Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: محور اصلی خدمات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گام دوم انقلاب، هوشمند سازی، محله محوری و سلامت اجتماعی است.

حسین فتحی در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت در آذربایجان شرقی که با حضور حجت اله میرزایی، معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعد از ظهر چهارشنبه ۲۳تیر ماه در شرکت کلر پارس برگزار شد، با تبریک هفته بهزیستی و تامین اجتماعی اظهار کرد: نهادها و بیمه‌های اجتماعی یکی از ضرورت‌ها در فعالیت های اقتصادی و حمایت های اجتماعی بوده که در راستای افزایش عدالت و رفاه اجتماعی است و خدمات موثری به گروههای آسیب پذیر جامعه انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به خدمات چشمگیر تامین اجتماعی در بحث درمان و پیشگیری از کرونا ویروس، گفت: سازمان تامین اجتماعی و مدیریت در مان علاوه بر خدمات اجتماعی در بحث درمان نیز بازوی توانمند سلامت جامعه بوده و در راستای ارایه خدمات درمانی در سطح استان، تلاش بسزایی کرده است. 

 رئیس شورای هماهنگی ادارات و سازمانهای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آذربایجان شرقی با بیان این‌که شعار امسال بهزیستی در گام دوم؛ هوشمند سازی، محله محوری، سلامت اجتماعی در خانواده است، اظهار کرد: در ارتباط با هوشمندسازی باید عنوان کنم که ساختارهای فرسوده پاسخگوی نیازهای امروز جامعه نیست از این رو باید به سوی هوشمندسازی نظام اداری حرکت کنیم، در همین راستا سازمان بهزیستی و به تبع آن استان آذربایجان شرقی اقدام به راه اندازی چندین سامانه هوشمندسازی اداری خصوصا راه اندازی سامانه های هوشمند در حوزه سلامت و شفافیت نموده است و از این طریق به صورت برخط مددجویان و جامعه هدف ما، امور خود را پیگیری می‌کنیم.

فتحی تصریح کرد: در حوزه ی محله محوری، یکی از مشکلات موجود برای مددجویان بهزیستی صرف زمان و هزینه زیاد در رفت و آمد برای دسترسی به خدمات می‌باشد؛ لذا سازمان بهزیستی برای رفع این مشکل، مراکز مثبت زندگی در محلات را جهت سهولت دسترسی مددجویان به خدمات این سازمان راه اندازی کرده است.

وی در خصوص بحث سلامت اجتماعی در خانواده که یکی از محورهای شعار هفته بهزیستی می باشد، خاطرنشان کرد: باتوجه به این‌که یکی از اساسی ترین نهادهای موثر در شکل گیری شخصیت انسان خانواده است؛ از این رو بهزیستی تلاش می کند سلامت اجتماعی در خانواده را از طریق آموزش، مداخلات تخصصی و خدمات موثر، خدمات مددکاری و روانشناسی برقرار کند تا بنیان خانواده استحکام لازم را بیابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان تامین اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سازمان بهزیستی کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی سلامت اجتماعی محله محوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۷۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 

 خسرو ملکشاهی در همایش روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب استان کرمان گفت: ۸۲ تیم مشاوره در قالب طرح محب به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان ارائه خدمت کردند که جا‌ی تقدیر دارد؛ و‌ی با اشاره به اینکه بدلیل بیماری کرونا فرصت چنین گردهمایی برای جامعه روانشناسان میسر نشده بود گفت: هدف از این همایش یک نشست هم فکری و هم اندیشی و تقدیر از جامعه روانشناسان است که به نوعی بازوان پرتوان سازمان بهزیستی بوده و به افراد نیازمند ارائه خدمت می‌دهید.

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز روانشناس ((امید آفرینی با توسعه خدمات روانشناختی و مشارکت مردم)) است، گفت: سیاست سازمان بهزیستی توسعه خدمات است.
ملک شاهی بیان داشت:در استان کرمان۱۳۴ مرکز مشاوره وجود دارد و تمام شهرستان‌های استان دارای مرکز مشاوره هستند.

وی افزود: رویکرد سازمان ارائه خدمات تخصصی است که این مهم با کمک با دستگاه‌هایی که به نوعی دارند خدمات مشاوره‌ای انجام می‌دهند.

ملک شاهی در خصوص استفاده از مشارکت مردم در برنامه‌های بهزیستی بیان داشت: در خصوص همین شعار سیاست‌هایی در استان برنامه ریزی و دنبال می‌شود.

وی گفت: مقرر شده بوستان‌هایی با کمک شهرداری به بهزیستی واگذار شود که مراکز ما ضمن کاشت نهال در آن بوستان‌ها به صورت هفتگی و به مناسبت‌های مختلف در محل مستقر شده و خدمات بهزیستی به عموم مردم شناسانده شده و این خدمات به صورت رایگان به مردم ارائه شود.

ملک شاهی در خصوص طرح‌های دیگر بهزیستی که با مشارکت مراکز و کلینیک‌های مشاوره و روانشناسی ارائه می‌شود، افزود: همکاری با خانه‌های کودک و نوجوان و ارائه مشاوره به فرزندان مقیم آنها، استخدام افراد متخصص دارای معلولیت و استفاده از تسهیلات بانکی و حق بیمه کارفرمایی، همکاری در برنامه بهبود و ارتقاء ضوابط خانواده در ۵ سال اول زندگی مشترک و استفاده از خدمات مشاوره و آموزش و مشاوره به افراد واجد شرایط (که اولین بار این طرح در کرمان کلید خورد) از جمله این برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه در رصد آسیب‌های اجتماعی که با کمک، سازمان بهزیستی همه ساله انجام می‌شود ما وضعیت کل کشوررا می‌دانیم و در مورد آسیب‌های بولد آمار داریم گفت: در بحث کنترل و کاهش این آسیب‌ها نیز از کمک و همکاری مراکز استقبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد