Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اسبق وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: طبیعی است با تعطیلی بخش گردشگری بر اثر کرونا، از دست رفتن بخش‌ها و ظرفیت‌های مهمی در تالار داری و هتل داری و ... با ریزش شغل و افزایش بیکاری مواجه شویم و تکانه‌های شدیدی در اقتصاد ایران رخ بدهد.

علی اکبر لبافی معاون اسبق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در واکنش به موضوع از دست رفتن ۲ میلیون شغل تولیدی در سال ۹۹ و ۷۴۰ هزار شغل خدماتی در سراسر کشور به قدس آنلاین گفت: در رکود اقتصادی و از دست رفتن تولید و منفی شدن رشد اقتصادی افزایش بیکاری امر طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر بیماری کرونا از سال گذشته تا به امروز اقتصاد ایران و مشاغل مختلفی را تحت تأثیرات منفی خود قرار داده و چالش‌های مضاعفی را بر مسائل منفی قبلی اقتصاد کشور افزوده است.

وی در این باره خاطر نشان کرد: دولت از همان ابتدای امر باید متوجه خسارت‌های مختلف کرونا بر کسب و کارها می گردید و برای کاهش تبعات و آثار منفی آن رویکردها و سیاست گذاری های درستی را اتخاذ می کرد که با از دست رفتن نزدیک به سه میلیون شغل تولیدی و خدماتی در سال ۹۹ مواجه نشویم.

فعال اقتصادی توضیح داد: از همان آغاز کرونا تا کنون برخی از کسب و کارهایی که در ذیل حوزه‌های اجتماعی و تفریحی و مسافرتی قابل تعریف هستند از شیوع این بیماری تاکنون آسیب‌های مختلفی را متحمل شده‌اند. طبیعی است با تعطیلی بخش گردشگری، از دست رفتن بخش‌های و ظرفیتهای مهمی در تالار داری و هتل داری و ... با ریزش شغل و افزایش بیکاری مواجه شویم و تکانه های شدیدی در اقتصاد ایران رخ بدهد.

علی اکبر لبافی قرمز بودن شهرهای کشور را آسیب دوباره‌ای بر اشتغال و فرصت دیگری برای از دست رفتن شهرهای دیگری عنوان کرد و در این باره گفت:دولت می بایست با واکسیناسیون سراسری مانع از قرمز شدن شهرهایی می‌شد که اوایل شیوع کرونا تعطیل شدند و باز هم بعد از گذشت یک سال و چندماه همچنان در پیک های بعدی قرمز هستند.

وی دراین باره خاطر نشان کرد: شهرهایی که به دلیل شیوع کرونا قرمز می‌شوند کسب و کارهای رسمی و غیر رسمی زیادی در حوزه تولید وخدمات را تحت تأثیر قرار می‌دهند، لذا ریزش مشاغل در چنین وضعیتی بسیار طبیعی است بنابراین باید راهی برای حمایت از کسب و کارهایی که در بیماری کرونا آسیب دیده اند پیدا کنیم تا زمینه‌های بازگشت به شغل بیکار شدگان و ممانعت از بیکاریهای جدید فراهم شود.

معاون اسبق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دراین باره با ارائه راهکارهایی به دولت گفت: انتظار می رود دولت فعلی یا دولت آینده با حذف مالیات، قبوض انرژی واحدهایی که در دوران کرونا دچار خسارت های بسیاری شده اند وعدم دریافت عوارض و ... آنها را در بازگشت به تولید کمک کند. اگر این کسب و کارها یک بار دیگر مورد حمایت قرار بگیرند درکنار آن هم واکسیناسیون و دستورالعمل های بهداشتی برای عدم ابتلا به کرونا اندیشیده شود، مشاغلی با پایداری بیشتر خواهیم داشت که مانع از دست رفتن شغل و افزایش بیکاران در جامعه می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نرخ بیکاری نرخ بیکاری در سال 99 افزایش بیکاری در سال 99 تاثیر کرونا بر افزایش بیکاری دست رفتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۸۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی

یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌ها اولین نتایج منفی خود برای اسرائیل به همراه آورد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان کالکالیست در گزارشی در این رابطه اعتراف کرد، اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان گرچه تا به امروز باعث تحریم‌های آکادمیک نشده اما زیان‌های آن برای اسرائیل با توقف سرمایه گذاری‌های علمی آغاز شده است.

شاهار ایلان نویسنده این گزارش آورده است، مبارزات آکادمیک در حال انجام در ایالات متحده و اروپا به طور کلی به شکل اعتراض و نیز تحریم‌های سری و مخفی انجام گرفته اما این نگرانی بزرگ وجود دارد که به تدریج شکل رسمی به خود گرفته و دانشگاه‌های بزرگ و معتبر نیز به آن بپیوندند.

این رسانه در ادامه خبر داد، خطر دیگر آن است که بسیاری از متفکران و مغزهای این دانشگاه‌ها که نخبگان حاکم و آتی آمریکا را تشکیل خواهند داد، موضع خود در در قبال اسرائیل در آینده با توجه به مواضع فعلی خود اتخاذ کنند.

در بخش دیگری از این نوشتار آمده است: به رغم تظاهرات خشونت آمیز و ضد سامی به وقوع پیوسته در دانشگاه‌های آمریکا، کابوس بزرگتری که انتظار اساتید برجسته دانشگاه‌ها و بخش علمی اسرائیل را می‌کشد، عدم سرمایه گذاری دانشگاه‌های معتبر و سازمان‌های علمی بزرگ در فعالیت‌های علمی در اسرائیل است، گرچه هنوز این امر عملی نشده است اما شاهد موارد بسیار زیادی از تحریم‌های غیر رسمی در کنفرانس‌ها و نیز نشریات هستیم.

کالکالیست به اقداماتی همچون لغو توافقنامه همکاری دانشگاه اسلو، متروپولیتن نروژ و دانشگاه تورینو اشاره می‌کند و ادعا می‌کند در حال حاضر این اقدامات فردی بوده و جنبه همه گیری را بین دانشگاه‌ها نگرفته است گرچه اگر یکی از دانشگاه‌های معتبر و بزرگ قرار است دست به اقدام مشابهی بزند احتمالا این دانشگاه اروپایی بوده و کار از ایالات متحده آغاز نخواهد شد، ولی به هر شکل اگر یکی از موسسات دست به این کار بزند این سد روانی شکسته شده و سونامی از تحریم گریبان دانشگاه‌ها و مراکز علمی اسرائیل را خواهدگرفت.

رئیس سابق دانشگاه تخینون اسرائیل در این رابطه به این رسانه می‌گوید: خطر بزرگ دیگری هم در پی این اعتراضات، اسرائیل را تهدید می‌کند و آن اینکه بسیاری از تظاهر کنندگان معترض به اسرائیل از دانشجویان نخبه آمریکایی محسوب می‌شوند که به طور حتم در یک یا دو دهه آینده جزو نخبگان حاکم در کشور خواهند بود و این نگرانی وجود دارد که مواضع آنها نسبت به اسرائیل بر مواضع دولت آمریکا در آن زمان هم علیه تل‌آویو تاثیر گذار باشد.

این رسانه همچنین خبر داد وزیر آموزش عالی رژیم صهیونیستی بودجه‌ای را برای مقابله با جریان ضد اسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا اختصاص داده و قرار است برنامه‌ای با مشارکت چند وزارت اسرائیلی برای مقابل به آن تدارک دیده شود.

اعزام 5 بالگرد اسرائیلی به غزه برای انتقال نظامیان مجروحاعتراضات ضد اسرائیلی به دانشگاه برلین کشیده شدبایدن: دانشگاه‌ جای یهودی‌ستیزی نیست

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • رقابت نزدیک مرحله دوم وظایف ما را نیز سنگین‌تر می‌کند
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی