Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رضا اسماعیلی روز چهارشنبه در نشست اول کمیته فرهنگ هنر و رسانه کنگره یاد شده با اشاره به اهمیت حفظ ارتباطات بین المللی در این اصفهان افزود: اجزا و عناصر مکتب اصفهان، به‌عنوان عناصریست که تجلی توامان بین معنا گرایی،  اندیشه گرایی و توسعه شهری و حکمت دارد.

وی ادامه داد: با واکاوی عناصر مکتب اصفهان، اجزا و ساختار این مکتب در مدیریت شهری مبتنی بر حکمت، می توان به ترکیب معناگرایی و اندیشه دینی و جایگاه اندیشه تشیع در این زمان و خلق ساختاری پدیده‌ای چون میدان نقش جهان ( امام(ره)) و عناصری که در این زمینه وجود دارد، پی برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان گفت: اجزا و عناصر چهارباغ به‌عنوان تجلی بزرگ فرهنگ دینی که به تعبیری یک بهشت است و تجلی بهشت بر روی زمین در اصفهان است.

وی اضافه کرد: رودخانه زاینده رود هم در این روزها جاری شده و این تجلی و ترکیب شهر توسعه یافته که در دوره صفوی مطرح بوده توسعه مبتنی بر آب و جنبه‌ها و عناصر ساختاری در میدان نقش جهان به نیکی در این مثلث مطرح شده است.

دبیر نشست تخصصی کمیته فرهنگ هنر و رسانه نخستین کنگره استان اصفهان و توسعه ملی گفت: اصفهان فراتر از یک شهر متعلق به شهروندان این شهر و ایرانیان است بلکه شهریست که متعلق به همه جهانیان است.

وی با بیان اینکه اصفهان از یک منظری شهر جهانی صنایع دستی محسوب می‌شود و عظمت این شهر به‌عنوان شهر خلاق در حدی است که از آن به‌عنوان جهان شهر اصفهان می‌توان یاد کرد ادامه داد: فرهنگستان هنر کشور اقدامات جدی و خوبی برای احیای مکتب اصفهان انجام داده که امیدواریم این فعالیت ها تکمیل شود.

اسماعیلی با اشاره به اینکه   کلام و سخن زیبا با لهجه شیرین اصفهانی همچنان بر تارک ادبیات و تاریخ ایران و جهان می درخشد خاطرنشان کرد: اصفهان فراتر از ابعاد معماری و ساخت و ساز شهری، شهری متشکل از ابعاد معنوی و زیبای هنری با مردمی طناز و هوشمند است که توانسته اند چگونه از این فضاها حداکثر استفاده را داشته باشند.

به گفته وی، فعالیت‌ها در این شهر باید در عرصه عملی در حیطه شهری معنا پیدا کند و بتوانیم شهری مشهور و پر از معنا و توام با معنویت، اخلاق و رفتار و ترکیبی از معماری و طبیعت گرایی داشته باشیم.

اسماعیلی  تصریح کرد: اصفهان از منظر دیپلماسی بین المللی و ملی جایگاه ممتازی دارد که از این لحاظ می توانیم یک بعد بین المللی به این شهر ببخشیم که با فعالیت هایی که انجام شده و احداث تالار سران که به زودی به بهره برداری خواهد رسید به عظمت و شکوه و زیبایی اصفهان در دوران معاصر برگردیم. 

وی با بیان اینکه گسست هایی در دوره های تاریخی در اصفهان ایجاد شد که بیشتر آنها بعد از دوران صفویه بود ادامه داد: بسیاری از آثار تاریخی و باستانی این شهر که صفویان با استفاده از اندیشه های هنرمندان، صنعتگران، شعرا و فقیهان به‌وجود آورده بودند، در دوران قاجاریه از بین رفت و بعضی از آنها هم با شهرسازی های نو و تغییر فرهنگ و تغییر کالبد، ارتباط سازمان یافته و ارگانیک بین کالبد شهری و فرهنگ شهری که در گذشته خلق شده بود را تغییر داد.

وی ابراز امیدواری کرد که با استفاده از مکاتب متعددی که در این استان داریم بتوانیم به دوره شکوه و عظمت این شهر برگردیم و اصفهانی داشته باشیم که همچنان آب در آن جاری باشد و گردشگران و سیاحان از اقصی نقاط جهان به این دیار سفر کنند.

(نشست اول) کمیته فرهنگ هنر و رسانه با سخنرانی‌های علی‌اصغر محکی با عنوان نقش شبکه ارتباطات اجتماعی واقعی و مجازی متخصصان شهری در بهبود مدیریت شهری و  سید وحید عقیلی با عنوان مکتب اصفهان و توسعه ملی و  دکتر مهرداد نوابخش با عنوان نقش نهاد رسانه‌های اجتماعی در توسعه پایدار شهری برگزار شد.

نخستین کنگره "استان اصفهان و توسعه ملی، چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو"  سه شنبه گذشته در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد و به مدت سه روز تا ٢۴ تیر در دانشگاه صنعتی اصفهان در قالب حضوری و مجازی برگزار می‌شود.


 

برچسب‌ها توسعه ایران دانشگاه اصفهان اصفهان دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران دانشگاه اصفهان اصفهان توسعه ایران دانشگاه اصفهان اصفهان دانشگاه مکتب اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: اقدامات دوره ششم مدیریت شهری این شهر در راستای رشد و توسعه شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، داوود قربانی ظهر امروز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شورای ششم اقدامات کم نظیر و در برخی موارد بی‌نظیری انجام شده و فعالیت شورا در حوزه مدیریت شهری قابل دفاع است.

وی افزود: در حوزه مالی و بودجه‌ریزی اقدامات خوب و کم نظیری صورت گرفته است. رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک ادامه داد: در موضوع حمل و نقل عمومی و ترافیک هم پیگیری‌های شورا در موضوع خرید اتوبوس‌ها و میدل باس ها، نصب پل‌های هوایی و تکمیل تقاطع‌های غیر همسطح، اصلاح هندسی معابر، بازگشایی بسیاری از معابر اقدامات شایسته‌ای انجام شده است.

قربانی اضافه کرد: در حوزه خدمات شهری هم موضوع تفکیک زباله از مبدا و احداث بازارچه‌های عرضه میوه و تره بار هم در حال انجام است و هم اینک اقدامات مربوط به ساخت و ساز این بازارچه‌ها انجام شده و در حال انجام امور مربوط به بهره‌برداری از آنها هستیم.

وی اظهار کرد: همچنین نوسازی وسایل بازی در پارک‌های سطح شهر و موضوع هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شده و نزدیک به ۱۰۰ درصد از خودروهای سنگین سازمان عمران و ترافیک را تغییر و تحول داده‌ایم.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک با بیان اینکه تکمیل سه تقاطع غیر هم‌سطح در دو سال گذشته انجام شده است، گفت: تجهیز سالن همایش پارک شهر و مناسب سازی آن از دیگر اقدامات فرهنگی شورا بوده است.

قربانی ادامه داد: با راه اندازی خط تولید قطعات بتنی، شهرداری را در نیاز به محصولات بتنی خودکفا کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در موضوع سازمان فرهنگی ورزشی هم ۱۰ زمین چمن مصنوعی نوسازی و تجهیز شده و ایجاد زورخانه ورزش‌های باستانی و پهلوانی هم در شورا ششم انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک افزود: توجه و تاکید اعضای شورا و الزام شهردار به ارائه توضیحات و گزارش هفتگی در راستای اقدامات و برنامه‌های مهم شهری از جمله بازی‌های هیجانی، پارک آبی، پارک بانوان شماره دو، احداث فرهنگسرا و اجرای فاز دو آرامستان است.

قربانی خاطرنشان کرد: طرح دره نور الشهدا که بیش از دو دهه مورد غفلت قرار گرفته بود، در این دوره شورا ششم با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست و سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌ها در این منطقه انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل عمومی یک انقلاب در شهر اراک رخ داده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۹۹ دستگاه اتوبوس خریداری شده و ۷۰ دستگاه ون و ۱۰ دستگاه اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شده است.

قربانی افزود: اجرای ۲۲۰ کیلومتر فیبر نوری در اراک ثمره تعامل و همکاری شورا و شهرداری است.

وی تصریح کرد: در این دوره، پروژه‌های متعددی که متعلق به دوره‌های گذشته شورای شهر بود، پیگیری و تعدادی از پروژه‌ها از قبیل طرح بزرگ تقاطع غیر همسطح امام خمینی (ره) زودتر از موعد مقرر تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

رئیس شورای شهر اراک اظهار کرد: افزایش بودجه شهر اراک از ۱۹۰۰ در سال ۱۴۰۰ به شش هزار میلیارد تومان در سال جاری، اجرای سیستم خزانه‌داری کل و احیای مدیریت حسابرسی داخلی، احیا نظام تخصیص اعتبار در شهرداری، اجرای پروژه بزرگ اصلاح حساب‌ها از ۱۰ سال گذشته تا کنون از جمله اقدامات انجام شده است.

قربانی از آغاز پروژه شهر دوستدار کودک در اراک، راه اندازی مدرسه شهروندی و آموزش هزاران نفر ساعت در این مرکز و برگزاری جشنواره‌های بزرگ فرهنگی - مذهبی طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: پروژه‌های خاص و در دستور کار مدیریت شهری هم شامل: اجرای پروژه گردشگری نور الشهدا گردو بعد از دو دهه تعطیلی با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، اجرای پروژه ساختمان آفتاب بعد از مدت‌ها تعطیلی، پروژه احداث دومین پارک بانوان، طرح پارک آبی، احداث فرهنگسرا و اجرای فاز دو آرامستان اراک است.

وی با اشاره به پیگیری مکرر اعضای شورا برای تقویت تفرجگاه‌های اراک گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته زیرساخت‌های منطقه گردشگری نور الشهدا انجام شد.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک تصریح کرد: به زودی در منطقه گردشگری نور الشهدا انواع بازی‌های هیجانی و پر مخاطب مناسب خانواده‌ها راه اندازی می‌شود.

قربانی از خریداری تاکسی برقی خبر داد و گفت: همچنین ۱۳۰ دستگاه اتوبوس گازسوز و برقی تهیه و تعدادی از این اتوبوس‌ها به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اراک اضافه شده‌اند.

کد خبر 749822

دیگر خبرها

  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است