Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، کمیسیون مرکزی انتخابات بلغارستان همچنین اعلام کرد که حزب "شهروندان برای توسعه اروپایی بلغارستان" (GERB) به رهبری «بویکو بوریسوف» نخست وزیر پیشین با کسب ۲۳.۵۱ درصد آرا یعنی ۶۴۲ هزار و ۱۶۵ رای و پس از آن حزب سوسیالیست بلغارستان با ۱۳.۳۹ درصد آرا یعنی ۳۶۵ هزار و ۶۹۵ رای در این انتخابات بیشترین آرای رای هندگان را بدست آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتحاد دموکراتیک بلغارستان با کسب ۱۲.۶۴ درصد آرا (۳۴۵ هزار و ۳۲۹ رای)، جنبش حقوق و آزادی ها با کسب ۱۰.۷۱ درصد (۲۹۲ هزار ۴۳۹ رای) و ائتلاف "برخیز! مافیا بیرون!" با کسب ۵.۰۱ درصد آرا از دیگر احزابی هستند که می توانند در ترکیب جدید پارلمان بلغارستان شرکت داشته باشند.

در این انتخابات  ۶ هزار و ۴۸ نامزد پیشنهادی از ۱۵ حزب و ۸ ائتلاف و دو حزب مستقل برای یک دوره ۴ ساله برای ورود به ترکیب جدید پارلمان رقابت کردند.

پارلمان بلغارستان ۲۴۰ کرسی دارد.

پس از ناموفقیت بودن ترکیب پارلمان بلغارستان بعد از انتخابات پارلمانی قبلی که در ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ برگزار شده بود، انتخابات زود هنگام پارلمانی برای انتخاب نمایندگان جدید در روز یکشنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۰ برگزار گردید.

«بویکو بوریسوف» نخست وزیر پیشین پس از برگزاری انتخابات پارلمانی چهار آوریل امسال (۱۵ فروردین) به دلیل بروز جدایی و اختلافات در میان نمایندگان احزاب و گروه های سیاسی نتوانست دولت تازه ای را تشکیل دهد.

بلغارستان که در سال ۲۰۰۷ به اتحادیه اروپا پیوست هنوز فقیرترین کشور عضو این اتحادیه به شمار می رود.

برچسب‌ها اتحادیه اروپا بلغارستان پارلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا بلغارستان پارلمان اتحادیه اروپا بلغارستان پارلمان درصد آرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند؟

انتخابات دور دوم دوازدهمین مجلس شورای اسلامی، جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه جاری برگزار خواهد شد که سازوکار مشخصی برای شرکت در آن وجود دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی 11 اسفندماه 1402 برگزار شد و انتخابات در 22 حوزه به دور دوم رسید.

بر همین اساس مقر شد که مرحله‌ی دوم انتخابات، جمعه 21 اردیبهشت‌ماه 1403 برگزار شود.

تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از 13 اردیبهشت آغاز می‌شود طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، قرار است از مجموع 22 حوزه انتخابیه، رای گیری در 8 حوزه به‌صورت تمام‌الکترونیک باشد.

یکی از مسائلی که مورد توجه است و بعضاً سوالاتی به‌وجود آورده، شرایط رأی‌دادن در دور دوم انتخابات است.

فردی که در مرحله اول انتخابات در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشد، فقط می‌تواند در همان حوزه انتخابیه رأی بدهد و نمی‌تواند در دور دوم حوزه انتخابیه‌ی مد نظر خود را تغییر دهد.

به‌عنوان مثال، اگر یک فرد در مرحله اول در تهران رأی داده باشد، در دور دوم می‌تواند فقط در همین حوزه تهران رأی بدهد.

همچنین کسانی که در دور اول انتخابات در هیچ‌یک از حوزه‌ها رأی نداده باشند، در این مرحله از انتخابات می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند.

اتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند؟
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • نتایج اولیه نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ نیمه مرداد اعلام می‌شود
  • دور دوم انتخابات مجلس در آبادان الکترونیکی برگزار می‌شود
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • روزهایِ آخر کریمی قدوسی در پارلمان؛ طلایه دار ادعاهای تکذیب شده /توئیت های عضو پایداری دردسر هسته ای ایجاد خواهد کرد؟
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا