Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین قشمی مدیر سیستم تسویه و پرداخت سپرده گذاری مرکزی گفت: با توجه به تعداد سه میلیون نفر از فوت شدگان سهام عدالت، امکان اینکه عملیات قهری آنان به صورت دستی انجام و سهام را به وارثان انتقال داد، وجود ندارد.

وی بر ایجاد سامانه‌ای به منظور انجام عملیات فوق اشاره کرد و گفت: برای ایجاد این سامانه، جلسات متعددی با همکاران واحد حقوقی قوه قضائیه و همکاران واحد فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی برگزار شد تا اطلاعات موجود متوفیان چه از جهت میزان سهام عدالت چه از جهت تعداد وراث در این سامانه ثبت و ضبط شود تا درصدی که وارثان از سهام ارث می‌برند مشخص شود که امیدوارم این موضوع در سال جاری عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قشمی با اشاره به ادعای برخی افراد مبنی بر اینکه در سامانه سجام ثبت نام کرده، اما موفق به دریافت سود سهام عدالت نشده اند، عنوان کرد: با توجه به درج شماره شبا در سامانه سجام، سامانه فوق، شماره شبا را راستی آزمایی کرده و استعلام‌های معتبری از بانک مرکزی دریافت می‌کند.

وی افزود: با توجه به اینکه تعدادی از سهامداران در سامانه سجام ثبت نام نکرده بودند، قرار بر این شد تا ابتدا از طریق سامانه، شبا آن‌ها را استخراج کنیم و چنانچه شماره شبا در آن موجود نباشد از طریق سایت سهام عدالت و شبا‌هایی که از طریق سازمان خصوصی سازی در اختیار ما قرار داده شده، بتوانیم سود را به حساب این افراد واریز کنیم.

مدیر سیستم تسویه و پرداخت سپرده گذاری مرکزی در ادامه با بیان اینکه برای تعدادی از حساب‌ها سود واریز شده و به دلایل مختلف برگشت خورده است، اظهار داشت: علت اصلی این امر، داشتن حساب بلند مدت و یا حساب مسدود، راکد، انفرادی و یا حساب مشترک بوده است که در این صورت امکان واریز سود وجود نخواهد داشت.

 

قشمی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به تماس برخی افراد با مرکز ارتباطات سپرده گذاری مر کزی مبنی بر اینکه سودی به حساب آن‌ها واریز نشده است، بیان داشت: رهگیری‌های ما حاکی از این است که شماره حسابی توسط آنان کنترل و ملاحظه می‌شود که اصلاً سودی به آن واریز نشده و سود به حساب دیگری واریز شده است.

او در پاسخ به این سوال که چرا برخی افراد ۶۰ درصد سهام خود را فروخته اند، اما پولی برای آن‌ها واریز نشده است، افزود: وجه معامله در اختیار شرکت سپرده گذاری نیست بلکه در اختیار کارگزاران ناظری است که از طریق آن‌ها فروش انجام می‌شود و افراد می‌توانند با حضور در کارگزاری، پیگیری دریافت وجوه معاملات را داشته باشند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سهام عدالت حسین قشمی سامانه انتقال سهام عدالت سپرده گذاری سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۰۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد

گلبهار خسروی در گفت‌و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در اجرای تصویب نامه سال ۱۳۹۳ هیأت وزیران وقت، مبنی بر پرداخت ۲۰ درصد سرانه هزینه تمام شده دوره‌های سواد آموزی به سواد آموزان قبول شده، با پیگیری‌های سازمان نهضت سواد آموزی و با مساعدت بانک مرکزی، پاداش قبولی سواد آموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ به حساب افراد واریز شد.

وی افزود: در همین راستا میزان پاداش سواد آموزان قبول شده سال ۱۳۹۸ مبلغ یک میلیون و ۵۹۱ هزار و ۸۰۰ ریال و پاداش سواد آموزان قبول شده سال ۱۴۰۱ نیز مبلغ دو میلیون و ۱۵۰ هزار ریال می‌باشد که به صورت متمرکز به حساب افراد واجد شرایط واریز شده است.

معاون سواد آموزی استان به تعداد واجدین شرایط و سواد آموزان قبول شده استان به تفکیک سال‌های ۹۸ و ۱۴۰۱ نیز اشاره کرد و گفت: مجموع سواد آموزان قبول شده استان در سال ۱۳۹۸ تعداد دو هزار و ۳۶۰ نفر و در سال ۱۴۰۱ تعداد یک هزار و ۲۸۴ نفر است که پاداش را دریافت کرده‌اند.

خسروی از ارسال لیست اسامی قبول شدگان و مشمولین دریافت پاداش به ادارات آموزش و پرورش استان خبر داد و با تاکید بر اطلاع رسانی موضوع به مخاطبان، گفت: سواد آموزان واجد شرایط سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ که به دلیل نداشتن شماره شبای بانکی، مسدود بودن حساب و یا به هر دلیل دیگری موفق به دریافت پاداش مذکور نشده‌اند، می‌توانند با مراجعه به واحدهای سواد آموزی شهرستان‌ها و مناطق، نسبت به ثبت شماره حساب و شبای بانکی خود در سامانه سواد آموزی اقدام نمایند تا در صورت تأمین اعتبار، در مراحل بعد مبلغ پاداش به حساب آنان واریز شود.

وی اظهار کرد: همچنین سوادآموزی که پاداش خود را دریافت نکرده است، می‌تواند کد ملی خود را به سر شماره ۱۰۰۰۸۸۹۹ ارسال و از دلیل واریز نشدن مبلغ پاداش اطلاع حاصل نماید.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان هم چنین از پرداخت پاداش سواد آموزان خودآموز سال ۱۴۰۱ استان نیز خبر داد و گفت: به ازای هر سوادآموز خودآموز و بر اساس نرخ سرانه ابلاغی سال ۱۴۰۱ به حساب قبول شدگان، مبلغ ۱۰ میلیون ۷۰۰ هزار ریال واریز شده است.

به گفته وی پاداش سواد آموزان قبول شده سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ نیز سال گذشته پرداخت شده است.

خسروی در پایان از آموزش دهندگان خواست نسبت به درج دقیق شماره حساب و شماره شبای سواد آموزان سال ۱۴۰۲ در سامانه سواد آموزی اقدام نمایند تا در صورت پرداخت پاداش، اطلاعات قبول شدگان و واجدین شرایط تکمیل و حق کسی ضایع نشود.

کد خبر 6090055

دیگر خبرها

  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • واریز ۷۱۲ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های استان
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند