Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، «علی اسداللهی امین» در برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه سرعت انتقال کرونای دلتا کمتراز ۱۵ ثانیه و حتی زودتر از انتقال ویروس سرماخوردگی است، گفت: این گونۀ کرونا همه معادلات گونه‌های قبلی را بر هم زده، از جمله اینکه دیگر شرایطی که قبلا برای انتقال لازم بود همچون محیط دربسته و قرار گرفتن در معرض ویروس حدود ۱۵ دقیقه را بر هم زده و به سادگی در کوتاه‌ترین زمان منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه عنوان کرد: همچنین ممکن است در این گونه علائمی مثل از بین رفتن حس بویایی و چشایی و یا سایر علامت‌های کرونای قبلی اصلا مشاهده نشود و در اغلب موارد نیز افراد فکر می‌کنند در معرض باد کولر سرما خورده‌اند و یا به دلیل مسمومیت مشکل گوارشی پیدا کرده‌اند.

این پزشک متخصص همچنین اظهار کرد: حتی در برخی موارد دیده شده که افرادی به صورت همزمان به هر دو گونه آلفا و دلتا مبتلا شده‌اند، لذا باز هم توصیه بر زدن دو ماسک بر روی یکدیگر است.

اسداللهی با اشاره به اینکه حتی آنها که واکسن زدند نیز باید این مراقبت‌ها را انجام دهند، توضیح داد: چون متأسفانه این گونه دلتا باعث ایجاد مقاومت نسبی بدن در خصوص واکسن‌ها شده، اینکه واکسن‌ها دیگر  مؤثر نیستند درست نیست اما درصد ایمنی‌زایی آنها پائین‌تر آمده ولی در مجموع باز هم به طور کلی افرادی که واکسن می‌زنند به شکل خفیف‌تر درگیر بیماری می‌شوند و درصد بستری شدن آنها بسیار پائین‌تر است.

وی همچنین یادآور شد: اگر مراقبت‌ها پائین بوده و روند واکسیناسیون همچنان کند پیش برود، احتمال اینکه وارد پیک ششم شویم هم بسیار است.      

این متخصص بیماری‌های عفونی در ادامه تصریح کرد: توصیه من به همکاران پزشک این است که در هفته اول سعی کنند برای بیماران خیلی کورتون تجویز نکنند، چراکه طیق تحقیقات یکی از عوامل شیوع بیماری قارچ سیاه در هند همین استفاده بیش از اندازه کورتون در هفته اول بیماری بوده است.

اسداللهی امین در پایان نیز با اشاره به اینکه همچنان پی سی آر منفی رد کننده کرونا نیست، عنوان کرد: اتفاقا احتمال منفی شدن تست پی سی آر در گونه کرونای دلتا بسیار زیاد است و اصلا در این خصوص نمی‌توان به این تست اعتماد کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: متخصص عفونی کرونای دلتا تست پی سی ار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۲۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع ترین نوع سرطان در استان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!