Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - وقت آن است که داج گام پیش بگذارد و با تسلا مدل S Plaid به رقابت برخیزد. داج سرگرم تلاش در زمینه باتری-الکتریکی داج است. با فشار بزرگ EV و فورد و فولکس واگن و همچنین شروع رسمی تحویل تسلا مدل S Plaid، زمان آن فرا رسیده که داج دوباره سرگرم کار شود.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از insideEVs، هنگامی که داج مدل Demon به بازار آمد، بحث‌های زیادی راجع به مقایسه شتاب آن با تسلا مدل S P100D در گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی داج یک نامه رسمی نوشت و در آن به طور غیرمستقیم اقرار کرد که Demon  سریعتر از Model S نیست.
 
روشن است که اگر داج بخواهد با اتومبیل‌های برقی پرسرعت رقابت کند، مجبور است خودش دست به تولید یک خودرو بزند. اگر این خودروساز برای رقابت با موتورهای بنزینی، تحت فشار قرار خواهد گرفت.
 
از سوی دیگر، اداره دیترویت ادعا کرده که متوجه شده داج سرگرم کار بر روی سریع‌ترین مدل خود است و به باتری مجهز خواهد بود. البته در گذشته FCA هرگز طرفدار خودروهای برقی نبوده و مدیر عامل سابق آن یعنی سرجیو مارکیونه، در موارد مختلف این موضوع را به صراحت بیان کرده است؛ تا جایی که حتی به مردم توصیه می‌کند از خرید آنها خودداری کنند. با این حال، اکنون که FCA  زیر چتر Stellantis قرار گرفته، به نظر می‌رسد نظرات و برنامه‌های آینده در شرف تغییر باشند.
 
هدف داج از مدل Demon، تولید سریعترین خودروی روی کره زمین بود؛ اما مدل S P100D و Model S Performance قبلاً ثابت کرده‌اند که سریع‌ترند. اکنون، مدل S Plaid تصاحب این عنوان برای را داج به طور قابل‌توجهی دشوار کرده است؛ به‌ویژه اگر به برق مجهز نباشد.
 
گفتنی است مدل S Plaid در کمتر از ۲ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد؛ در حالیکه پیش‌تر هرگز خودروهای تولید شده، چنین قابلیتی نداشته‌اند. برای مثال، FCA  ادعا کرد که مدل Demon می‌تواند این کار را در عرض ۲٫۳ ثانیه به این سرعت برسد.
 
گفته می‌شود داج برقی جدید و فوق‌العاده سریع، تنها یکی از چندین مدل الکتریکی است که در حال حاضر در دست ساخت است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: خودرو تسلا خودروی برقی تسلا مدل مدل S Plaid

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۷۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت ام جی موتورز طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE۱۸۱ را در نمایشگاه اتومبیل پکن ۲۰۲۴ میلادی معرفی کرد.

به گفته شرکت، سرعت خودروی مذکور در ۱.۹۱ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر برساعت می رسد و همچنین ضریب پسار (drag coefficient )آن Cd۰.۱۸۱ است. EXE۱۸۱ با الهام از جت های جنگنده همراه دو چتر نجات ساخته شده است.

طبق بیانیه ام جی موتور حداکثر سرعت خودرو ۲۵۷ مایل برساعت است. از سوی دیگر بالاترین میزان ضریب پسار ثبت شده یک خودرو ۰.۱۸۹Cd است که به فولکس واگن XL۱ تعلق دارد. این وسیله نقلیه بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ میلادی و فقط ۲۵۰ دستگاه از آن ساخته شده است. دومین رکورد ضریب پسار خودروی تولیدی به EV۱ جنرال موتورز تعلق دارد که از ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ میلادی و فقط ۱۱۱۷ دستگاه از آن تولید شد.

اگر EXE۱۸۱ به مرحله تولید برسد، آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان خواهد بود. شرکت سازنده EXE۱۸۱ در بیانیه ای اعلام کرد طرح اولیه خودروی برقی مذکور در راستای محصولات پرسرعت و نوآورانه شرکت است که قبلا تولید شده اند.

کد خبر 6090640 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • شوک به اسرائیل؛ خودروی وزیر امنیت داخلی اسرائیل واژگون شد+ فیلم
  • پایان مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان اصفهان
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند