Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@20:17:36 GMT

۲ شرکت بزرگ لبنیاتی در قزوین سرمایه‌گذاری کردند

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۲۳۲۵

۲ شرکت بزرگ لبنیاتی در قزوین سرمایه‌گذاری کردند

سعید نبیل روز پنجشنبه با اعلام این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شرکت‌های لبنیاتی قصد دارند با احداث یک واحد تولیدی و فرآوری شیرخام به تولید انواع محصولات لبنی اقدام کرده و کالاهای خود را به بازارهای داخلی و خارجی صادر کنند.

وی با بیان اینکه کلنگ احداث این واحدهای بزرگ تا سه ماه آینده به زمین می‌خورد، اظهار داشت: این شرکت‌ها زمینی به مساحت ۱۰ هکتار را در خارج از شهرک صنعتی کاسپین تملک کرده‌اند و قرار است که برای راه اندازی گاوداری مجموعه در شهرستان بویین زهرا ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی به آن‌ها واگذار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبیل، استان قزوین را به خاطر رتبه تک رقمی در تولید شیر به عنوان یک ظرفیت مناسب در حوزه سرمایه‌گذاری فرآورده‌های لبنی عنوان کرد و گفت: قطعا با توجه به افزایش و توسعه صنعت دامپروری و همچنین تولید روزافزون شیرخام در استان قزوین می‌توان اقدامات خوبی را در این حوزه رقم زد.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری قزوین گفت : این شرکت‌های بزرگ قصد دارند تا بخشی از تولیدات خود را در شهرستان تاکستان مستقر کنند که امیدواریم با برنامه ریزی‌های انجام شده بتوانیم هرچه سریع‌تر روند احداث این واحدها را تسری ببخشیم.

به گفته وی  سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات علاوه بر تامین نیاز داخلی موجب توسعه صادرات شده و برای کشور ارزآوری به دنبال دارد.

برچسب‌ها تاکستان آبیک قزوین سرمایه گذاری محصولات لبنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تاکستان آبیک قزوین تاکستان آبیک قزوین سرمایه گذاری محصولات لبنی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۲۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال را تشریح کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است.

به گزارش خبرنگار شانا، مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش‌ فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

دیگر خبرها

  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان