Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنج شنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، محققان دانشگاه جانز هاپکینز در این مطالعه متوجه شدند که نوشتن با دست نسبت به تایپ کردن به مهارت خواندن، هجی کردن و درک مطلب کمک قابل توجهی می کند.    

محققان این مطالعه را روی ۴۲ بزرگسال که می خواستند الفبای عربی بیاموزند، انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها شرکت کنندگان در این مطالعه را به سه گروه، نویسندگان، تایپیست ها و تماشاگران فیلم تقسیم کردند.  همه یک بار این حروف را با تماشای فیلم های ویدیویی از این حروف به همراه شنیدن صوتی از نام و صدای آنها فراگرفتند.

سپس افرادی که در گروه تماشاگران فیلم قرار داشتند باید با نمایش یک حروف بر روی صفحه نمایش این حرف را بازگو می کردند، افرادی که در گروه تایپیست ها قرار داشتند باید این حرف را بر روی صفحه کلید خود پیدا می کردند و افرادی که در گروه نویسندگان قرار داشتند باید این حرف را با مداد بر روی کاغذ می نوشتند.

بعد از ۶ جلسه، همه گروه ها می توانستند حروف را تشخیص دهند و هنگام آزمایش اشتباهات کمتری انجام دادند. اما گروه نویسنده سریع تر از گروه های دیگر به این سطح از مهارت رسیدند به طوری که این گروه تنها پس از دو جلسه توانستند این مهارت را تکرار کنند.

نتایج این مطالعه نشان داد که حتی اگر همه افراد سه گروه این بررسی در تشخیص این حروف تبحر به دست آورده بودند، اما آموزش از طریق نوشتن نسبت به روش های دیگر بهترین بود و افرادی که از این شیوه آموزش استفاده می کردند در زمان کمتری به آن هدف آموزش دست یافتند.

محققان گفتند که دست خط دروس بصری و شنیداری را تقویت می کند. عمل نوشتن با دست، یک تجربه ادراکی - حرکتی را فراهم می کند که آنچه در مورد حروف آموخته می شود، از جمله اشکال، صداها و برنامه های حرکتی آنها را متحد می کند.

با اینکه شرکت کنندگان در این مطالعه همه بزرگسال بودند اما محققان اظهار داشتند که انتظار می رود همان نتایج را در کودکان نیز مشاهده کنند. محققان اظهار داشتند،  یافته های این مطالعه برای کلاس هایی که به استفاده از تبلت و لپ تاپ روی آورده اند و نیز برای بزرگسالانی که از طریق برنامه ها یا به صورت شنیداری در حال فراگیری زبان هستند، پیامدهایی دارد.

یافته های این مطالعه در مجله Psychological Science منتشر شده است.

برچسب‌ها مدارس خبرگزاری یونایتدپرس آموزش برگزیدگان علم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آموزش مدارس آموزش برگزیدگان علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای درباره چگونگی وضعیت تحصیل دانش‌آموزان سیل‌زده، اظهار کرد: در سیل اول و دوم ۳۶۸ مدرسه در عرصه دیواره‌ها و بعضی از قسمت‌های مدارس دچار آسیب شدند.

وی با بیان اینکه ۳۶۸ مدرسه در طرح شهید عجمیان با مشارکت گروه‌های جهادی معلمان و دانش‌آموز و گروه‌های قومی بهسازی، مرامت‌سازی و شاداب‌سازی شد، تصریح کرد:، اما این امر به معنای این نیست که مشکلات اتفاق‌افتاده به‌طور کامل رفع شده است و بر اساس آمار کسب‌شده ۷ تا ۸ مدرسه به تخریب و بازسازی نیاز دارند.

اجرای ویژه طرح شهید عجمیان پس از پایان امتحانات خرداد

پرنیان با اشاره به اینکه هیچ‌گونه اختلالی به آموزش دانش‌آموزان وارد نشده است، ابراز کرد: آموزش دانش‌آموزان در مکان‌های عمومی از جمله مسجد انجام می‌شود؛ بنابراین هیچ مدرسه‌ای در این مناطق تعطیل نیست. مدارسی که به دلیل حجم بالای آب میسر به بازگشایی نباشند، به مکان‌های عمومی انتقال داده می‌شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پایان امتحانات خرداد دانش‌آموزان، تشریح کرد: پس از پایان امتحانات نهایی نوید می‌دهیم که طرح شهید عجمیان را در قالب ویژه‌تری جهت رفع این مشکلات اجرا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز معلم و بهانه‌ای برای نوشتن روزگار معلمی 
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • فال ابجد برای متولدین ماه‌های مختلف امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • معلمان نمونه کردستان معرفی شدند
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • فال ابجد برای متولدین ماه‌های مختلف امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟