Web Analytics Made Easy - Statcounter

با دستور رئیس جمهور سامانه حفاظت الکترونیکی بندر بوشهر و جزیره نگین همزمان با ۱۵ طرح بندری کشور بهره‌برداری شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر ظهر پنجشنبه در این مراسم اظهار داشت: هدف از ایجاد سامانه حفاظت الکترونیکی بندر بوشهر افزایش ضریب امنیت محوطه‌های بندر بوشهر و همچنین مدیریت بهتر ترافیک بندر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سیاوش ارجمندزاده به هزینه ۱۰۹ میلیارد ریالی این طرح اشاره کرد و ادامه داد: در این طرح از دوربین‌های نظارت تصویری تحت شبکه استفاده شده است.

وی از فعالیت این سامانه به ایجاد بستر اختصاصی فیبرنوری برای افزایش امنیت ارسال تصاویر، نصب ۷۷ عدد دوربین بیرونی شامل دوربین ثابت و چرخشی برای نصب بر روی شش اصله دکل خود ایستا (مونوپل) ۱۸ متری و ۱۰ اصله دکل خود ایستا (مونوپل) ۱۲ متری و دیوار پیرامونی بندر و دیواره انبارها، نصب ۷۵ عدد دوربین دام برای پایش تردد در بخش‌های مختلف ساختمان برج بندر و همچنین ۱۰ عدد ویدئو وال برای نمایش تصاویر ۱۵۲ دوربین اشاره کرد.

از جمله قابلیت‌های این سامانه می‌توان به حفاظت هوشمند تصاویر و تعریف نقاط و محدوده‌های حساس و امنیتی، امکان تشخیص ورود غیر مجاز با استفاده از قابلیت‌های تحلیلی دوربین‌های مداربسته، امکان ضبط تصاویر بر روی کارت حافظه داخلی دوربین، امکان نظارت تصویری متمرکز تصاویر در اتاق نظارت طرح، امکان استفاده همزمان چندین کاربر از سامانه با سطح دسترسی متفاوت و قابل تعیین، امکان استفاده سامانه برای ضبط تصاویر به صورت پیوسته، امکان گزارش‌گیری از فعالیت‌های صورت گرفته در سامانه و دسترسی کاربران و امکان تنظیم قابلیت‌های دوربین بر اساس زمان بندی ساعت، دقیقه و ثانیه در هر روز، اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: الکترونیک بوشهر دوربین فیبر نوری بندر بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست

زمان اوج نقل و انتقالات مردم در حوزه مسکن در حال فرا رسیدن است، از همین رو بازار عقد قرارداد اجاره نیز قطعا داغ خواهد شد اما امسال تفاوتی اساسی با سال‌های قبل دارد و دیگر برخی نمی‌توانند با انحصارشان جیب مالک و مستاجر را خالی کنند. با رونمایی از سامانه خودنویس، امسال مستاجران به جای مجبور شدن به استفاده از بنگاه های املاک یا واسطه گران، اکنون می توانند عقد قرارداد اجاره ملک را مستقیماً با احراز هویت مستاجر و مالک از طریق پلت فرم خودنویس به سرانجام برسانند.

معرفی سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با افزایش تعداد معاملات اجاره مسکن و کاهش نفوذ واسطه ها، بر بازار اجاره بها تأثیر چشمگیری داشته باشد. این سیستم با ارائه روشی مقرون به صرفه تر و کارآمدتر برای اجاره ملک، افراد بیشتری را تشویق می کند تا وارد بازار اجاره شوند و مکانی برای زندگی پیدا کنند. علاوه بر این، سامانه خودنویس این پتانسیل را دارد که با کنترل بیشتر بر روند اجاره، زمین بازی را برای مستاجرین یکسان کند. مستاجرین به جای اتکا به کارگزاران املاک و واسطه گران برای یافتن ملک، اکنون می توانند امور را به دست خود بگیرند و قرارداد اجاره را نیز به صورت رایگان ثبت کنند.

اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس درمورد سامانه خودنویس، گفت: با سامانه خودنویس دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان و ‌دفاتر نیست. اگر طرفین به قرارداد نهایی دست یابند؛ با احراز هویت به ثبت قرارداد خواهد خواهند پرداخت و دیگر نیازی به واسطه‌گران برای عقد قرارداد اجاره نیست و به همین ترتیب مراجعه به دفاتر اسناد به حداقل می رسد.

وی اظهار کرد: قیمت سازی که دفاتر ‌و مشاورین املاک، سایت هاو آگهی ها انجام می دهند با این سامانه از بین می رود.  قیمتی که از این طریق  بیرون‌می آید حالت روانی مثبتی برای طرفین ایجاد می کنند چون احتمال دارد  مالکی خودش راضی باشد که با قیمت کمتری ملکش را اجاره بدهد ولی وقتی که ملک را در مشاورین املاک‌ اگهی می کند آنها قیمت بالا پیشنهاد می دهند و مالک هم می پذیرد.

وی بیان کرد: چون در این سامانه همه چیز ثبت می شود در داداگاه اثبات همه موارد راحت است زمان و اطلاعات است و آن طرفی که مقصر است نمی تواند ادعای دیگری کند.

وی خاطر نشان کرد:  ما تکمیل تر این سامانه را در قانون ساماندهی بازار مسکن و اجاره آوردیم. 

شاکری خاطر نشان کرد: باید این سامانه به تمام معاملات مسکن توسعه یابد و حتی برای خرید و فروش باشد. ابراز هویت متعاملین و  رضایت و سوابق متعاملین را باید بیاوریم و قدرتمندش کنیم.

دیگر خبرها

  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • صدور ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر