Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی سالک رازی رئیس سازمان بسیج شهرداری کلانشهر‌های کشور با بیان اینکه مجموعه سپاه و بسیج، نقش مهمی در تسهیلگری و مانع زدایی‌ها برعهده دارند اظهار کرد: وظیفه ما به عنوان بسیج آن است که با هم افزایی با سایر نهاد‌ها و سازمانها، به عنوان یک مشاور امین و متخصص در کنار مجموعه مدیران شهری بوده و بتوانیم در جهت خدمت رسانی مطلوب و تخصصی گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالک اضافه کرد: ارتباط موثر بین مدیریت شهری و بسیج کلانشهر‌ها می‌تواند نتایج فرهنگی بالایی را در کشور رقم بزند که لازم است دستگاه‌های مسئول و مرتبط، با تعامل و همکاری مطلوب، فرآیند‌ها را تسهیل کرده و روند توسعه فرهنگی شهری را با سرعت بیشتری پیش ببرند.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از نخبگان بسیجی در پیشبرد برنامه‌های مدیریت شهری تصریح کرد: بسیج طی سال‌های گذشته از انقلاب نشان داده است توان فوق العاده‌ای دارد و گروه‌های جهادی بسیج در خط مقدم خدمت به مردم هستند. از این رو می‌توان با بهره گیری از پتانسیل نیرو‌های متخصص و نخبه بسیجی و با شناسایی معضلات شهری در جهت شکل گیری شهری با معماری انسانی و اسلامی گام برداشت.

سالک افزود: بسیج شهرداری تهران فعالیت‌های موثر و قابل توجهی با استفاده از نقطه نظرات نخبگان مختلف و هم افزایی با نخبگان شهری برنامه ریزی و اجرا کرده است که می‌تواند مورد استفاده بسیج سایر کلانشهر‌های کشور قرار گیرد. بسیج شهرداری‌های کشور نیز می‌بایست با شناسایی و استفاده از ظرفیت نخبگان شهری در جهت تحقق شهر و تمدن اسلامی حرکت نمایند.

رئیس سازمان بسیج شهرداری کلانشهر‌های کشور در بخش دیگری از سخنان خود، یکی از ماموریت‌های جهادگران بسیجی را حضور در حوادث غیر مترقبه و بلایای طبیعی عنوان کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب برآن تاکید داشتند، رسیدگی و توجه به مردم زلزله زده سی سخت است که طی هماهنگی‌های صورت گرفته با شهرداران کلانشهر‌های کشور، مقرر شد که هر شهردار با نام شهر خود در مجموعه سی سخت اقدام به ساخت واحد مسکونی کنند و پیگیری و محوریت این کار نیز به بسیج شهرداری کلانشهر‌ها محول شد.

گفتنی است بسیج شهرداری کلانشهر‌ها در دی ماه سال ۹۹ با هدف کمک به پیشبرد اهداف و تقویت مدیریت شهری در کلانشهر‌ها راه اندازی شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بسیج شهرداری تهران کلانشهر های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند

رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است، بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

دیگر خبرها

  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است