Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهمنامه همکاری هلدینگ ارنیکا( اکسکوینو) با دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر در زمینه توسعه فناوری بلاک‌چین به امضا رسید.

به گزارش برنا، این تفاهمنامه به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و کسب وکاری در زمینه توسعه صنعت بلاک‌چین و انجام تحقیقات نوین در حوزه‌های فناوری محور امضاء شد.

این مراسم با حضور امیر تقدسی، مدیر‌عامل گروه سرمایه گذاری ارنیکا و علی محدث خراسانی، رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیر کبیر و دکترمهدی مجید پورعضو هیات علمی دانشکده مدیریت دانشگاه امیر کبیر در محل این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر علی محدث خراسانی، رییس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این گردهمایی ضمن استقبال از فعالیت‌های انجام شده در هلدینگ ارنیکا، از گسترش زمینه‌های همکاری و بکارگیری نخبگان دانشگاهی ابراز خرسندی کرد و گفت: «این همکاری در گام نخست با برگزاری طراحی محتوا و کارگاه‌های حرفه‌ای و تخصصی، برگزاری مسابقات علمی چالش محور و همچنین سرمایه‌گذاری هلدینگ ارنیکا بر روی ایده های نوآورانه در دانشگاه امیرکبیر عملیاتی می شود.»

وی یادآور شد: «طراحی محتوا و کارگاه‌های حرفه‌ای و تخصصی با همکاری این دو نهاد فرصت خوبی برای هم‌افزایی و ارایه خدمات آموزشی، پژوهشی و نوآوری محور است.»

در این نشست دکتر مهدی مجیدپور از اعضای هیات علمی دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری ارنیکا را یکی از کارآفرینان خوشنام کشور دانست و گفت: «ایشان زحمات فراوانی به منظور ایجاد و توسعه فناوری‌های نوین در کشور کشیده است و بستر ایجاد اشتغال برای جوانان متخصص ایرانی را فراهم کرده که این امر جای قدردانی دارد.»

وی افزود: «همکاری دانشگاه، صنعت و بنگاه‌های تجاری موجب استفـاده بهینه از ظـرفـیت‌ها و توانمنـدی‌های علـمی، آموزشی، پژوهـشی در راستای توسعه و تقویت حوزه های کسب و کاری در صنعت بلاک چین و شرکت های استارتاپی می شود.»

امیر تقدسی نیز در این مراسم اظهار داشت: «هلدینگ ارنیکا از طراحی محتوا و کارگاه‌های حرفه‌ای و تخصصی که موجب انتفاع کسب و کارها و متخصصان دانشگاهی به منظور خلق ارزش افزوده در کشور می شود، استقبال می‌کند و یکی از رویکردهای این شرکت، سرمایه گذاری بر روی ایده‌های است که توان ایجاد ارزش افزوده بالایی برای هموطنان ایرانی دارد.»

وی ایجاد کارگروه‌های مشترک به منظور طراحی محتوا و کارگاه‌های حرفه‌ای و تخصصی را مفید دانست و گفت: «با طراحی این کارگاه‌ها و همچنین برگزاری مسابقات چالش‌محور با هدف پوشش خلاء‌های موجود در جامعه استارتاپی و حوزه بلاک‌چین، می‌توان گام‌های مثبتی در جهت حمایت از ایده های نوآورانه و جوانان متخصص و خلاق کشور برداشت.»

در ادامه نیز، امیر تقدسی، مدیر عامل هلدینگ ارنیکا و مالک سامانه اکسکوینو در مورد اهمیت و فازهای این تفاهمنامه اظهار کرد: «در این تفاهمنامه، تمرکز همکاری‌ها در حوزه رمز ارزها و بلاک‌چین خواهد بود.»

به گفته وی، فاز اول این همکاری در حوزه آموزش برای دانشجویان در حوزه بلاک‌چین و رمز ارزها است. مبحث دوم هم در زمینه برگزاری مسابقات است تا دانشجویان و کارشناسان این حوزه بتوانند راهکارهایی را برای چالش‌های کسب‌و‌کارها در حوزه بلاک‌چین و رمز ارز ارائه دهند. اکسکوینو در نظر دارد از راهکارهای به دست آمده از طریق این مسابقات، برای حل چالش‌های کسب و کار خود بهره گیرد.

تقدسی ادامه داد: «زمینه سوم همکاری مربوط به حمایت از پایان‌نامه‌های مرتبط و تشویق به تولید پایان‌نامه‌های کاربردی جهت استفاده در کسب و کار رمز ارز و بلاک‌‌چین و نیز بومی‌سازی این دانش فنی و مالی در کشور است.»

مدیر عامل هلدینگ ارنیکا خاطرنشان کرد: «موضوع چهارم این تفاهمنامه‌ مربوط به بورسیه دانشجویان و نیروهای متخصص در شرکت اکسکوینو است تا بتوان از این منابع انسانی در صنعت بلاک‌چین و رمز ارز استفاده کرد. در صورت اجرایی شدن این بخش از همکاری‌ها، علاوه برحل مشکل نیروی انسانی اکسکوینو برای جذب افراد متخصص، دانشجویان هم می‌توانند نسبت به اشتغال در یک محیط کار با آینده پایدار اطمینان یابند و این مهم می تواند  خروج دانشجویان متخصص از کشور را کاهش دهد.»

دکتر علی محدث خراسانی، رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر در مورد اهمیت این تفاهمنامه گفت: «بسیاری از دانشجویان نخبه ما علاقه‌مند به کار در صنعت بلاک‌چین هستند و در این زمینه فعالیت علمی دارند. ضعف ما به‌عنوان مدیران دانشگاه، این است که ارتباطات جدی با حوزه کسب و کارها نداریم.»

وی افزود: «ارتباطاتی مثل تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ ارنیکا (مالک شرکت اکسکوینو) داشتیم، به برقراری ارتباط بین دانشجویان و کسب و کارها کمک می‌کند تا دانشجویان بتوانند در کنار  دانش علمی، مهارت‌های عملی لازم را نیز کسب کنند و به راحتی وارد بازار کار شوند.»

محدث خراسانی اظهار کرد: «تفاهمنامه‌ای که به امضا رسید در جهت برگزاری یک دوره مهارتی برای دانشجویان است تا بتوان سودمندی نیروهای متخصص برای صنعت از جمله حوزه بلاک‌چین را افزایش دهیم.»

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر ا کسکوینو هلدینگ ارنیکا دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه دانشگاه امیرکبیر هلدینگ ارنیکا حوزه بلاک چین صنعت بلاک چین دانشگاه امیر سرمایه گذاری کسب و کارها بلاک چین مدیر عامل کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۲۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟

رتبه‌بندی تایمز به تازگی جدیدترین نسخه رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که چینی‌ها برتری بودند و بهترین دانشگاه ایرانی به رتبه ۵۶ بسنده کرد.

به گزارش ایسنا، در دهه‌های گذشته، ظهور و شکوفایی دانشگاه‌های آسیایی در میان دانشگاه‌های جهان قابل توجه بوده است. 

این پیشرفت در تمامی رتبه‌بندی‌های معتبر دانشگاه‌های جهان هم دیده شده است. اخیرا رتبه‌بندی تایمز، جدیدترین نسخه از رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا را منتشر کرده و در آن روش‌های ارزیابی خود را اصلاح کرده است. 

قدرت رو به بهبود تولیدات تحقیقاتی چین و تأثیر آن بر منطقه رمز موفقیت چینی‌ها در برتر بودن در این تحقیقات بوده است. نکته قابل توجه دیگر، رشد نیروگاه‌های منطقه‌ای در زمینه همکاری با صنعت و همچنین اشاره به این موضوع است که بیشتر کشورهای آسیایی در حال بهبود سیستم آموزش عالی خود در این زمینه هستند.

سال گذشته، چین چهار رتبه از ۱۰ رتبه برتر را به خود اختصاص داد. امسال پنج دانشگاه در میان ۱۰ دانشگاه برتر دارد. این پیشرفت چینی‌ها برای هنگ کنگ بد بوده ،چرا که اکنون تنها دو مؤسسه در بین ۱۰ مؤسسه برتر دارد.

بعد از چین و هنگ کنگ، ژاپن هم عملکرد خوبی داشته است. اما در میان کشورهای شرق آسیا، کره جنوبی دچار سقوط شده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی دانشگاه ملی سئول که برترین دانشگاه کره جنوبی است، جایگاه ۱۱ را داشت اما امسال به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. 

بر این اساس برترین دانشگاه‌های آسیا از نظر مؤسسه رتبه‌بندی تایمز به شرح  ذیل است: 

۱- دانشگاه شینهوا( چین)

۲- دانشگاه پکن( چین)

۳- دانشگاه ملی سنگاپور ( سنگاپور ) 

۴- دانشگاه صنعتی نانیانگ( سنگاپور) 

۵- دانشگاه توکیو ( ژاپن) 

۶- دانشگاه هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ ) 

۷- دانشگاه شانگهای جیائو تونگ ( چین) 

۸- دانشگاه فودان ( چین) 

۹-ژیجیانگ ( چین) 

۱۰- دانشگاه چینی هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ)

اما ۱۰ دانشگاه ایرانی برتر این رتبه‌بندی که رتبه آنها در مقابل نامشان نوشته شده نیز به ترتیب ذیل است:

دانشگاه صنعتی شریف: ۵۶

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۶۸

دانشگاه علم و صنعت ایران: ۷۹

دانشگاه تهران:۱۰۰

دانشگاه صنعتی شیراز: ۱۱۸

دانشگاه تبریز:۱۲۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران:۱۲۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:۱۳۱

دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۳۳

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: ۱۳۶

بررسی آمار و ارقام این رتبه‌بندی نشان از آن دارد که دانشگاه‌های ایرانی آنطور که باید و شاید جایگاهی در خور نداشته‌اند. چراکه برترین دانشگاه ما در این رتبه‌بندی یعنی دانشگاه صنعتی شریف به رتبه ۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا بسنده کرده است. این در حالی است که توان و دانش دانشجویان و نخبگان ما و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه‌های ما چیزی فراتر از این آمار و ارقام است و بی شک با اراده و همت بیشتر از طرف مسئولان  میتوان به این مهم دست پیدا کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • آیت‌الله فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر