Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهلا عموری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مسئولان دانشگاه بصره عراق در آینده برای بازدید از امکانات و زیرساخت های علمی و دانشگاهی استان خوزستان به اهواز سفر خواهند کرد اظهارداشت: با پیگیری‌های پارلمان بخش خصوصی، دعوتنامه رسمی برای انجام این بازدید از سوی دانشگاه شهید چمران اهواز به مسئولان دانشگاه بصره ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌داد: در سفری که مسئولان این دانشگاه در کشور عراق به خوزستان خواهند داشت آیین امضای رسمی تفاهمنامه همکاری مشترک بین دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه بصره انجام  واین سند وارد مراحل اجرایی میشود.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان هدف از انعقاد این تفاهمنامه را گشترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی در سطح بین المللی عنوان‌کرد و افزود: تبادل دانش تخصصی، کمک به اجرای تحقیقات علمی مشترک در حوزه‌های تخصصی مختلف، مشارکت در سمپوزیوم‌ها، کنفرانس‌ها و سمینارهای دانشگاهی با مشارکت هر ۲ دانشگاه چمران اهواز و بصره عراق از جمله مفاد این تفاهمنامه است.

عموری ادامه‌داد: آموزش اعضای هیئت علمی، تلاش برای راه اندازی برنامه‌های مشترک بین گروه‌های علمی با تخصص مشابه در دانشکده و موسسات آموزشی، آموزش دانشجویان، مبادله برنامه‌های آموزشی در دوره های کارشاسی، کارشناسی ارشد و دکتری، تحقیقات علمی و نظام های آموزشی نیز از دیگر محورهای این تفاهمنامه خواهد بود.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز به سفر اخیر خود به کشور عراق و دیدار با رئیس دانشگاه استان بصره در راستای انعقاد این تفاهمنامه گفت: بعد از اینکه طی چندین سفر زیرساخت‌ها و امکانات دانشگاه شهید چمران اهواز تشریح شد؛ مسئولان دانشگاه بصره برای همکاری‌های مختلف با این دانشگاه معتبر ایرانی اعلام آمادگی کردند.

عموری یادآورشد گفت: تفاهم‌نامه تهیه شده میان دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه بصره عراق، باعث ارتباط نزدیک‌تر مراکز علمی استان خوزستان با کشور عراق خواهد شد و به تبادل دانشجو و اساتید منجر می‌شود.

دانشگاه شهید چمران اهواز با قدمت بیش از ۶۰ سال بزرگ‌ترین دانشگاه جنوب غرب کشور محسوب می‌شود که از مجموع ۸۰۰ عضو هیئت‌علمی این دانشگاه ۱۲۰ نفر استاد تمام، ۱۵۰ نفر دانشیار و باقی اعضای هیئت‌علمی، استادیار هستند.

همچنین در حال حاضر در حال حاضر بیش از ۴۰۰ دانشجوی عراقی در دانشگاه شهید چمران اهواز مشغول به تحصیل هستند و در ماه‌های گذشته تمامی بسترهای فضای آموزش مجازی با شیوع بیماری کرونا و برگزاری غیرحضوری کلاس‌های درس برای این دانشجویان نیز فراهم‌شده است.

دانشگاه شهید چمران اهواز پیش از این اعلام کرده که آمادگی لازم برای برگزاری بیش از ۲۰۰ کارگاه آموزشی مشترک با دانشگاه‌های کشور را عراق دارد.

طی سال تحصیلی در رشته زبان و ادبیات انگلیسی و مهندسی برق کلاس‌های درسی به‌صورت مشترک و با حضور دانشجویان کشور عراق در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

برچسب‌ها دانشگاه شهید چمران اهواز خوزستان عراق اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه شهید چمران اهواز خوزستان عراق دانشگاه شهید چمران اهواز خوزستان عراق اهواز دانشگاه شهید چمران اهواز دانشگاه بصره کشور عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۳۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • حمایت دانشجویان خوزستانی از اعتراضات ضد صیهونیستی در دانشگاه های آمریکا+فیلم
  • شهادت جانباز ۷۰ درصد سیلاوی در اهواز
  • نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه پیام نور خوزستان
  • تجمع دانشگاهیان تهران، مشهد و اهواز در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکاو اروپا