین شی هوانگ دستور ساخت دیوار را داد، محکومین و سربازان بیشترین نیروی کار آن را تشکیل دادند. تخمین زده می‌شود که در آن زمان ۴۰۰ هزار کارگر در حین ساخت و ساز دیوار چین جان خود را از دست داده اند. اعتقاد بر این است که بیشتر کشته شدگان در داخل دیوار دفن شده اند.

پربیننده ترین بزرگترین آبشار مصنوعی ایران + عکس زیباترین چشمه ایران را دیده اید؟ + عکس تردد آزمایشی در بخش دوم آزادراه تهران-شمال از مرداد ادامه دهن کجی مسافران شمال به کرونا عجیب و غریب‌ ترین هتل‌ های جهان + عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جاذبه گردشگری اسکلت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۰۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت

ایسنا/همدان دختر مرحوم دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای با تأکید بر اینکه پدرم گوش شنوای همه بود، گفت: مرحوم هزاوه‌ای تعامل با جوانان را خوب بلد بود به طوری‌که گوش شنوای همه بود و بسیاری از جوانان با او مشورت و درددل می‌کردند.

محیا سادات هزاوه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رفاقت خود با پدرش اظهار کرد: بُعد رفاقت ما بیشتر از رابطه پدر و دختری بود به گونه‌ای‌که جزئیات اتفاقات روزمره را برای هم تعریف می‌کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در محیط خانواده حضور پدرم پر از عشق و زندگی بود، خاطرنشان کرد: حتی دوران بیماری هم نتوانست انرژی و ابراز احساسات پدرم را بگیرد و با تمام نواتوانی باز هم محبت و عشق خود را نشان می‌داد.

هزاوه‌ای با اشاره به دلنوشته پدرش افزود: زمانی‌که کنکور داشتم پدرم برایم دلنوشته‌ای نوشته بود که آن را با آیه‌ای از قرآن شروع کرده بود «عذرخواهی می‌کنم که به علت مشغله جز دعا توشه‌ای برایت ندارم. تو فراتر از آنی که من می‌خواهم و درست آنی که خدا می‌خواهد.» و تعابیر عاطفی بسیار قوی در نوشته‌هایش بکار برده بود.

وی با بیان اینکه مرحوم هزاوه‌ای جاذبه‌ای برای نسل جوان داشت، تصریح کرد: رابطه بین پدرم و جوانان اقوام و دانشجویانش بسیار زیاد بود و برخی از جوانان فامیل که با پدر و مادر خود راحت نبودند، از طریق پدرم مسائل و خواسته‌های خود را با خانواده‌هایشان مطرح می‌کردند.

دختر مرحوم هزاوه‌ای تاب‌آوری و انعطاف‌پذیری در مقابل نظرات مخالف را یکی از ویژگی‌های ممتاز پدر دانست و یادآور شد: پدر حتی اگر در زمینه‌ای صاحب‌نظر بود در جمعی که مخالف نظرش بود، برآشفته نمی‌شد و با آرامش و صبوری صحبت می‌کرد ضمن اینکه نظرات مخالف رابطه‌اش را تحت‌تأثیر قرار نمی‌داد.

وی با بیان اینکه همیشه پدر به بنده مشورت می‌داد و در بحث ازدواج نخستین مشاورم او بود، اظهار کرد: پدر همیشه در امر ازدواج بنده سختگیری داشت اما در موردی که یکی از همکارانش معرفی کرده بود، سختگیری نکرد، انگار به او الهام شده بود.

هزاوه‌ای با اشاره به اینکه دو ماه بعد از عقدم پدر از دنیا رفت، ادامه داد: پدر در مسائل مادی و مهریه صحبت نکرد و فقط یک جمله به همسرم گفت و آن این بود «دخترم امانت حضرت زهراست، اگر امانتدار خوبی هستی، بسم‌الله».

وی با تأکید بر اینکه پدر بدون حساب و کتاب و بدون توقع به دیگران کمک می‌کرد، یادآور شد: پدر هیچ انتظاری از طرف مقابل نداشت و همیشه بدون انتظار به دیگران کمک می‌کرد و همواره به دنبال این بود که به انحاء مختلف دل دیگران را به دست بیاورد.

دختر مرحوم هزاوه‌ای با بیان اینکه پدرم مشمول لطف الهی بوده و هست، گفت: پدرم همیشه خیرخواه مردم بود و به همین علت مشمول لطف الهی بوده و هست. همیشه اگر کسی نیاز به کمک داشت هر کمکی که از دستش برمی‌آمد دریغ نمی‌کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای، عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی و یکی از پژوهشگران و اساتید مطرح دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۱۳۴۰ در خانواده‌ای مذهبی و روحانی در شهر همدان متولد شد. او پس از سال‌ها تدریس در دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۹۲ با بیماری مواجه شد و در اردیبهشت سال ۹۹ به علت بیماری درگذشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است
  • اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند!
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم
  • مردی با آرزوهای دوربُرد که برایمان عزت و اقتدار آفرید +عکس
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد