Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی محمد مختاری» روز چهارشنبه درباره وضع نابسامان درختان خیابان ولیعصر(عج) و نحوه آبیاری آن‌ها به خبرنگاران گفت: درخت هم یک موجود زنده است و اتفاقا درختان این خیابان احیا شده است اما درجه حرارت هوا که بیش از حد بالا می‌رود، شوک به گیاه وارد می‌شود و درخت شروع به خزان زودرس می‌کند البته این خزان به آن معنا نیست که درخت در حال خشک شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این موضوع با برنامه ریزی برای ساعات آبیاری درختان حل می‌شود، توضیح داد: ما به مناطق ۲۲ گانه دستورالعمل داده ایم که در تیر و مرداد ماه در ساعات خنک روز، یعنی از ۶ عصر تا ۹ صبح آبیاری کنند و از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر آبیاری ممنوع است چرا که علاوه بر این که ۵۰ درصد آب تبخیر می‌شود، به گیاه صدمه نیز می‌زند و مثل این می‌ماند که پای گیاه آب جوش بریزند.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران تاکید کرد: ما سعی کرده ایم در محله‌ها یا مناطقی که کم برخوردار هستند و سرانه فضای سبز در آن‌ها پایین است، بتوانیم باغات را از محل اخذ عوارض تملک کنیم.

۲۱ باغ در تهران تملک شد

وی همچنین افزود: ۲۱ باغ در مناطق ۷، ۱۰، ۱۱، ۱۷، ۸ و ۱۲ تملک شد تا این‌ها به عنوان بوستان محله‌ای طراحی و احداث شوند و در نهایت مورد بهره برداری قرار گرفتند.

مختاری ادامه داد: منطقه ۱۰ یکی از مناطق کم برخوردار است که بافت فشرده مسکونی دارد و سرانه فضای سبز در این منطقه پایین است.

این مقام شهری گفت:‌بر اساس طرح جامع شهر تهران، باید توزیع عادلانه حداقل ۱۰ متر مربع برای هر شهروند تهرانی داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون در بخش درون شهری در مناطق ۲۲ گانه تهران، سرانه فضای سبز ۱۵.۴۲ متر مربع است اما در بخش‌های کم برخوردار که ۶ منطقه هستند، سرانه فضای سبز زیر ۱۰ متر است و توزیع عادلانه فضای سبز انجام نشده است.

مدیرعامل سازمان بوستان های شهر تهران تاکید کرد: با برنامه ریزی که انجام شده، ما سعی کرده ایم در مناطق کم برخوردار پارک‌های منطقه‌ای و محله‌ای را حفظ کنیم و سرانه‌های خدماتی از جمله سرانه فضای سبز را تامین کنیم.

وی در رابطه با باغ ملی حکیم تاکید کرد: این باغ در مدت ۴۰ روز ساخته شده است، طراحی ایرانی- اسلامی دارد و حدود ۶.۵ میلیارد هزینه دربرداشته است. مساحت این پارک محله ای هم پنج هزار متر مربع است.

به گفته مختاری، سعی شده که این پارک برای معلولان، جانبازان و نابینایان مناسب سازی شود.

مختاری افزود: این پارک، ۲ هزار و سیصد و دومین پارکی است که در تهران مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران یادآور شد: سرانه برون شهری ما حدود ۲۵ متر مربع برای هر نفر است، ما سرانه برون شهری را جز سرانه فضای سبز به حساب نمی‌آوریم، بلکه جاهایی که مردم مستقیما استفاده می‌کنند را جز سرانه فضای سبز حساب می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، ۲ هزار و ۲۸۹ بوستان شهری و جنگلی در مناطق ۲۲ گانه پایتخت واقع شده که بوستان جوانمردان، نهج البلاغه، چیتگر، شهدای خلیج فارس، یاس فاطمی، تلو، ارم، سرخه حصار و ولایت از جمله آنها است.

برچسب‌ها شهرداری تهران شهر تهران فضای سبز خیابان ولیعصر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران شهر تهران فضای سبز شهرداری تهران شهر تهران فضای سبز خیابان ولیعصر سرانه فضای سبز کم برخوردار شهر تهران متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۴۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر

شهرداری منطقه ۷ درباره قطع برخی از درختان ضلع غربی باغ‌موزه قصر کنار دیوار نیروی انتظامی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهر، این روابط عمومی طی اطلاعیه اظهار کرده است:

ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید مدیریت شهری بوده به اطلاع می‌رساند که ۱۳ اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست خوار و چوب خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام شد. سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده ۷ طرح و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که در این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب ناپذیر است و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد.

در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه‌ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضا‌های سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد.

از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد، شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می‌زند.

در پایان اعلام می‌کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه‌ها و نگرانی‌ها در این زمینه هستیم.

دیگر خبرها

  • آتش‌ سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • آتش‌سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • تکذیب قطع درختان در بوستان ستارخان تهران