Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@09:11:31 GMT

نوجوانان‌، بازیگران 2 پرونده هولناک

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۲۵۲۶۱

نوجوانان‌، بازیگران 2 پرونده هولناک

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین، ماجرای هلیا این روزها به سوژه فضای مجازی تبدیل شده است. دختر نوجوانی که در جریان درگیری با دختر دیگر‌، قمه از زیر لباس خود بیرون می‌کشد و با آن، افراد حاضر در محل درگیری را تهدید می‌کند.

دادستان اصفهان در واکنش به انتشار این کلیپ با اشاره به صدور دستور جهت شناسایی و تشکیل پرونده شخصیت و مددکاری اجتماعی برای افراد خاطی بر ضرورت بررسی روان‌شناسی و جامعه‌شناختی برخی رفتارهای هنجارشکنانه تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اصفهانی از خانواده‌ها نیز خواست تا به این نکته مهم توجه کنند که عواقب ناشی از عدم نظارت و تقلید برخی حرکات یا دسترسی به سلاح سرد می‌تواند جبران‌ناپذیر باشد و خشونت و حتی قتل را به کانون خانواده‌ها بکشاند.

احضار هلیا

با احضار هلیا و انتشار‌دهنده کلیپ به اداره پلیس مشخص شد، درگیری به‌دلیل کل‌کل مجازی صورت گرفته است.

سرهنگ جهانگیر کریمی، معاون اجتماعی پلیس استان اصفهان در این‌باره به جام‌جم گفت: پس از انتشار کلیپ درگیری چنددختر در فضای مجازی و نمایش قداره توسط یکی از آنها، به‌دلیل حساسیت این عمل و مطالبات مردمی و باز‌نشر گسترده آن در فضای مجازی، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: پس از رصد اطلاعاتی انجام شده عوامل انتشار‌دهنده این کلیپ و دختر نوجوان که اقدام به درگیری کرده بودند شناسایی و با هماهنگی قضایی احضار شدند. بررسی‌های اولیه نشان‌دهنده این است که افراد خاطی در فضای مجازی با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و دوست شده بودند و تحت‌تاثیر القائات منفی دوستان ناباب خود دست به این‌گونه رفتارها زده‌اند.

سرهنگ کریمی تصریح کرد: در واقع بروز این‌گونه رفتارهای هنجارشکنانه در جامعه زنگ خطری است برای خانواده‌ها که نظارت بیشتری بر دوستان فرزندان خود و فعالیت آنها در فضای مجازی داشته باشند.

معاون اجتماعی پلیس اصفهان با اشاره به این‌که هرگونه رفتارهای هنجارشکنانه که باعث کاهش احساس امنیت شهروندان شود توسط پلیس رصد و با عوامل مربوط برخورد قاطع و قانونی می‌شود، خاطرنشان کرد: عواملی که اقدام به فیلمبرداری و انتشار این درگیری در فضای مجازی کرده بودند شناسایی و برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.

جنایت‌ های 5 پسر نوجوان در چهار باغ

پرونده دیگر مربوط به قتل‌ های پنج پسر نوجوان در عرب‌ آباد است. پنج پسر دانش‌آموز وقتی نتوانستند خانواده‌شان را راضی کنند که برای آنها موتورسیکلت بخرند، تصمیم گرفتند باند سرقتی تشکیل دهند و موتورسیکلت سرقت کنند.

آنها با هفت میلیون تومان پس‌انداز خود یک قبضه تفنگ وینچستر ساچمه‌ای خریدند و در جریان سرقت‌ ها مرتکب قتل دو نفر شده و مرد جوانی را تا یک‌قدمی مرگ بردند.

او پس از بهبودی از بیمارستان در شکایت خود گفت: متهمان مرا تعقیب کرده و با خودرو چند بار به موتورم زدند که وقتی توقف کردم با اسلحه دو گلوله به سمتم شلیک کرده و من بیهوش شدم. وقتی به هوش آمدم در بیمارستان بودم. به‌طور معجزه‌آسایی با کمک یک عابر از مرگ نجات پیدا کردم. دو پسر دانش‌آموز که عامل این دو جنایت هستند، مدعی شده‌اند نمی‌دانستند طعمه‌هایشان با شلیک گلوله ساچمه‌زن فوت می‌کنند و تصورشان این بود که آنها فقط زخمی می‌شوند.

گفت‌و‌گو با دو متهم اصلی این پرونده و بررسی ریشه‌های این جنایت را می‌توانید در تپش این هفته بخوانید.

گروه حوادث روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: جنایت جرایم خشن هلیا عرب آباد فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۵۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که .باعث نگرانی خانواده های ولایت مدار ایرانی  شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

 رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟