Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:54:02 GMT

نرم افزار فروش و پخش مویرگی چیست و چه اهمیتی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۲۹۷۲۱

نرم افزار فروش و پخش مویرگی چیست و چه اهمیتی دارد؟

عملیات فروش و پخش مویرگی در صنایع غذایی و دارویی بخش حیاتی از چرخه اقتصادی و تجاری را شامل می شود و کارکرد نرم افزار فروش و پخش مویرگی از جهت بهبود عملکرد و عملیات اجرایی شرکت‌های بخش اهمیت دارد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مبنا، طراحی و پیاده‌سازی مطلوب سیستم توزیع کالا و در نتیجه فروش آن نکته کلیدی هر کسب‌وکار و راهبردهای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فرآیند، مکانیزم توزیع مناسب محصول به دست فروشنده در زمان و مکان بهینه و مناسب، تعریف می‌شود. طراحی سیستم توزیع و فروش، مهم‌ترین رکن بازاریابی را نیز تشکیل می‌دهد و می‌تواند در آینده به عنوان یک مزیت رقابتی برای شرکت‌ها به شمار آید.

کارکرد نرم‌افزار فروش و پخش مویرگی چیست؟

نام «توزیع مویرگی» برگرفته‌شده از مویرگ‌های کوچک؛ اما پُرتوان بدن انسان، است که وظیفه انتقال و رساندن خون به سلول‌ها را انجام می‌دهند. مکانیزم توزیع مویرگی با در نظر گرفتن سیستم گردش خون که از قلب شروع و به وسیله شاهرگ‌ و سرخرگ‌ها در تمام بدن جریان می‌یابد؛ طراحی شده است.

در میان انواع مکانیزم‌های توزیع محصول که توزیع انحصاری، توزیع گزینشی و توزیع مویرگی یا گسترده را در برمی‌گیرد، فروش و پخش مویرگی بیشترین کاربرد را برای توزیع محصولات و کالاهای مصرفی دارد. این نوع از توزیع محصول، تعداد زیادی خرده‌فروش را در یک سیستم پخش به خدمت می‌گیرد و با بررسی و تحلیل نیازهای مشتریان درباره جزییات کانال‌های توزیع تصمیم‌گیری می‌کند.

پخش گرم و پخش سرد زیر مجموعه پخش مویرگی

پخش گرم و پخش سرد، دو روش فروش و توزیع محصول هستند که زیر مجموعه پخش مویرگی تعریف می‌شوند. در روش فروش و پخش مویرگی، تولید کننده با حذف واسطه‌های میانی، محصول را به صورت مستقیم به دست خرده فروش می‌رساند.

 در سیستم‌های فروش سنتی، کارخانجات محصولات خود را به عمده فروشان (بازاریان) عرضه می‌کردند. از طرفی فروشندگان محلی و خرده فروش نیز به همان عمده فروش مراجعه کرده و با توجه به سلیقه و نیاز مشتریان خود اقدام به خرید می‌کنند.

در مدل فروش و پخش مویرگی نماینده شرکت با مراجعه به آخرین حلقه زنجیره فروش کالا، محصولات را عرضه می‌کند. در واقع هدف از این نحوه توزیع در درجه اول موارد زیر است:

· حذف واسطه‌ها از فرآیندهای پخش و فروش

· کاهش قیمت خرید برای مصرف کننده نهایی

· افزایش حاشیه سود برای شرکت پخش و تولیدکننده محصول

· توزیع انبوه کالا در مناطق مختلف

توسعه ابزارهای تکنولوژی در صنعت پخش مویرگی

 تکنولوژی و ابزارهای ارتباطی هر روز درحال بسط و تکامل هستند و اثرگذاری خود را در تغییر شیوه‌ها و روش‌های کاری کسب‌وکارها بیشتر از گذشته نمایان می‌کنند. به عنوان یک مثال می توان به توسعه شیوه‌های دریافت سفارش در فروشگاه‌ها اشاره کرد که توسط ویزیتورها در سوپرمارکتها و ..  با معرفی کامل محصولات و بعد از اطلاع از میزان موجودی انجام می شود.

نرم‌افزارهای پخش و فروش مویرگی معرفی و سفارش‌گیری را به شکل بهتری به انجام می‌رسانند و شرکت‌های پخش در لحظه از میزان موجودی و پیگیری سفارش‌ها باخبر شده و تصمیم‌های مرتبط با آن را بهینه می‌کنند. از جمله مزایای این سیستمها که در کاهش ملموس چالش‌های فروش و پخش مویرگی موثر هستند، می‌توان به واقعی‌تر شدن سفارش و امکان ارائه و معرفی کامل طرح‌های ترویج فروش اشاره کرد.

چالش‌های فروش و پخش مویرگی در تجارت الکترونیک

 قطعا و بی تردید آینده در قبضه فروش آنلاین و تجارت الکترونیک خواهد بود. در دسترس بودن به عنوان قوی‌ترین مولفه برای پخش و فروش بوده و خواهد بود. با همین ابزار کل یک کسب‌وکار متحول می‌شود که نمونه های آن را در کشور خودمان شاهد بوده‌ایم .

به طور کلی می توان حدس زد که پخش و فروش مویرگی (حداقل به سبک و سیاق فعلی) دیگر امکان ادامه حیات ندارد و سالهای پایانی چرخه عمر خود را طی می کند و قاعدتا پیش بینی بر این است که این سبک از فروش با تغییر شکل ماهوی بیشتر به سمت اقداماتی از جنس لجستیک حرکت کند و با نرم افزارهای تحت وب و موبایل پیگیری شود.

جایگاه نرم افزار MabnaERP در صنعت پخش و زنجیره تامین

MabnaERP یک بسته نرم‌افزار تجاری فرآیند محور و تخصصی تحت وب صنعت پخش است که هدف آن یکپارچگی اطلاعات و برقراری جریان داده‎ها بین تمامی واحدهای سازمان است. این نرم افزار شامل سیستم پخش مویرگی در ستاد مرکزی و شعب از جمله حوزه مالی، منابع انسانی، فروش و پخش مویرگی و مدیریت ارتباط با مشتریان و… است که به سازمان برای فعالیت در محیطی یکپارچه از نظر اطلاعاتی، فرایندی، اطلاعات محور و به صورت لحظه ای کمک شایانی می‌کند.

 با MabnaERP، کارکنان به اطلاعات دقیق و لحظه‌ای دسترسی دارند که منجر به تصمیم‌گیری‌های بهتر و سریعتر می‌شود. علاوه بر این، نرم افزار MabnaERP فرآیندها و سیستم‌های اضافی را از بین می‌برد و به طور چشمگیری هزینه‌های کلی یک کسب و کار را کاهش می دهد. MabnaERP ﺳﻴﺴﺘﻢ جامعی اﺳﺖ ﻛﻪ سعی در ﻳﻜﭙﺎرﭼﻪ‌ﺳﺎزی ﻫﻤﻪ وﻇﺎﻳﻒ و بخش‌های ﻣﻮﺟﻮد در یک ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از یک ﺳﻴﺴﺘﻢ واﺣﺪ دارد.

نرم‌افزار یکپارچه ERP تحت وب ویژه شرکت‌های تولیدی و خدماتی

مبنو یک نرم‌افزار ERP جامع و تحت وب است که با زیر سیستم‌هایی که دارد، می‌تواند نیازهای شرکت‌های بازرگانی، خدماتی و تولیدی را مرتفع کند. زیرسیستم‌های آن شامل حسابداری مالی، انبار، خزانه‌داری، حقوق و دستمزد، اتوماسیون اداری، خرید، فروش و جمع‌دارای و دارایی ثابت اموال و... است.

نرم افزار مبنو با شناختی که از فرآیندهای متنوع مالی در کسب‌وکارهای مختلف دارد، می‌تواند تمامی نیازهای مالی یک شرکت را شناسایی و مدیریت نماید. برخی ویژگی های نرم افزار مبنو به شرح زیر است:

+ مبتنی بر فرآیند

+ گزارشات داینامیک

+ تجربه استقرار در صنایع مختلف

درخواست دموی نرم افزار فروش و پخش مویرگی

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سایت مبنا نرم افزار فروشگاهی نرم افزار فروش و پخش مویرگی توزیع محصول پخش و فروش شرکت ها تحت وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۹۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سال هاست موضوع صادارت برق ایران به اروپا مطرح و به نظر می‌رسد دولت برای توسعه تبادلات برقی خود مصمم است و مذاکرات برای رسیدن برق ایران به اروپا به‌طور جدی انجام می‌شود. اواسط فروردین‌ماه، وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران با وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه دیداری داشتند و در این دیدار اعلام شد که تبادل برق ایران و ترکیه وارد فاز عملیاتی شده است. با عملیاتی شدن تبادل برق ایران و ترکیه، برق ایران در مسیر اروپا هم قرار گرفته است.

در همین رابطه آرش نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع و انتقال به منظور صادرات برق مناسب نیست و فرسوده است، اما با توجه به اینکه ذائقه دنیا به مرور از مصرف گاز به سمت برق خواهد رفت و سیستم‌های گرمایشی منازل نیز برقی خواهد شد به طور قطع باید فرآیندی تعریف و جلب و جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد تا بتوان شبکه موجود را برای تولید و انتقال بهتر برق بهبود داد.

ترکیه مسیری برای انتقال و سوآپ برق ایران به اروپا

وی افزود: ترکیه این امکان را دارد که بخشی از برق صادراتی ایران را تجارت کرده و سوآپ کند. اکنون تجاری در کشور ترکیه وجود دارند که ۶۰۰ هزار کنتور برق در کشور‌های اروپای شرقی و مجاور خود دارند و برقی را که تولید کرده یا از ایران و کشور‌های دیگر خریداری می‌کنند به سایر کشور‌ها عرضه می‌کنند.

تجارت معقول برق با کاهش افت شبکه

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: تجارت برق تجارت معقول و مطلوبی است به شرط آنکه میزان افت آن را کاهش دهیم و لات شبکه را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر راندمان تولید بدون شبکه توزیع در نیروگاه‌ها ۳۹ درصد است. این میزان پس از ورود به شبکه توزیع به ۳۵ درصد کاهش می‌یابد و معنای آن این است که به ازای هر مترمکعب گاز ورودی به نیروگاه‌ها اگر ۳ کیلووات برق تولید می‌شود عملا ۲.۴ کیلووات به مصرف‌کننده تحویل می‌شود و مابقی هدر می‌رود که به معنای زیان برای تولید است.

تشریح راهکار‌های افزایش راندمان در صنعت برق

نجفی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که با ارتقای تکنولوژی و تقویت پست‌های تقویت فشار و تعویض کابل‌ها و بازنگری در مدارها، لاین خوبی را برای صادرات برق به عراق، پاکستان و ترکیه تعریف کنیم. ضمن آنکه در ارتباط با برخی از کشور‌ها مانند ارمنستان که مازاد تولید برق دارند می‌توان کار سوآپ برق را انجام داد.

شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود

وی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز به منظور بهبود وضعیت موجود در شبکه برق کشور ندارد، عنوان کرد: با توجه به حجم نیروگاه‌های نصب شده در کشور کاملا مقرون به صرفه است که شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود به شرط آنکه دولت وجه این مقدار افزایش راندمان را به سرمایه‌گذار ارایه دهد، اما دولت‌ها معمولا در این زمینه‌ها کم‌لطف هستند به این معنا که سرمایه‌گذاران هزینه‌هایی انجام می‌دهند که بازدهی لازم را ندارد و موجب بی‌اطمینانی سرمایه‌گذاران می‌شود.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید تغییر ساختار ایجاد شود تا بتوان تولید برق را افزایش داده و هدررفت شبکه انتقال و توزیع را کاهش داد.

نجفی با اشاره به دیدار وزرای انرژی ایران و ترکیه در فروردین سال جاری بیان کرد: می‌توان در ایام غیرپیک صادرات مناسبی از برق را از طریق ترکیه به انجام رساند. ترکیه در نقطه صفر مرزی برق ایران را خریداری می‌کند و ملاکش برقی است که از کنتور مرزی رد می‌شود بنابراین برقی که در شبکه جمع‌آوری و از طریق شبکه توزیع می‌شود باید بیشترین افزایش راندمان را داشته باشد.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید هدررفت در شبکه تولید و توزیع برق را کاهش داد تا صادرات برای کشور صرفه اقتصادی داشته و سود مناسبی را نصیب کشور کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه