Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نگاهی با تاریخچه بازار گوشی‌های همراه و عملکرد بزرگ‌ترین کمپانی‌های تولید کننده کامپیوترهای خانگی و قطعات سخت افزاری نشان می‌دهد که آن‌ها برای بارها و بارها در کار تولید گوشی‌های همراه با شکست روبرو شده‌اند.

اپل ماهیتاً کار خود را به عنوان یک کمپانی فعال در حوزه تولید کامپیوترها آغاز کرد اما اکنون به عنوان یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های تولید کننده گوشی هوشمند در دنیا شناخته می‌شود و بخش اعظمی از سود حاصل از عملکرد او به دلیل تولید و عرضه گوشی‌های آیفون بدست می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود این، اگر اپل که حتی او نیز این روزها با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کند را کنار بگذاریم متوجه می‌شویم که بزرگترین کمپانی‌های فعال در حوزه تولید کامپیوتر هیچگاه نتوانسته است یک گوشی همراه قابل قبول را روانه بازار کنند.

بیشتربخوانید

بهترین سرویس‌ های ابری جهان در سال ۲۰۲۱

در حال حاضر کمپانی HP بزرگ‌ترین تولید کننده کامپیوتر در دنیا شناخته می‌شود. این کمپانی توانست در سال‌های دور به یک موفقیت کوتاه مدت در بازار گوشی‌های همراه برسد و محصولات قابل توجهی با عنوان iPAQ Pocket PC را روانه بازار کند که در حال حاضر به عنوان کامپیوترهای جیبی نزد کاربران شناخته می‌شوند. البته این گوشی هوشمند در اصل محصول کمپانی Compaq بود ولی بعدها این کمپانی توسط HP خریداری شد. چندی پس از این موفقیت، HP برای تولید گوشی‌های جدید خود، کمپانی دیگری با عنوان Palm را خریداری کرد اما با عرضه چند محصول ناموفق که از سیستم عامل webOS بهره می‌بردند به کار خود در این حوزه پایان داد. به این ترتیب طول عمر بخش گوشی‌های هوشمند HP تنها در عرض یک سال به روزهای پایانی خود رسید تا این کمپانی برای همیشه از این بازار کناره‌گیری کند.

کمپانی Dell نیز در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان حوزه کامپیوتر محسوب می‌شود، اما فعالیت او در بخش تولید گوشی‌های هوشمند حتی برای یک سال نیز ادامه پیدا نکرد تا طول عمر آن از عمر بخش گوشی‌های همراه HP نیز کوتاه‌تر باشد. این کمپانی در ابتدای فعالیت خود در این حوزه و در سال ۲۰۱۰ اولین نسل از فبلت‌ها را روانه بازار کرد که Streak نام داشت و دارای یک نمایشگر ۵ اینچی بود. این کمپانی در همان سال گوشی ویندوز فونی دیگری را روانه بازار کرد که با در اختیار داشتن یک صفحه کلید فیزیکی ما را به یاد گوشی Priv کمپانی بلک بری می‌اندازد.  Dell از آن سال تاکنون تنها به صورت جسته و گریخته چند تبلت را روانه بازار کرده است و عرضه محصول بخصوصی در بخش گوشی‌های همراه را از او شاهد نبوده‌ایم.

پس از این دو کمپانی می‌توان نامی از ایسر برد که در سال ۲۰۱۵ به عنوان ششمین تولید کننده بزرگ کامپیوتر در دنیا شناخته شد. این کمپانی در سال ۲۰۱۵ و اوایل ۲۰۱۶ چند محصول قابل توجه ویندوزی و اندرویدی را روانه بازار کرد، اما از آن روز تاکنون فاصله زیادی با عرضه گوشی‌های هوشمند گرفته است. ایسر حتی در سال ۲۰۱۵ تصمیم گرفت یک گوشی و تبلت گیمینگ را روانه بازار کند، اما در این کار به موفقیت قابل قبولی نرسید.

ایسوس دیگر تولید کننده بزرگ کامپیوتر نیز نسبت به رقبای خود از عملکرد بهتری در این حوزه برخوردار بوده و توانسته در سری محصولات زن‌فون خود چند محصول قابل توجه را به بازار عرضه کند. با این وجود بازهم نمی‌توان از این کمپانی به عنوان یک کمپانی موفق در حوزه تولید گوشی‌های هوشمند یاد کرد.

گیگابایت کمپانی دیگری است که در بخش تولید مادربردها و کارت‌های گرافیک از عملکرد بسیار خوبی برخوردار است اما تلاش‌های او برای تولید یک گوشی همراه قابل قبول بارها و بارها با شکست روبرو شده است. گیگابایت در سال‌های اخیر فعالیت‌های خود در بخش تولید گوشی را متوقف کرده و شاهد عرضه هیچ محصول جدیدی از سوی او نبوده‌ایم.

کمپانی Siemens نیز که این روز‌ها کمی از دنیای کامپیوتر فاصله گرفته است و بیشتر در حوزه تولید دستگاه‌های پزشکی فعالیت دارد نیز در طی سال‌های گذشته با همراهی Fujitsu یکی از بزرگترین تولید کنندگان حوزه کامپیوتر شناخته می‌شد. این کمپانی در سال‌های قبل از ۲۰۰۵ یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان گوشی‌های GMS به شمار می‌رفت، اما در این سال اعلام کرد که فعالیت در این بازار را برای همیشه کنار گذاشته است. نسل بعدی از محصولات این کمپانی در این رده با همکاری کمپانی Gigaset روانه بازار شدند، اما هیچگاه نتوانستند موفقیتی را برای آن به همراه داشته باشند.

شارپ نیز که روزی در حوزه تولید کامپیوتر فعالیت داشت، در بخش تولید گوشی‌های همراه و هوشمند نیز عملکرد تقریباً خوبی را از خود نشان داده است. با این وجود حیطه عملکرد این کمپانی بیشتر به کشور ژاپن محدود بوده و به همین دلیل بسیاری از موفقیت‌های آن پنهان باقی مانده است. این کمپانی در سال‌های دور گوشی همراهی با عنوان J-SH04 را تولید و عرضه کرد که یکی از اولین محصولات در این رده بود که دارای دوربین عکاسی بود. شارپ همچنین یکی از اولین تولیدکنندگان گوشی‌های بدون حاشیه محسوب می‌‌شود و می‌توان آن را به نوعی به عنوان اولین تولید کننده گوشی‌ هوشمند دارای ناچ نیز معرفی کرد. این کمپانی بعدها گوشی دیگری را عرضه کرد که برای اولین بار از دو ناچ بهره می‌برد.

لنوو که برای سال‌های متمادی بزرگ‌ترین تولید کننده کامپیوتر در دنیا به شمار می‌رفت، اما هم اکنون در جایگاه دوم از این رده‌بندی قرار گرفته، در طی سال‌های اخیر توانست کمپانی موتورلا را هم از آن خود کند و جان تازه‌ای به بخش تولید گوشی‌های هوشمند خود بدهد. اما این کمپانی در بخش تولید گوشی‌های هوشمند و در طی یکی دو سال اخیر عملکرد نامناسبی را از خود به نمایش گذاشته است. لنوو در سال ۲۰۱۷، نتوانست بیشتر از دو میلیون گوشی هوشمند را در کشور چین به فروش برساند و سهم او در سال ۲۰۱۸ در این کشور به کمتر از یک درصد از بازار رسید که عملاً شکست بزرگی برای این کمپانی محسوب می‌شود.

کمپانی بزرگی همچون اینتل نیز در بخش دستگاه‌های قابل حمل و موبایلی یک بازنده شناخته می‌شود. تراشه‌های Atom این کمپانی با وجود پرداخت یارانه به کمپانی‌های تولید کننده موفقیت بسیار ناچیزی بدست آوردند و تنها شاهد حضور آن‌ها در چند نسخه از گوشی‌های زن‌فون ایسوس و چند تبلت ارزان قیمت بودیم. اگرچه اینتل این روزها مودم‌های LTE را برای حضور در گوشی‌های هوشمند طراحی و تولید می‌کند اما بازهم نمی‌توان آن را به عنوان یک کمپانی موفق در این حوزه معرفی کرد.

انویدیا دیگر غول فناوری نیز در طی سال‌های اخیر نتوانسته است در این حوزه به موفقیت‌های قابل توجهی دست پیدا کند. تراشه‌های Tegra این کمپانی توانستند پشتیبانی از اولین گوشی‌های دو و چهار هسته‌ای را برعهده داشته باشند و در چند تبلت و کنسول گیمینگ تولید شده توسط این کمپانی نیز انجام وظیفه کردند اما خیلی زود شاهد توقف تولید این آن‌ها بودیم. AMD نیز هیچگاه نتوانست تراشه‌های پردازشی موبایلی قابل توجهی را روانه بازار کند، اگرچه بخش Mobility Radeon این کمپانی همکاری نزدیکی با کوالکام دارد و هسته‌های گرافیکی Adreno را برای آن تولید می‌کند.

به این ترتیب می‌توان گفت که بزرگ‌ترین و شناخته شده‌ترین کمپانی‌های فعال در حوزه تولید کامپیوتر هیچگاه در حوزه محصولات قابل حمل به ویژه گوشی‌های هوشمند پرفروغ ظاهر نشده‌اند. در مقام مقایسه با اپل، می‌توان گفت که این کمپانی موفقیت‌های خود را بر تصمیم سریع در سال‌های گذشته مبنی بر تمرکز ویژه بر روی تولید دستگاه‌های قابل حمل مدیون است. این کمپانی در سال ۲۰۰۷ اعلام کرد که در حدود نیمی از درآمد خود را از تولید و فروش دستگاه‌های iPod و سرویس‌های iTunes بدست می‌آورد. همچنین در این سال مشخص شد که درآمد حاصل از فروش این دستگاه‌ها از عواید حاصل از فروش کامپیوتر‌های دسکتاپ مک و لپ‌تاپ‌های مک‌بوک بیشتر است که نشان می‌دهد اپل از همین سال‌ها ایده تبدیل شدن به یک کمپانی تولید کننده دستگاه‌های قابل حمل را در سر داشته و تا به امروز نشان داده که در این راه بسیار موفق عمل کرده است.

منبع: شهر سخت افزار

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گوشی های همراه گوشی های هوشمند گوشی تلفن همراه تولید گوشی های هوشمند روانه بازار بخش تولید گوشی بخش تولید گوشی کمپانی در سال بزرگ ترین تولید ترین کمپانی گوشی های همراه تولید کننده عنوان یک یکی از بزرگ یک کمپانی دستگاه ها قابل حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۲۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!

 ۲۶ فروردین امسال، صدای درگیری و فریادهای زن و مردی جوان در یکی از خیابان‌های شمال تهران توجه رهگذران را به خود جلب کرد. رهگذران که شاهد درگیری بودند، ناگهان با صحنه تلخ و عجیبی مواجه شدند.

مرد جوان گوشی تلفن همراهی در دست داشت و زن جوان با اصرار از او می‌خواست گوشی‌اش را پس بدهد اما در یک لحظه مرد عصبانی دست به جیب شد و با بیرون آوردن یک چاقو ضربات متعددی به زن جوان زد و پا به فرار گذاشت.شاهدان بلافاصله با اورژانس و پلیس تماس گرفتند و زن جوان به بیمارستان منتقل شد اما ۱۹ ضربه چاقو او را به کام مرگ کشاند. گزارش قتل زن جوان به بازپرس سالار صنعتگر اعلام شد و تیم جنایی تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری عامل جنایت آغاز کردند.

هویتی برای قاتل

با حضور کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در محل، مشخص شد محل سکونت زن جوان چند خیابان پایین‌تر از محل قتل بوده است. یکی از شاهدان در تحقیقات گفت: زن جوان اصرار داشت که گوشی تلفن همراهش را از قاتل بگیرد اما او ممانعت می‌کرد و می‌خواست محتویات داخل گوشی را ببیند. به همین دلیل مقتول به دنبال مرد جوان می‌دوید و فریاد می‌کشید.

خیلی زود محل زندگی مقتول و خانواده‌اش شناسایی شد و در تحقیقات از آنها مشخص شد مقتول مدتی قبل از همسرش جدا شده و با فرزندش زندگی می‌کرده است. مدتی قبل او با مردی به نام پژمان آشنا شد.

اما بعد از چند ماه زن جوان تصمیم به جدایی گرفت اما مرد جوان موافق جدایی نبود. با این اطلاعات احتمال ارتکاب قتل از سوی پژمان قوت گرفت و کارآگاهان با دریافت عکس وی و نشان دادن به شاهدان ماجرا مطمئن شدند که قتل از سوی او رخ داده است.

همچنین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت در بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل درگیری تصاویر ضارب را بدست آوردند که با تطبیق عکسی که از پژمان در دست داشتند، تأیید می‌کرد که او قاتل فراری است.

دستگیری در شمال

با شناسایی هویت قاتل، تیم تحقیق راهی محل زندگی او شدند، اما مرد جوان آنجا را ترک و فرار کرده بود. تحقیقات برای شناسایی متهم ادامه داشت تا اینکه رد او در یکی از شهرهای شمالی کشور بدست آمد. کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت، پس از هماهنگی‌های قضایی، راهی محل مخفیگاه متهم شده و او را بازداشت کردند.

متهم پس از انتقال به پایتخت، به قتل ناخواسته زن جوان اعتراف کرد. پژمان، برای تکمیل تحقیقات به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی پایتخت به اداره آگاهی منتقل شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

نمی‌دانستم مرتکب قتل شده‌ام

مرد جوان که به اتهام قتل بازداشت شده، مدعی است پس از ضربه زدن به زن جوان و هنگام فرار از اینکه زن مورد علاقه‌اش به قتل رسیده بود، اطلاع نداشته و بعد از دستگیری متوجه شده است.

با مقتول چطور آشنا شدی؟

۵ ماه قبل در یکی از خیابان‌های شمال تهران با او آشنا شدم. رابطه‌مان اوایل در حد تلفن و پیامک بود، اما کم کم قرار ملاقات‌ها شروع شد و مدام همدیگر را می‌دیدیم. به خودم که آمدم متوجه شدم او را خیلی دوست دارم و او همان زنی است که سال‌ها دنبالش بودم.

با این همه علاقه چرا او را به قتل رساندی؟

قصدم کشتن نبود. اصلاً نمی‌دانستم که او را کشته‌ام. وقتی او را زدم و فرار کردم نگران حالش بودم اما جرأت نمی‌کردم تماس بگیرم.

می‌دانستم پلیس در تعقیبم است و می‌ترسیدم که لو بروم از طرفی هراس این را داشتم که بشنوم او کشته شده است.

چرا تلفنش را گرفته بودی؟

شک کرده بودم. رابطه ما خیلی خوب بود اما از یک هفته قبل از قتل همه چیز تغییر کرد. رفتارش سرد شده بود و تلفن‌هایم را پاسخ نمی‌داد. از هر ۱۰ پیام یک پیام را جواب می‌داد. پیگیر رفتارش شدم و او گفت که دیگر نمی‌خواهد با من ادامه دهد و خواست که با او تماس نگیرم.

چرا؟

خودم هم نمی‌دانم، رابطه‌مان خوب بود و حتی قرار بود با هم ازدواج کنیم. اما یک دفعه تغییر کرد، احساس می‌کردم شخص دیگری وارد زندگی‌اش شده است و باید به این موضوع پی می‌بردم.

روز حادثه چه اتفاقی افتاد؟

به مقابل خانه‌اش رفتم و از او خواستم گوشی تلفن همراهش را بدهد تا آن را بررسی کنم. تصور می‌کردم اگر پای شخص سومی در این میان باشد، بی‌شک پیام‌ها یا تماس‌هایش را در گوشی می‌بینم. اما او نمی‌خواست تلفنش را ببینم و زمانی که گوشی او را به زور گرفتم، تا چند خیابان آن طرف‌تر دنبالم آمد.

چرا چاقو داشتی؟

چاقو را بردم تا او را بترسانم و بتوانم گوشی تلفن همراهش را بگیرم و با بدست آمدن رمز گوشی، وارد آن شوم و بفهمم که آیا به من خیانت کرده است یا خیر.

چند ضربه به او زدی؟

نمی دانم، خیلی عصبانی بودم. پلیس می‌گوید که ۱۹ ضربه زده‌ام. آن زمان چون حالم را نمی‌فهمیدم، به یاد ندارم چند ضربه زده‌ام.

منبع: روزنامه ایران

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته