Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید سعید سیدالحسینی، رئیس سازمان نظام پزشکی زاهدان با اشاره به شرایط کرونا در این منطقه بیان کرد: در استان ما یک عقب افتادگی تاریخی وجود دارد که حوزه‌ی بهداشت و درمان هم از این قاعده مستثنی نیست، ما باید به ازای هر هزار نفر جمعیت ۱.۹ تخت بیمارستانی داشته باشیم، ولی در زاهدان که مرکز استان است، این عدد ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ الی ۱.۲ است، یعنی ما ۷ دهم الی ۸ دهم از نرم کشوری پایین‌تر هستیم.

وی ادامه داد: در جنوب استان ما این عدد از ۹ دهم هم کم‌تر است و آنجا فاصله‌ی بیشتری با نرم کشوری داریم، بیمارستان یکی از شاخص‌های مهم در حوزه‌ی درمان است و همچنین به ازای هر تخت باید ۲ و نیم نفر پرسنل داشته باشید، اما در استان ما این عدد، یک است، در واقع از نصف هم کمتر است.

سیدالحسینی افزود: وقتی یک فاجعه و بحران اتفاق می‌افتد، حتی اگر تخت بیمارستانی به اندازه کافی هم وجود داشته باشد نمی‌توان همان لحظه مشکل را جبران کرد.

وی ادامه داد: بسیاری از بیماران در استان سیستان و بلوچستان، تمایلی برای مراجعه‌ به بیمارستان ندارند و زمانی مراجعه می‌کنند که شرایط جسمی شان بسیار وخیم شده است و همین مسائل بر افزایش آمار مرگ و میر اثر خواهد داشت.

سیدالحسینی بیان کرد: همچنین مردم منطقه تمایل زیادی به واکسیناسیون کرونا هم ندارند و آن چیزی که در تهران دیده می‌شود، اصلا اینجا وجود ندارد.

وی با اشاره به آمار فوتی‌ها گفت: آن چیزی که اعلام می‌شود بر اساس تست pcr مثبت است، اما ممکن است برخی از افراد که بر اثر کرونا فوت می‌کنند اصلاً تست pcr نداده باشند و بنابراین جزو آمار کرونا قرار نخواهند گرفت.

رئیس نظام پزشکی زاهدان ادامه داد: الان آمار تست گیری در استان نسبت به دو هفته‌ی پیش ۲ الی ۳ برابر شده است، اما همچنان کمبود وجود دارد، الان روزی ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ تست مثبت می‌شود که اگر تست‌گیری ما بیشتر شود من فکر می‌کنم رقم بیش از این خواهد بود، بنابراین ما یک محدودیت‌های به این شکل داریم.

وی در مورد تعداد تخت‌های موجود، ادامه داد: در زاهدان ما یک بیمارستان ۳۲۰ تختی داریم که غیرفعال بوده است، یک بیمارستان دیگر هم در سراوان داریم آنجا هم چنین ماجرایی را داشته است و بیمارستان هنوز به مدار مراکز خدمت رسان وارد نشده، بنابراین وقتی آقای وزیر می‌گوید ۴۰۰ تخت داریم منظورشان این تخت‌ها است و لازم به ذکر است که از نظر نیرو به شدت کمبود داریم.

سیدالحسینی افزود: در منطقه بیشتر افراد در شرایط اقتصادی سختی هستند و برای تهیه داروهای کرونا دچار مشکل می‌شوند، به طور مثال یک داروی فاویپیراویر که دکتر باید تجویز کند حدود ۵۰۰ هزار تومان می‌شود  و اگر چهار نفر در خانه به این دارو نیاز داشته باشند حدود دو میلیون می‌شود، در صورتی که درآمد اغلب آنها زیر دو میلیون است.

وی ادامه داد: بنابراین درخواست ما از وزیر و نمایندگان مجلس این است که به کمک این مردم بیایند و سعی کنند درمان کرونا برای آنها رایگان شود.

سیدالحسینی گفت: تخت اضافه کردن آن طور نیست که ما در بیابان تخت اضافه کنیم، دارو و تجهیزات این تخت کجا است؟ در حال حاضر دستگاه اکسیژن ساز در استان به سختی پیدا می‌شود، ممکن است در بیمارستان دستگاه اکسیژن ساز باشد ولی برای افرادی که در بیمارستان بستری نیستند و در خانه تحت مراقبت هستند دستگاه به راحتی پیدا نمی‌شود و در کنار این موضوع هم موضوع گران بودن داروها مطرح است.باید حداقل کاری کنند تا افراد داروهایشان را به راحتی تهیه کنند.

سیدالحسینی در پایان گفت: در کنار این مسائل یک درمان سنتی و غیر مرسوم وجود دارد و آنهم استفاده‌ از مواد مخدر است که برخی مبتلایان فکر می‌کنند به بهبود بیماری کمک می‌کند و وقتی برای ویزیت به ما مراجعه می‌کنند، متوجه می‌شویم تمام ریه درگیر شده ولی در این مدت دردی نداشتند، بنابراین ریه کامل از بین رفته و هیچ کاری نمی‌توان کرد.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۰۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • بدحالی چند تن از هواداران تراکتور
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)