Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مهرزاد لطفی بعد از ظهر چهارشنبه سیصد و شصت و دومین نشست روزانه ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از آمار بستری، ابتلاء و جان باختن از ویروس کرونا در استان فارس ابزار نگرانی کرد.

وی با اعلام اینکه در ۴۸ گذشته، ۲۸ هم استانی دیگر به دلیل ابتلاء به کرونا جان خود را از دست داده‌اند، افزایش آمارها کرونا در استان و ادامه این وضعیت را نگران کننده توصیف کرد و گفت: اگر شرایط به همین روال پیش برود در هفته‌های آینده تعداد مرگ و میر در استان افزایش پیدا خواهد کرد، بنابراین مردم باید نسبت به رعایت محدودیت‌های تعیین شده پایبند باشند و مسؤولان نیز با جدیت بیشتر در زمینه نظارت بر محدودیت‌ها، اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار کرد: بحران کنونی کرونا و موج پنجم این بیماری، فراتر از اعداد و آمارها و تهدیدی جدی برای سلامت یکایک ما محسوب می‌شود که در این شرایط، تنها راه حفاظت و مقابله با این ویروس، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و در کنار آن واکسیناسیون عمومی است.

رئیس دانشگاه از مسؤولان استان و شهرستان‌ها، کارشناسان و فعالان حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی و همچنین رسانه‌ها خواست با فرهنگ سازی در زمینه اهمیت واکسیناسیون و تشویق مردم به حضور در پایگاه‌های واکسیناسیون و دریافت واکسن کرونا، مجموعه سلامت استان را در مسیر سخت مقابله با بیماری کووید ۱۹ همراهی کنند.

دکتر لطفی افزود: در بعضی از موارد شاهد هستیم در بعضی شهرستان‌ها، افراد نوبت اول واکسن را دریافت کرده‌اند، اما متأسفانه با وجود پیگیری‌های مداوم از سوی کارشناسان شبکه‌های بهداشت و درمان و مراقبان سلامت، برای دریافت نوبت دوم مراجعه نمی‌کنند؛ این افراد باید به این نکته توجه داشته باشند که تزریق یک دوز واکسن به تنهایی نمی‌تواند ایمنی مناسبی ایجاد کند و لازم است برای کسب ایمنی کافی، دوز دوم واکسن را نیز دریافت کنند.

او در ادامه، با بیان اینکه در وضعیت قرمز کرونا، حضور در تجمعات و دورهمی های خانوادگی اشتباهی جبران ناپذیر است که می‌تواند سبب آسیب‌های جدی و از بین رفتن عزیزانمان شود، بر ممنوعیت برگزاری مراسمات و تجمعات در شهرستان‌های با وضعیت قرمز کرونا تاکید کرد.

کد خبر 5257971

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیراز ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه واکسن کرونا گرگان اردبیل شیوع کرونا ایلام اراک حجاب و عفاف عکس استانها خطبه های نماز جمعه سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال