Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری «میدل ایست نیوز»، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک، در سخنرانی در مرکز واشنگتن برای مطالعات خاور نزدیک، ادعا کرد که آمریکا فعالیت‌های گسترده‌ای در عرصه بازگشت ثبات به مناطق ویران ‌شده، توسط «داعش» در عراق دارد.

هود افزود که واشنگتن بیشترین کمک‌ها را به برنامه توسعه سازمان ملل در عراق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد که آمریکا با سازمان ملل و اتحادیه اروپا برای تأمین نیازهای دولت عراق به منظور اجرای انتخابات و نظارت بر آن همکاری می‌کند.

معاون وزیر خارجه آمریکا افزود: «در هر فرصتی با دولت عراق درباره حقوق بشر و لزوم حمایت از حقوق تظاهرکنندگان مسالمت‌آمیز و فعالان جامعه مدنی تأکید می‌کنیم».

او در بخش دیگری از سخنانش گفت که آمریکا با گروه‌های مسلح عراقی در وضعیت جنگ نیست و فقط از آنها می‌خواهد که «ما را به حال خودمان و مردم عراق را به حال خودشان واگذارند».

این در حالی است که دو هفته پیش جنگنده‌های آمریکایی مواضع نیروهای سازمان «الحشد الشعبی» در مرز عراق و سوریه را بمباران کردند.

در پی این حمله، مواضع نیروهای آمریکایی در عراق شاهد حملات مکرر راکتی و پهپادی بوده است.

روز گذشته دو مقام بلندپایه عراقی خبر دادند که هیاتی از دولت این کشور در حال انجام هماهنگی‌های لازم با سفارت آمریکا درباره تعیین موعد برگزاری دور چهارم گفت‌وگوهای راهبردی عراق و آمریکا است که قرار است در اواخر ماه جاری میلادی در واشنگتن برگزار شود.

این هماهنگی‌ها شامل تعیین موضوع‌های مورد بحث و تلاش برای رسیدن به توافقات اولیه درباره آنها به خصوص موضوع خروج نیروهای رزمی آمریکایی از عراق مربوط می‌شود.

یک مقام بلندپایه در دفتر نخست‌وزیر عراق تأکید کرد که هنوز معلوم نیست ریاست این دور از گفت‌وگوها را خود «مصطفی الکاظمی» بر عهده می‌گیرد یا مانند دوره قبل «فواد حسین»، وزیر خارجه عراق به جای او رئیس هیات عراقی خواهد بود.

 وی افزود که تصمیم‌گیری در این باره به مسائل سیاسی و اوضاع امنیتی عراق مربوط می‌شود.

این مقام گفت که هیاتی هماهنگ کننده با سفارت آمریکا درباره مقدمات و تدارکات برگزاری این نشست، شامل مقاماتی از وزارت خارجه، مشاور امنیت ملی، دفتر نخست‌وزیر و فرماندهی ستاد عملیات عراق است.

به گفته این مقام احتمالا این دوره از گفت‌وگوها با اعلام رسمی خروج نیروهای رزمی آمریکایی از عراق بیانجامد و نیروهای آموزشی و مستشاری در چارچوب ائتلاف بین‌المللی ضد داعش به فعالیت خود ادامه دهند.

این منبع افزوده که با وجود این، تحولات جاری و احتمال تشدید تنش میان نیروهای آمریکایی و گروه‌های مسلح، ممکن است موجب تغییر همه سناریوها شود.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد گروه تروریستی داعش واشنگتن سوریه اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا سفارت آمریکا عراق الحشد الشعبی مصطفی الکاظمی فواد حسین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد گروه تروریستی داعش واشنگتن سازمان ملل متحد گروه تروریستی داعش واشنگتن سوریه اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا سفارت آمریکا عراق الحشد الشعبی مصطفی الکاظمی فواد حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین

سردار سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در جمع خبرنگاران گفت: در سفری که ما در راس هیئتی به عراق داشتیم برروی مجموعا بیش از ۵۰ محور از مسائل مشترک اربعین توافق کردیم و باید از دولت عراق تشکر کنیم. 

وی اظهار کرد: یک مسئله عبور آسان زائران از مرزهاست، چون در سنوات گذشته این مشکل بود، اما سال قبل شاهد تحول مثبتی بودیم و امسال طرح سجاد که تبادل برخط زائران از ایران به پلیس عراق صورت بگیرد و مرحله ثبت پلیس عراق حذف می‌شود که قرار شده در ایام غیراربعینی هم باشد.

 دبیر ستاد اربعین بیان کرد: عراق عمده خروجی مرز‌ها را به کنترل الکترونیک مجهز کرده که این امر سرعت انتقال زائران را افزایش می‌دهد و کنترل دستی حذف می‌شود.

میراحمدی گفت: بر سر اسناد رسمی پذیرش زائران توافق شد و مبنا این شد که همان مدارک سال گذشته استفاده شود و زائران ما با خیال راحت گذرنامه خود را تهیه کنند.

وی گفت: در خصوص زائران غیرایرانی توافقات خوبی شد. در مورد زائران پاکستانی دولت عراق ملاحظاتی داشت و قرار شد در سفری که وزیر کشور عراق به ایران دارد پیشنهاد خود را نسبت به زایران پاکستانی‌ها اعلام کند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور بیان کرد: در مورد اتباعی که از مرز ما عبور می‌کنند طبق سند خادم اقدام می‌شود همچنین پایانه‌های نذری عراق و گاراژ‌هایی که هست ساماندهی شود و اقدامات خوبی را عراق برای ساماندهی انجام داده است. 

میراحمدی اظهار کرد: مسئله دیگر ما بیشترین آمار فوتی‌هایمان است که مربوط به تصادفات جاده‌ای است و قرار شد کمیته مشترکی با عراق تشکیل شود و عراق جاده‌های عبور و مرور زائران را به دوربین کنترل سرعت مجهز کرده همچنین بر استفاده از کمربند‌های اتومبیل و استفاده از موبایل تاکید کرد، چون کنترل سرعت راننده‌های عراقی اقدام مهمی است که میزان تلفات را کاهش می‌دهد.

دبیر ستاد اربعین بیان کرد: در حوزه زمینی، ریلی، دریایی و هوایی توافق شد. از طریق دریا از شلمچه به بصره روزانه ۱۵۰۰ زائر را منتقل کنیم و می‌توانیم حمل و نقل زائران پاکستانی را از دریا دنبال کنیم همچنین در خصوص تخفیف به ایرلاین‌ها توافق شد.

وی گفت: توافق شد فرودگاه نجف ۲۴ ساعته شود. در مورد ورود خودر‌های شخصی توافق شد تا از اول صفر تا ۱۰ صفر وارد خاک عراق شوند که قرار است پاسخ دهند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: در زمینه‌های مختلفی که سفر اربعین را تسهیل کند مثل رایگان شدن اینترنت و رایگان شدن شمار‌های سه شماره‌ای و امکان پرواز هلی کوپتر‌ها و عبور و مرور آمبولانس‌های ایرانی و تسهیل انتقال موکب‌های عراقی توافق شد و موکب ایرانی از بیستم محرم تا ۱۵ سفر امکانات خود رامنتقل کنند. 

میراحمدی اظهار کرد: در جلسه امروز ستاد اربعین یکی از بحث‌های ما تغییر در جریان خدمت رسانی به زائران است. چون مواکب عراقی ار ۱۲ صفر به بعد فعال می‌شوند و خدماتی در عراق مطرح نمی‌شود و سال قبل یک میلیون و چهارصد هزار زائر ما قبل از ۱۲ صفر برگشتند.

دبیر ستاد اربعین تصریح کرد: قرار شد خدمات عزتمندانه به زائران بدهند، چون عزتمندی زائران ما هدف ماست و پنج اصل امنیت، سهولت، سلامت، عزت و معنویت را داریم که بر اساس اصل عزت زائران ما با عزتمندی بروند و برگردند و دولت عراق به این موضوع توجه دارد، اما زمانی که فعال نیستند وظیفه خود می‌دانیم این کار را انجام دهیم. 

وی ادامه داد: درخصوص خدمات درمانی با طرف عراقی توافق کردیم خدمات تا بازگشت زائران انجام شود.

میراحمدی بیان کرد: تنها موردی که با آن توافق نشده در مورد اتوبوس‌هاست و گفتند تمام ظرفیت حمل و نقل خود را برای انتقال زائران انجام می‌دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • بازداشت جاسوس‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند