Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در مورد FATF گفت: دولت تمام اقدامات لازم را برای مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده است. 

وی ادامه داد: شنیدم گفته شده به برخی سوالات پاسخ داده نشده است و یا دیر پاسخ ها ارسال شده که تا آن جایی که من میدانم اولا سوالات اواخر اسفند برای ما فرستاده شده و در روزهای ابتدایی سال یعنی دهم _ دوازدهم پاسخ ( از سوی دولت به مجمع) فرستاده شده است ، ثانیا قبلا هم این سوالات پاسخ داده شده و ثالثا می توانستند جلسه را تجدید کنند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنیدی در مورد شکایت ایران از آمریکا در دادگاه لاهه گفت: آن  شکایت‌ هر دو ادامه دارد و دستور موقت آن گرفته شده است،  از زمان صدور دستور موقت معاونت حقوقی ریاست جمهور، وزارت خارجه و مرکز امور حقوق بین الملل منظم موارد نقض دستور را گزارش می کنیم و حتی ما معتقدیم این تغییری که در آئین دادرسی دیوان یعنی دادگاه بین المللی انجام شده که در آن قرار شده یک کمیته‌ای از قضات برای رصد دستور موقت‌‌ها انجام شده از جمله برای تلاش‌هایی است که ایران انجام داده است.
وی ادامه داد: رای هم به صلاحیت داده شد و بنابر این همه منتظر هستیم برا رسیدگی ماهوی و میدانم که مقدمات لوایح دارد فراهم می شود و همه دستگاه‌ها و کل سازمان حقوقی دولت کمک می‌کند و مستندات را جمع می‌کنیم و در چارچوب ان لوایح توضیحی، توصیفی و پاسخ به اعلامات امریکا در حال نجام است.

وی در مورد شکایت نمایندگان از رئیس جمهور طبق ماده ۲۳۴ تصریح کرد: ما توضیحاتی در مورد ماده ۲۳۴ دادیم قبلا هم گفتم ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی مجلس با قانون اساسی هماهنگ نیست چون قانون اساسی در اصل ۶۶ چارچوب ائین نامه داخلی را مشخص کرده است. موضوع آئین نامه داخلی در مورد تعیین رئیس مجلس، هیات رئیسه کمیسیون‌های مجلس و دوره تصدی کمیسیون‌ها امور مربوط به مذاکرات و امور انتظامات مجلس است و بنابراین تنظیم روابط قوای سه گانه در چارچوب قانون اساسی است نه در چارچوب آئین نامه داخلی مجلس.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس جمهور هیات دولت لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور نامه داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۱۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود

محمدمهدی اسماعیلی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در دیدار با وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان در حاشیه مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو با تاکید بر از سرگیری تبادلات فرهنگی بین دو کشور اظهار داشت: ما تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود؛ کشور ایران مرز‌های آبی و دریایی مشترک و طولانی با جمهوری آذربایجان دارد و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهر‌های مرزی ایجاد شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با همتای آذربایجانی خود با اشاره به ضرورت برگزاری نشست مشترک سینماگران ایرانی و آذربایجانی ادامه داد: آمادگی داریم بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک برگزار کنیم.

اسماعیلی در این دیدار با تاکید بر بازطراحی رابطه فرهنگی با همسایگان در دوره دولت سیزدهم گفت: دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با یکدیگر دارند و به همین خاطر یک ایرانی در جمهوری آذربایجان و یک فرد ار کشور شما در ایران احساس غربت نمی‌کند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد چهارشنبه ١٢ اردیبهشت  برای حضور در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو پایتخت جمهوری آذربایجان شد.

باکو از امروز چهارشنبه تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزیران فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم جهت گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • عارف: باید مسئولانه در صحنه حضور داشت
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی