Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از کوهدشت، اسفندیار حسنی‌مقدم در جلسه شورای کشاورزی این شهرستان اظهار کرد: ظرفیت تولید گوشت قرمز در لرستان ۳۰ هزار تن است که به صورت دام زنده از استان خارج می‌شود و ما مخالف این موضوع هستیم.

وی با بیان اینکه دام تولیدی استان باید در داخل کشتار، ذبح و بسته‌بندی شود، افزود: ضرورت دارد که گوشت تولید شده استان به صورت فرآوری شده صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با یادآوری اینکه قبلا بیشترین دام پیر کشور در سه شهر دورود، بروجرد و خرم‌آباد کشتار و مورد مصرف قرار می‌گرفتند، ادامه داد: قریب به ۹۰ درصد گوشت مصرفی از دام پیر بود که حالا آمار مذکور بین ۴۰ تا ۵۰ درصد است، این گوشت از لحاظ بهداشتی مشکلی ندارد اما کیفیت آن پایین‌تر از دام جوان است.

حسنی‌مقدم با اعلام آمادگی برای صدور مجوز فرآوری و بسته‌بندی گوشت در شهرستان کوهدشت اظهار کرد: در این رابطه یک مجوز هم برای شهرستان خرم‌آباد صادر شده است.

وی میزان مصرف نهاده‌های دامی در استان را نزدیک به ۳۰۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: این انبارها در ازنا قرار دارند و البته بیشتر میزان تولید گوشت مرغ مربوط به کوهدشت و رومشکان است که برای دسترسی به نهاده با مشکل روبرو هستند بنابراین باید بخشی از سیلوی سه راه زانوگه به نگه‌داری نهاده اختصاص داده شود چراکه شرایط لازم را داراست.

حسنی‌مقدم با اعلام اینکه قریب به ۵۰ درصد بذر استان در کوهدشت ذخیره شده است به توزیع کود نیز اشاره کرد و گفت: پخش کود با استفاده از سامانه سبب شده که دست دلال کوتاه شده و نتواند در این کار دخالت کند؛ سال گذشته ۸۰ هزار تن کود توزیع شد و تنها ۲۰ هزار کیسه که ۴۰۰ تن بود انحراف داشت تا نشان دهنده حذف واسطه باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به ظرفیت کوهدشت برای کشت گیاهان دارویی و توسعه باغ اشاره کرد و در ادامه افزود: کشت زعفران و پسته برای این شهرستان شناور است و به هر تعداد متقاضی، شناسایی شود نهال یارانه‌ای در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی بیان کرد: در زمینه آبخیزداری و آبخوان‌داری این شهرستان نیز باید برنامه جامعی تدوین شود و مورد مطالعه قرار گیرد، همچنین سهم این شهرستان از اعتبارات بهتر دیده شود چراکه از خشکسالی آسیب بیشتری را متحمل شده است.

حسنی‌مقدم با اشاره به ایجاد صنایع تبدیلی، تکمیلی و بازارسانی در شهرستان کوهدشت با اولویت محصول انار نیز گفت: در این زمینه هر سرمایه‌گذار با اهلیتی، اگر اعلام آمادگی کند به وی مجوز داده می‌شود.

این مسوول از صدور مجوز پرورش ماهی با ظرفیت ۵۰۰۰ تن در رومشکان خبر داد و گفت: توسعه و تولید ماهیان خاویاری می‌تواند جایگزین وابستگی اقتصاد به نفت باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لرستان صدور مجوز پرورش ماهی رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان کشت گیاهان دارویی ایجاد صنایع تبدیلی کشت زعفران در کوهدشت حسنی مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۶۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه

محمد محمدنژاد هیئت‌علمی مهندسی صنایع دانشگاه رازی ضمن اشاره به لزوم ترسیم یک نقشه راه برای صنعت کرمانشاه، گفت : در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله)، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه اقدام به اجرای طرح تحقیقاتی «تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه» با انعقاد قرارداد با دانشگاه رازی نموده است.

وی با اشاره به اینکه اعتبار این طرح از محل تجمیع اعتبارات یک درصد استانی است، افزود: با طی مراحل تصویب عنوان موضوع در کمیته علمی، فراخوان، انتخاب مجری، تصویب عنوان موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری کشور به انجام رسید.

عضو هیئت‌علمی مهندسی صنایع دانشگاه رازی تصریح کرد: این اولین فعالیت علمی هست که در یک زمینه، مسیر رفتن از وضعیت کنونی به مقصد را ازطریق نقشه راه میسر می‌کند.

وی ادامه داد: فرایند تهیه این نقشه شامل سازمان‌دهی فرایند برنامه‌ریزی وتحلیل محیطی، شناخت و تحلیل مسائل راهبردی، تدوین مؤلفه‌های جهت‌ساز تعیین منظرها راهبرد‌های اصلی اهداف راهبردی، تعریف شاخص‌ها ارتباط علی و معلولی ابتکارات راهبردی، برنامه‌ریزی بر مبنای مفروضات (تدوین ماتریس پروژه و انجام برنامه‌ریزی بر مبنای مفروضات)، تدوین و ترسیم نقشه راه (مصاحبه ونظرسنجی از خبرگان) و تدوین برنامه عملیاتی صنعت استان کرمانشاه هست .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه