Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@18:21:29 GMT

برکت از زندگی با ترک نماز می رود

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۰۴۱۵

برکت از زندگی با ترک نماز می رود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،به نقل از آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها، حجت الاسلام سیدحسین مؤمنی،استاد حوزه علمیه در محفل سخنرانی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان این که ما نیازمند به اسوه و الگو در تمام ابعاد زندگی هستیم، اظهار کرد: قرآن می‌فرماید بهترین اسوه برای شما پیامبر (ص) است و پیامبر هم فرمودند که من از بین شما می‌روم، ولی قرآن و عترت خود را در میان شما می‌گذارم و هر کسی به این دو تکیه کند گمراه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمام عترت و اهل بیت (ع) زیر چتر حضرت زهرا سلام الله علی‌ها هستند، گفت: توجه به سیره عملی حضرت زهرا سلام الله علی‌ها کاملا برای زندگی‌های امروز ما کاربردی است و می‌تواند بسیاری از مشکلات امروز جامعه و زندگی‌ها را برطرف کند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه حضرت زهرا سلام الله علی‌ها به عنوان یک دختر در ارتباط خود با پدر صمیمی و توأم با ادب و نزاکت بودند، ابراز کرد: زمانی که امیرالمؤمنین (ع) به خواستگاری حضرت زهرا سلام الله علی‌ها آمدند پیامبر (ص) این قضیه را با دختر خود مطرح کردند و این نشان می‌دهد که دین اسلام به ما اجازه نمی‌دهد که پدر دختر خود را مجبور به ازدواج با فردی کند که مورد رضایت دختر نیست.

وی گفت: از طرف دیگر فرزندان هم باید با رضایت پدر و مادر برای امر ازدواج اقدام کنند و در ازدواج خود رأی نباشند، زیرا دعای خیر پدر و مادر برای فرزند بسیار کارساز است و فرزندی که برای رسیدن به همسرش پدر و مادر خود را زیر پا بگذارد روزی همسر خود را هم برای رسیدن به دیگری زیر پا خواهد گذاشت.

مؤمنی با اشاره به سیره حضرت زهرا سلام الله علی‌ها در ارتباط با همسر گفت: سیره حضرت زهرا سلام الله علی‌ها نسبت به امیرالمؤمنین (ع) از اول تا آخر همراه با احترام بود و ایشان اسم امیرالمؤمنین (ع) را صدا نمی‌کرد و از طرف دیگر امیرالمؤمنین (ع) هم هیچگاه نام حضرت زهرا سلام الله علی‌ها را صدا نمی‌کرد وبلکه با القاب زیبا یکدیگر را صدا می‌کردند.

وی با اشاره به اخلاق تربیت فرزند در سیره حضرت زهرا سلام الله علیها، خاطرنشان کرد: کسانی که توان تربیت نسل آینده را دارند زنان هستند و خداوند مسئولیت سنگین تربیت فرزند را به عهده بانوان گذاشته است و به همین منظور پیامبر (ص) کار در منزل را بر عهده حضرت زهرا سلام الله علی‌ها و کار بیرون از منزل را بر عهده امیرالمؤمنین (ع) قرار دادند.

استاد حوزه علمیه چهارمین ویژگی سیره حضرت زهرا سلام الله علی‌ها را بندگی خدا دانست و گفت: خداوند در آخرین آیه سوره توبه می‌فرماید اگر همه از تو روی برگرداندند بگو خدا برای من بس است و هیچ خدایی غیر او نیست و توکل من بر خدا و او پروردگار عالم است.

وی با بیان اینکه در غم و خوشی باید همواره به یاد خداوند باشیم و بندگی خود را فراموش نکنیم، گفت: حضرت زهرا سلام الله علی‌ها در شب عروسی خود هم نه تنها با گناه زندگی خود را آغاز نکردند بلکه حتی لباس نو عروسی خود را به فقیر دادند و با همان لباس قدیمی خود به منزل امیرالمؤمنین (ع) رفتند، اما متأسفانه زندگی‌های امروز برخی جوانان با گناه و ترک نماز و فراموشی خدا شروع می‌شود و به همین خاطر برکت از زندگی‌ها رفته است.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ترک نماز نکات تربیتی حضرت زهرا سلام الله علی ها زندگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی استاد جامعة المصطفی العالمیه در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: حضرت آیت الله خامنه‌ای از محضر پدر بزرگوار بهره گرفتند و بحث قرآنی را تحت تاثیر سیدهاشم میردامادی پدربزرگ مادری خود که در مسجد گوهرشاد تفسیر می‌گفتند و بحث انس با قرآن را تحت تاثیر مادر فرا گرفتند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی افزود: حضرت آیت الله خامنه‌ای ۶ سال محضر علامه طباطبایی را درک کردند و در تفسیر قرآن تحت تاثیر استاد خود بودند.

وی گفت: حضرت آیت الله خامنه‌ای را می‌توان محصول سه مکتب شیعی حوزه مشهد، نجف و قم دانست، و سیره حوزوی ایشان هم اشرابی از تعبد حوزه مشهد، عقلانیت حوزه قم و ولایت مداری حوزه نجف است.

دبیر علمی همایش بین المللی حضرت آیت الله خامنه‌ای گفت: تفسیره سوره برائت ایشان در ۷۰۰ صفحه ارائه شده که حاصل زحمت آقای ربانی است.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی به سابقه تفسیر آیت الله خامنه‌ای اشاره کرد و افزود: ایشان سال ۱۳۵۸ هفته‌ای یکبار به قم آمده و تفسیر می‌گفتند همچنین رهبر انقلاب سال ۶۰ تا ۶۱ برای پاسداران تفسیر سوره‌های حشر و جمعه، ممتحنه، مجادله را می‌گفتند و سال ۶۹ -۷۰ تفسیر حمد را برای دانشجویان می‌گفته است.

وی بر اهمیت و جایگاه مرجعیت علمی قرآن در اندیشه حضرت آیت الله خامنه‌ای اشاره نمود و اظهار داشت: رهبر انقلاب تصریح دارند که «مساله قرآن و مرجعیت قرآن و رجوع به قرآن و استفهام از قرآن در مسائل گوناگون فکری، عملی، اجتماعی، سیاسی، حکومتی و ... خیلی چیز مهمی است. ما واقعا در این زمینه‌ها کم کاریم».

دبیر کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب بر موضوع جهت دهی به علوم انسانی بر اساس مبانی قرآنی تأکید نمود و با بیان این که علوم انسانی فعلی باید تحولات عمیق و پایداری داشته باشد، یادآور شد: رهبر انقلاب علوم انسانی فعلی را ترجمه قبل و شکل گرفته مبانی اومانیستی و سکولاریستی دانسته‌اند، از طرفی هدایت قرآن را عام و شامل تمام علوم می‌دانند که در مبانی و اهداف تاثیرات بسزایی دارد؛ ایشان ضمن تصریح بر اهمیت بازشناسی علوم انسانی بر اساس قرآن به تولید علوم انسانی قرآن بنیاد تاکید دارند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی سپس به تاثیر این کنگره بر فضای دانشگاهی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۳۳ پایان نامه ارشد و دکتری در مراکز مختلف تحت تاثیر این کنگره گرفته شده است.

وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر مرجعیت علمی قرآن کریم گفت: براساس تاکیدات رهبر انقلاب دو واحد درس مرجعیت قرآن در برخی دانشگاه‌ها و جامعة المصطفی العالمیه ارائه می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی اصفهانی در بخش پایانی سخنان خود به اهداف و رویکرد‌های کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از ۱۸۰ مرکز علمی، حوزوی و دانشگاهی در این کار عظیم مشارکت کردند و ۱۶ کارگروه علمی در راستای برگزاری این کنگره هم شکل گرفته است.

وی معرفی کتاب ها، مقالات، پایان نامه‌ها و سایت‌ها مبتنی بر ۷۰۰ ریز موضوع را از جمله دستاورد‌های دبیرخانه این کنگره دانست و اظهار داشت: در این کنگره بیش از ۵۳ نشریه و ۲۲ ملی علمی پژوهشی مقالات برگزیده را چاپ خواهند کرد.

دبیر علمی کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب یادآور شد: ۲۱۱ پیش نشست و ۷۸ کارگاه آموزشی، ۱۵ کرسی مرتبط با کرسی‌های ترویجی نظریه پردازانه در ۳۰ شهر و ۱۵ استان برگزار و ۲ هزار و ۵۰۰ چکیده و حدود  هزار و ۹۰۰ مقاله هم دریافت شده است.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی اصفهانی به دریافت مقالات همایش به ۲۱ زبان زنده دنیا اشاره کرد و گفت: در تلاشیم تا این کنگره در شهر‌های متعدد ایران برگزار شود، لذا در داخل کشور شهرهای تهران، قم، مشهد، اصفهان، تبریز و شیراز انتخاب و در خارج از کشور نیز در کشور‌های لبنان و سوریه، هند، افغانستان، پاکستان، اندونزی و برخی از کشور‌های آفریقایی اعلام آمادگی کردند.

دیگر خبرها

  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی
  • گردهمایی بزرگ دختران دانشجو در قم برگزار می شود
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • پاسخ آیت‌الله فیاضی به سؤالی پیرامون رفع اضطراب
  • کمال نامه ی مستان حیدری / امیرالمؤمنین در شعر خواجوی کرمانی
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس