Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و نهمین جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان به منظور تعیین تکلیف مراکز دفع پسماندهای عمرانی، بررسی نحوه انتخاب پیمانکار برای راه اندازی سایت امحای پسماند های صنعتی و ویژه  و همچنین مکانیابی مراکز دفع نخاله های ساختمانی در شهرهای طالقان و فردیس برگزار شد.
ابوالفضل فانی  روز پنجشنبه در این نشست افزود: موضوع مدیریت پسماندها بعنوان یکی از چالش‌های مهم استان بوده و ضروریست مدیران اجرایی بر حسب وظایف قانونی، با ارائه برنامه و زمانبندی اجرای آن، اقدامات لازم را برای بهبود و اصلاح روشهای مدیریت پسماند و بویژه  پسماندهای صنعتی و ویژه  بعمل آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  با اشاره به فصل برداشت محصولات کشاورزی و آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی از سوی برخی زراعت کارام ، تاکید کرد: جهاد کشاورزی می بایست ضمن اطلاع رسانی و هشدارهای لازم، آموزشهای تخصصی را به کشاورزان به جهت پیشگیری از آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی ارائه نماید.
فانی   در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به ابراز گله مندی برخی از شهروندان در خصوص عدم جمع آوری بموقع پسماندهای شهری در مراکز دپوی موقت و گاها سوزاندن آنها توسط عوامل ناشناس، متذکر شد: کلیه شهرداری ها ملزم به جمع آوری و انتقال بموقع پسماندها به مرکز دفن زباله حلقه دره و جلوگیری از هر گونه سوزاندن زباله و ضایعات در مراکز دپوی موقت هستند. 
فردین حکیمی مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز نیز در این نشست  ضمن ارائه گزارشی در خصوص اقدامات شهرداری های استان برای معرفی مکان های پیشنهادی برای دفع پسماندهای عمرانی استان و اقدامات صورت گرفته گفت: براساس قانون مدیریت پسماند، قانون  شهرداری ها و همچنین مصوبات کارگروه پسماند، کلیه شهرداری ها موظف به تعیین محل‌های مناسب دفع نخاله های ساختمانی و عمرانی بودند که این مهم در اکثر شهرداری های استان تحقق پیدا کرد.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست طالقان البرز فردیس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست طالقان البرز سازمان حفاظت محیط زیست طالقان البرز فردیس مدیریت پسماند شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۳۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود