Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید نمکی در نامه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور به افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون و مشارکت سازمان های دیگر من جمله سازمان بسیج به عنوان همکار اصلی در طرح شهید سلیمانی در انجام این فعالیت بسیار مهم و اساسی، تاکید کرد.

به گزارش برنا؛ متن نامه به شرح زیر است:

رییس / سرپرست محترم دانشگاه / دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.............

باسلام؛

پیرو مکاتبات و جلسات ویدئو کنفرانس در مورد واکسیناسیون، باتوجه به تأمین واکسن مورد نیاز کلیه دانشگاه ها لازم است سریعاً با افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون و مشارکت سازمان های دیگر من جمله سازمان بسیج به عنوان همکار اصلی در طرح شهید سلیمانی در انجام این فعالیت بسیار مهم و اساسی تسریع شود.

هدفگذاری تعداد و گروه های سنی از طرف معاون محترم بهداشتی اعلام می شود. مسئولیت مستقیم این فعالیت با روسای محترم دانشگاه ها می باشد و ضروری است همه روزه آمار واکسیناسیون استان توسط رییس دانشگاه جمع بندی و به دفتر اینجانب گزارش شود.

 همانگونه که سرعت عمل موجب قدردانی است هرگونه کندی و عدم پیشرفت مناسب نیز مورد پیگیری جدی قرار خواهد گرفت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علوم پزشکی واکسیناسیون بسیج معاون واکسیناسیون وزیر بهداشت کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۲۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳