Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد ساداتی‌نژاد امروز در گفت‌وگو‌ با فارس اظهار کرد: با توجه به مشکلاتی که در حوزه شیر و پایین بودن قیمت شیر‌ وجود دارد، موجب کشتار دام‌های مولد در دامداری‌‌های کشور شده است.

رئیس کمیسیون کشاورزی آب و‌ منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ضررورت دارد قیمت شیر به قیمت واقعیش افزایش پیدا کند،گفت: سازمان حمایت و ستاد تنظیم ‌بازار تعیین قیمت تمام شده شیر را ۶۴۰۰ تومان تایید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: کمیسیون کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی را موظف کرد در قیمت شیر از ظرفیت قانونی شورای قیمت‌گذاری است استفاده کند و قیمت شیر را اصلاح کند.

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه کمیسیون با قیمت ۶۴۰۰ تومان برای شیر موافق است، تصریح کرد: نمی‌توانیم تولید را از دست بدهیم، شیر دهی گاو‌ها در یک شب اتفاق  نمی‌افتد و فرآیند زمان‌بری است.

رئیس کمیسیون کشاورزی آب و‌ منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با کشتار دام‌های مولد متاسفانه سرمایه از دست می‌رود، خاطرنشان کرد: بایداز دامداران حمایت کرد و شیر به قیمت واقعی برسد.

وی با بیان اینکه، طبیعتا با افزایش قیمت شیر مواد لبنی هم قیمت آن افزایش پیدا می‌کند، ابراز داشت: دولت باید تمهید کند تا با دادن یارانه به کارخانجات تولید صنایع لبنی و با دادن یارانه مستقیم به محصولات لبنی اصلی، قیمت‌ را کنترل کند.

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه، معتقد هستیم دامدار نباید به مردم یارانه بدهد و دولت باید به دامدار یارانه بدهد، افزود: دامدار بنگاه خیریه نیست و باید بر اساس شرایط اقتصادی کار کند.

رئیس کمیسیون کشاورزی آب و‌ منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه، کمیسیون کشاورزی با افزایش قیمت شیر موافق است و‌ باید پیگیری کرد این اتفاق بی‌افتد، ادامه داد: خوشبختانه این تصمیم در شورای قیمت‌گذاری گرفته شده است، یک‌ اختلافی بین وزارت صمت و‌ جهاد کشاورزی در مورد بند آخر تصمیمات شورای قیمت‌گذاری بود که آن را به دو‌ وزیر محول کردیم تا جلساتی باهم‌داشته باشند و در خصوص صادرات شیر خشک و‌ کره با تصمیمات درست به توافق برسند.

منبع: الف

کلیدواژه: کمیسیون کشاورزی قیمت شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی