Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@11:30:29 GMT

ناجی‌اند اما پر از دغدغه...

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۲۱۹۲۲

ناجی‌اند اما پر از دغدغه...

ایسنا/خوزستان یک منجی غریق می‌گوید اگرچه از نظر شغلی امنیت ندارند اما باوجود تمام دغدغه‌های‌شان، بدون هیچ‌گونه چشم‌داشت و منتی حاضرند جان خود را بدهند و نجات دهنده جان یک فرد باشند.

همیشه نجات جان انسان‌ها، حس شیرینی دارد و این حس برای ناجیان غریق که به آب می‌زنند و جان خود را به دست گرفته تا جان دیگری را نجات دهند، حس شیرین و عجیب‌تری است؛ رحیم دیدار نیز یکی از منجیان غریق خوزستانی است که طعم این حس شیرین را در دوران فعالیت خود چشیده است؛ در سال ۹۸ که ناجی جان یک پدر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بهانه روز ملی نجات غریق که ۲۱ تیرماه بود، گفت‌وگوی ایسنا را با رحیم دیدار، نجات غریق اهل شهرستان بهبهان که در سال ۹۸ توانست در یک شراط استثنایی، جان یک پدر خانواده را نجات دهد تا او دوباره به زندگی برگردد و فرصت مجدد زیستن را پیدا کند، می‌خوانید:

روایت یک غرق شدگی

"من در بخش تفریحات آبی سد مارون بهبهان به عنوان ناجی مشغول به فعالیت هستم. سال ۹۸ زمانی که سد را باز کرده بودند و دبی آب نیز افزایش پیدا کرده بود، با توجه به تعطیلات عید نوروز، این مکان شلوغ بود و مردم زیادی برای بازدید از سد در مکان حضور داشتند. حدود ساعت ۱۰ صبح بود که با ما تماس گرفته و اعلام شد که در بخش بین سد مارون و آریوبرزن، یک مرد حدودا ۴۰ ساله غرق شده است. گویا این آقا قصد داشته است از فرزند خود در کنار سد عکس بگیرد که پایش لیز می‌خورد و به درون آب پرتاب می‌شود. او پس از برخورد به یک صخره دچار شکستگی پا می‌شود اما توانسته بود خود را به صخره نگه دارد. زمانی که این حادثه به ما اعلام شد، بخش تفریحات آبی سد را تعطیل کردم و برای نجات فرد به بخش موردنظر سد رفتیم.

لحظه نجات جان پدر گرفتار در آب

زندگی دوباره

زمانی که به محل رسیدم، هلال احمر و اورژانس نیز در محل حادثه مستقر شده بودند. شدت آب به صورتی بود که فرد در حال غرق شدن بود و از طرفی نیز جریان آب به صورتی بود که من از بخش بالای سد نمی‌توانستم به درون آب بروم و جان او را نجات دهم. اما در نهایت راهی برای رفتن به درون آب پیدا کردم ولی شدت آب در حدی بود که حتی با توجه به مهارتم نمی‌توانستم کاری انجام دهم. به هر حال تلاش کردم، نزدیک به دیواره‌ها در آب حرکت کنم و با هر سختی و زحمتی که بود، خودم را به آن آقا رساندم. زمانی که او را دیدم، رنگ صورتش کاملا سفید شده بود و پای او و دنده‌هایش دچار شکستگی شده بود و از نظر بدنی دچار مشکلات بسیاری شده بود. من در آن لحظه هیچ اقدام پزشکی نمی‌توانستم انجام دهم و تنها کاری که انجام دادم، او را به دیواره‌های سد رساندم و جایی ثابت برای او پیدا کردم و توانستم او را نگه دارم. بعد نیز قایق‌های سایت تفریحی به ما نزدیک شدند و در نهایت توانستیم جان این پدر را نجات دهیم.

 حس شیرین

ما ناجیان غریق‌ در حالت عادی نیز همیشه احساس مسئولیت داریم و این حس مسئولیت به صورت خودجوش در تمامی ناجیان غریق وجود دارد و از این‌که بتوانند کمک کنند، لذت می‌برند و آن روزی که من آن پدر را نجات دادم، بهترین حس را داشتم. حتی یادم هست زمانی که می‌خواستم به درون آب بروم و او را نجات دهم به من گفتند که شدت جریان آب بسیار زیاد است و ممکن است برای شما خطری ایجاد شود اما در آن لحظه به خودم گفتم در چنین شرایطی اگر یک نفر قرار است کاری انجام دهد، کسی جز من نیست و نباید وقت را تلف کنم. زمانی که او را نجات دادم از این‌که می‌دیدم مادر و همسرش که در محل بودند، از شوق اشک می‌ریختند بسیار خوشحال بودم زیرا خانواده‌اش او را از دست رفته حساب می‌کردند و اشک‌هایشان از سر شوق را فراموش نمی‌کنم. من آن لحظه تنها خدا را شکر ‌کردم که توانستم جان یک نفر را نجات دهم.

رحیم دیدار

دغدغه‌ها

شاید باورتان نشود، هر کدام از ناجیان غریق با کم‌ترین دستمزدها مشغول به فعالیت هستند و در واقع باید بگویم، دستمزد خاصی ندارند و جوابگوی زندگی‌شان نیست اما آن حس انسان‌دوستانه و کمک به دیگران آن‌ها را علاقه‌مند به کار نگه داشته است. حتی زمانی که در اهواز سیل آمد، تمام ناجیان غریق اعلام آمادگی کردند و این‌ها همگی حرکت خودجوش است و در چنین مواقعی بحث مالی و حقوق را فراموش می‌کنند ولی باید بگویم هیچ ناجی غریقی از نظر مالی تامین نیست و رسیدگی لازم به آن‌ها نمی‌شود. دید به این قشر باید از مراجع بالادستی درست شود، البته یکسری وعده‌ها داده شد اما متاسفانه تغییری ایجاد نشده است. ناجیان غریق نه امنیت شغلی ندارند و نه از نظر معیشتی در شرایط خوبی هستند که انتظار می‌رود توجه بیشتری به این قشر شود. آن‌ها بدون هیچ‌گونه چشم‌داشت و منتی حاضرند جان خود را بدهند و نجات دهنده جان یک فرد باشند که باید به صورت شایسته نیز مورد توجه قرار بگیرند."

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی اخبار ورزشی خوزستان نجات غريق ناجیان غریق درون آب جان یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است

یوسف منصوری: همانگونه که اطلاع داریم کشاورزی یکی از صنعت های مهم در بحث اقتصاد کشور می باشد که می تواند در تورم و مشکلات اساسی کشور نقش بسزایی ایفا و برای تأمین غذای جامعه، توسعه اقتصادی، حفظ منابع طبیعی و حفظ محیط زیست بسیار حائز اهمیت است.

کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نیست و کیفیت در محصول کشاورزی میتواند از مشکلات جدی در کیفیت محصولات و همچنین تورم اقتصادی جلوگیری کند

شهرستان شوش یکی از شهرستانهای مهم کشور در بحث تولید گندم و سایر محصولات کشاورزی است که در سال های گذشته مقبولیت و حرف برای گفتن داشت. به گفته مسئولان در سال گذشته خوزستان رتبه اول در کشور را کسب کرد و شهرستان‌های شوش و کرخه در خوزستان دارای بالاترین آمار در برداشت گندم بودند.

در سالهای گذشته قطع برق چند ساعته برای چاه های عمیق کشاورزی در دو شهرستان شوش و کرخه مسبب کم شدن کیفیت در برداشت محصول استراتژیک گندم بود به طوری که در هر بیست و چهار ساعت شبانه روز، هشت ساعت برق چاه های عمیق کشاورزی در سطح شهرستان شوش و کرخه قطع می شد که به دلیل کشت تمام زمینهای موجود کشاورزان، امکان آبیاری تمام زمین کشت شده در مابقی ساعت های مجاز استفاده از برق در شبانه روز، کافی نبود و این موضوع باعث پایین آوردن کیفیت،تناج محصول و نارضایتی کشاورزان مناطقی از شهرستان گردید.

اغلب کشاورزان درگیر با موضوع قطع هشت ساعته برق چاه های عمیق، کشاورزان بخش فتح المبین در غرب کرخه از توابع شهرستان شوش بودند که با چندین بار مطالبه از محمدکعب عمیر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار وقت شهرستان کردند که متاسفانه نتیجه ای ملموس برای آن قشر حاصل نگردید

کشاورزان با پیگیری های خود پس از نشستهای فی مابین در شهرستان و با عزیمت چندین باره به مرکز استان، تقبل و تعهد برای دستور العمل های تحمیلیِ نو و ابتکاری آن سازمان را پذیرفتند، و قطعی برق را از هشت ساعت به پنج ساعت تقلیل شد تا از زیان صددرصدی نجات و ناچار به کار خود ادامه دهند.


در چند روز گذشته مسئولان دولتی از عدم قطعی برق در تابستان امسال خبر داده اند که انتظار می رود در فرصت پیش آمده و چند ماه قبل از کشت محصول گندم، مسئولان شهرستان پیگیر این موضوع باشند چرا که گندم شهرستان شوش از کیفیت بی نظیری در سطح جهان برخوردار است تا کشاورزان شهرستان و منطقه فتح المبین با خیالی آسوده کمک حال اقتصاد کشور در بحث با ارزش و مهم گندم باشند

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900037

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • آتش نشانان ناجی جوان٣٣ساله کوهنورد
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • ناجی پرسپولیس در جام حذفی غایب بود