Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس احتمالا واکسن کرونا در افرادی که دچار اختلال دستگاه ایمنی به اندازه افراد سالم موثر نیست، اما حتی در چنین وضعیتی این افراد تا حدودی در برابر عفونت کرونا محافظت می‌شوند.

برای همین است که واکسیناسیون برای افرادی که به علت دچار بودن به بیماری‌های مانند ایدز یا مصرف داروهای خاص دچار نقصان دستگاه ایمنی هستند، توصیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور مهم است که افراد خانواده، دوستان و مراقبان چنین افرادی نیز واکسینه شوند، در  نتیجه احتمال انتقال ویروس از اطرافیانشان به آنها هم کاهش یابد.

از جمله افرادی که دچار نقصان دستگاه ایمنی هستند، می‌تواند به افراد HIV مثبت یا مبتلا به ایدز، افراد پیوند عضو شده، برخی بیماران دچار سرطان و افراد مبتلا به اختلالات خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید، بیماری التهابی روده و لوپوس نام برد.

واکسن‌های کرونا در شمارهای بزرگی از افراد دچار اختلال دستگاه ایمنی آزمایش نشده‌اند. اما داده‌های محدودی که در دست است و تجربه‌های پیشین با واکسن آنفلوانزا و ذات‌الریه هم نشان می‌دهند که واکسن‌ها در این افراد دارای نقصان ایمنی مانند افراد دیگر به خوبی عمل نمی‌کنند. این امر به معنای آن است که افرادی که دستگاه ایمنی ضعیف‌شده دارند باید به رعایت احتیاطاتی مانند ماسک زدن و اجتناب از تجمعات بزرگ ادامه دهند.

«شبکه ملی فراگیر سرطان» آمریکا می‌گوید گرچه اغلب افراد دچار سرطان باید در اولین فرصت واکسینه شود، اما افرادی پیوند سلول بنیادی یا درمان با CAR T cell می‌شوند، باید دست کم سه ماه پس از این درمان صبر کنند و بعد واکسیناسیون انجام دهند. این تاخیر برای این است که واکسن حداکثر تاثیر را داشته باشند.

پژوهشگران در حال بررسی این موضوع هستند که در بیماران پیوند عضو شده آیا لازم است یک دوز اضافی واکسن تزریق شود تا اثربخشی واکسن بیشتر شود یا نه.

دستورالعمل در فرانسه این است که افراد دچار نقصان امینی مانند افرادی که پیوند عضو شده‌اند و داروهای رد پیوند دریافت می‌کنند، سه دوز واکسن کرونا دریافت کنند. در اسرائیل هم اخیرا دادن یک دوز اضافی واکسن فایزر به بیماران پیوند عضو شده و سایر افراد ضعف دستگاه ایمنی شروع شده است.

در آمریکا هنوز دولت درباره دادن دوز اضافی واکسن به این گروه بیماران تصمیمی نگرفته است، اما برخی از بیماران شخصا این کار را انجام داده‌اند.

کد خبر 614685 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس پیوند عضو شده دستگاه ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۴۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» ارائه می‌شوند، بر اساس قوانین جدید انگلیس باید همه دستگاه‌های هوشمند حداقل استاندارد‌های امنیتی را رعایت کنند و فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» همراه هستند ممنوع خواهند شد.

وزارت علوم، نوآوری و فناوری اعلام کرد که اقدامات لازم برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر هک و حملات سایبری از روز دوشنبه اجرایی می‌شود.

این بدان معناست که سازندگان تلفن‌ها، تلویزیون‌ها و در‌های هوشمند و غیره، اکنون از نظر قانونی ملزم به محافظت از دستگاه‌های متصل به اینترنت در برابر دسترسی مجرمان سایبری هستند و از کاربران خواسته می‌شود  رمز‌های عبور ساده و رایج خود را تغییر دهند.

همچنین شرکت‌ها باید جزئیات تماس خود را منتشر کنند تا مشکلات احتمالی گزارش شود و زمان‌بندی به‌روزرسانی‌های امنیتی شفاف باشد.

امید است که اقدامات جدید به مشتریان در خرید و استفاده از محصولات در زمانی که مصرف‌کنندگان و کسب‌وکار‌ها با سرعت فزاینده‌ای مورد حمله هکر‌ها قرار گرفته‌اند، کمک کند.

روسیو کونچا، مدیر خط‌مشی و حمایت از شرکت «Who» گفت: دفتر ایمنی و استاندارد‌های محصول (OPSS) باید راهنمایی‌های روشنی را به صنعت ارائه کند و آماده باشد که در صورت زیر پا گذاشتن قانون، اقدامات اجرایی قوی علیه تولیدکنندگان انجام دهد، همچنین از برند‌های دستگاه‌های هوشمند انتظار می‌رود که از همان روز اول مشتریان خود را به درستی راهنمایی کنند و اطمینان حاصل کنند که خریداران می‌توانند به راحتی اطلاعاتی در مورد مدت زمانی که دستگاه هایشان پشتیبانی می‌شود را بیابند و خرید‌های آگاهانه انجام دهند.

جاناتان بری، وزیر علوم و فناوری، گفت: «از آنجایی که زندگی روزمره به طور فزاینده‌ای به دستگاه‌های هوشمند وابسته می‌شود، تهدیدات ایجاد شده توسط اینترنت چند برابر و حتی بزرگتر می‌شوند.

از امروز به بعد، با معرفی نخستین قوانین جهانی حریم خصوصی، داده‌ها و امور مالی شخصی آنها اطمینان حاصل می‌کند، مصرف کنندگان از اینکه دستگاه‌های هوشمند آنها در برابر مجرمان سایبری محافظت می‌شود، آرامش بیشتری خواهند داشت. ما متعهد هستیم که بریتانیا را به امن‌ترین مکان در جهان برای آنلاین بودن تبدیل کنیم و این مقررات جدید جهشی قابل توجه به سمت دنیای دیجیتال امن‌تر است.

این قوانین به عنوان بخشی از رژیم امنیت محصول و زیرساخت‌های مخابراتی (PSTI) اعمال می‌شوند که هدف آن تقویت انعطاف پذیری انگلیس در برابر جرایم سایبری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم