Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، داریوش محمدی روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه جزیره کیش اظهار داشت: این بیمه به منظور حفظ مشتریان و ارایه خدمات مطلوب تر به آنان در هفت ماه گذشته طرح مهر بیمه ایران معین را آغاز کرده و تا کنون ۲ هزار و ۷۰۰ نفر از بیمه گذاران از این طرح استفاده کرده اند.

وی اضافه کرد: در این طرح بیمه گذاران تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات چهار درصد یکساله دریافت می کنند که به منظور توسعه این خدمت در نظر داریم سقف این طرح برای هر متقاضی را تا ۳۰۰ میلیون ریال در سال جاری افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سرمایه بیمه به هشت هزار میلیارد ریال می رسد

 مدیرعامل شرکت بیمه ایران معین با بیان اینکه سرمایه این شرکت در انتهای سال ۱۳۹۸ حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود افزود: در نتیجه تلاش کارکنان و شعبات و نمایندگی ها این سرمایه در پایان سال ۱۳۹۹ به پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: این افزایش باعث افزایش پذیرش ریسک و اتکایی شرکت بیمه بوده و در نظر داریم با توسعه و تداوم تلاش های انجام یافته سرمایه شرکت در پایان شهریور سال جاری به هشت هزار میلیارد ریال برسد.

محمدی گفت: هم اکنون این بیمه ۲۷ برابر سرمایه کوچکترین بیمه فعال در منطقه آزاد داشته و از نظر میزان سرمایه با برخی شرکت های بیمه سرزمین اصلی در حال رقابت است.

افزایش ۳۳ درصدی سود سهامدار

وی یادآور شد: حفظ و افزایش سود سهام دار و ارایه خدمات مطلوب تر از جمله اهداف شرکت های بیمه است که این بیمه در سال ۱۳۹۹ سود به سهامداران خود را با ۳۳ درصد رشد از ۲ هزار و ۸۱۰  میلیارد ریال سال ۱۳۹۸ در انتهای سال ۱۳۹۹ به سه هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال رسیده است.

مدیرعامل شرکت بیمه ایران معین یادآور شد: همچنین در این مدت این بیمه در سقف پذیرش ریسک خود را از ۹۲۰ میلیارد ریال انتهای ۱۳۹۸ را در پایان سال ۱۳۹۹ به ۲ هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال رسانده که این افزایش باعث رشد پوشش اتکایی  و نگهداری ریسک می شود.

ورود به بازار سرمایه سهام

محمدی مهمترین استراتژی این بیمه در سال جاری را ورود به بازار سرمایه اعلام کرد و افزود: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ نخستین مرحله معرفی بیمه به پذیرش فرابورس ارایه داده شده و انتظار می رود در سال جاری وارد این بازار شود.

وی افزود: در این راستا ساختمان بیمه ایران به برج بورس کیش منتقل می شود تا در صورت راه اندازی بورس بین الملل از نخستین بیمه های فعال مناطق آزاد در این بازار باشد.

مدیرعامل شرکت بیمه ایران معین، توسعه شعبات در مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی، افتتاح ساختمان بیمه ماکو، حفظ برتری بیمه گری در هدف با ارایه خدمات مطلوب، سهم آفرینی بخش انرژی و تعریف پلت فرم جدید در مناطق فاقد شعبه و نمایندگی از دیگر اهداف این بیمه در سال جاری است.

کاهش ۱۵ درصدی سهم بیمه ثالث

مدیرعامل شرکت بیمه ایران یادآور شد: سهم بیمه حق ثالث این بیمه از کل بیمه های واگذار  شده در سال ۱۳۹۸ حدود ۴۸ درصد بود که در سال گذشته این سهم با کاهش ۱۵ درصدی به ۳۳ درصد رسیده است.

وی افزود: سعی شد این کاهش به گونه ای باشد که نه تنها نمایندگی های فروش با کاهش درآمد مواجه نشوند بلکه شاهد افزایش دریافتی سهم نیز باشند.

بیمه ایران معین شرکتی دولتی است که ۹۵ درصد سهام آن به صورت مستقیم متعلق به بیمه ایران و پنج درصد باقی مانده نیز متعلق به بقیه شرکت های این بیمه است.

این بیمه اکنون دارای ۱۳ شعبه شامل هفت منطقه آزاد تجاری و چهار منطقه ویژه اقتصادی با ۱۳۰ نمایندگی فروش فعال است.

برچسب‌ها کیش بیمه ایران جزیره کیش هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش بیمه ایران جزیره کیش کیش بیمه ایران جزیره کیش هرمزگان مدیرعامل شرکت بیمه ایران بیمه ایران معین میلیارد ریال سال جاری سال ۱۳۹۹ ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت

به گزارش گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بنادر و دریانوردی؛ ایجاد، توسعه و تجهیز بنادر بازرگانی کشور و مدیریت و بهره‌برداری از آنها، سیاست‌گذاری و نظارت کامل در امور کشتیرانی ساحلی و بازرگانی و تأمین ایمنی عبور و مرور شناورها، اجرای قانون دریایی و انجام وظایف مقرر در قانون، بخشی از وظایف قانونی و رسالت وجودی سازمان بنادر و دریانوردی است و در سال ۱۴۰۲ این سازمان در حوزه ارتقای کمی و کیفی زیرساخت‌های حمل‌ونقلی، اقدامات بسیار مهمی را انجام داد.

سرمایه‌گذاری مستقیم سازمان بنادر در حوزه زیرساخت، تجهیز بنادر

سرمایه‌گذاری مستقیم سازمان بنادر و دریانوردی در بنادر کشور جهت توسعه و نگهداری زیرساخت‌ها به میزان ۷۸ هزار و ۲۱۵ میلیارد ریال، سرمایه گذاری مستقیم جهت تجهیز بنادر به میزان ۲۸ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال و جذب سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی در بنادر تجاری در قالب ۱۲ قرارداد به ارزش ۲۴ هزار و ۳۴۹ میلیارد ریال از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته طی سال ۱۴۰۲ از سوی سازمان بنادر و دریانوردی بود تا شاهد افزایش میزان سرمایه گذاری غیردولتی در بنادر کشور به میزان ۲۳۹ هزار و ۲۸۴ میلیارد ریال در قالب ۳۶۰ فقره قرارداد سرمایه‌گذاری باشیم.

بنادر هرمزگان

صدور ۸ فقره مجوز بهره‌برداری موقت از طرح‌های سرمایه گذاری در بنادر کشور در زمینه احداث انبار و سیلوی غلات، صدور ۱۰۵ فقره مجوز بهره‌برداری دائم از طرح‌های سرمایه گذاری در بنادر در زمینه احداث انبار و مخازن نفتی، تکمیل فاز سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی با پیشرفت فیزیکی ۶۷ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، ادامه اجرای عملیات طرح توسعه اسکله‌های نفتی بندر شهید رجایی با افزایش پیشرفت فیزیکی از ۶۰ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۶۵ درصد و ادامه انجام تعمیرات اساسی اسکله‌های ۲۵ تا ۲۷ بندر شهید رجایی با پیشرفت فیزیکی ۵۸ درصد از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی طی سال گذشته بود.

ادامه انجام تعمیرات اساسی ۵ دستگاه پل داخلی و جاده‌های پیرامونی آن در مجتمع بندری شهید رجایی به میزان ۲۷ درصد، ادامه انجام تعمیرات اساسی روسازی محور‌های داخلی محوطه پشتیبانی و محوطه ترمینال شماره یک کانتینری بندر شهید رجایی به میزان ۴۰ درصد از دیگر اقدامات انجام شده در بندر شهید رجایی طی سال ۱۴۰۲ است.

مستندسازی و اصلاح چهار پلاک از اراضی ۲۴۰۰ هکتاری بندر شهید رجایی، ادامه عملیات اجرایی احداث تعداد ۳ پست اسکله شناور مسافری در جزیره قشم با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد، نصب و بهره‌برداری از دو اسکله شناور مسافری دهخدا و دوربینی در بندر قشم، تکمیل زیرساخت‌های فاز اول بندر نخل ناخدا، اتمام احداث و تجهیز ساختمان مرجع دریایی بندر بوموسی و همچنین ادامه احداث ترمینال مسافری بندر بوموسی و نیز احداث مسیر تردد و احداث دیوار با پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصد از دیگر اقدامات انجام شده است.

طراحی و ساخت سامانه یکپارچه کنترل و نظارت بر عملکرد لایروب‌ها جهت افزایش بازدهی به صورت آنلاین در بندر شهید رجایی، ورود دو دستگاه مکنده ۳۰۰ تنی و دو دستگاه Ship Loader به بندر شهید رجایی، فعال‌سازی ترمینال کانتینری قدیم بندر شهید رجایی با به‌کارگیری ۵ دستگاه گنتری‌کرین و اتمام احداث مسیر‌های دسترسی به بندر سیریک شامل جاده‌های دسترسی داخلی و جاده‌های دسترسی خارجی از دیگر اقدامات انجام شده در بنادر استان هرمزگان طی سال گذشته بود.

بنادر خوزستان

اتمام و تحویل موقت تعمیرات اساسی اسکله‌های شماره ۱۱ و ۱۲ بندر امام خمینی با پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۱، اتمام احداث و افتتاح جاده کمربندی بندر امام خمینی (ره) به آبادان و همچنین اجرای شبکه گازرسانی به مجتمع بندری امام خمینی (ره) از جمله اقدامات انجام شده در بندر امام خمینی (ره) بود.

ورود شش دستگاه مکنده ۶۰۰ تن بر ساعت و دو دستگاه جرثقیل ۱۴۰ تنی به بندر امام خمینی (ره)، ادامه احداث ساختمان مرجع دریایی بندر خرمشهر با پیشرفت فیزیکی ۶۲ درصد، بهره‌برداری از سه انبار ۲۰۰۰ مترمربعی نگهداری کالا در بنادر چوئبده، اروندکنار و آبادان از دیگر اقداماتی است که در بنادر خوزستان مدنظر قرار گرفته و می‌توان به آن اشاره کرد.

بنادر بوشهر

در بندر بوشهر نیز تکمیل و بهره‌برداری از تأسیسات زیربنایی جزیره نگین بند شامل تکمیل معابر مجتمع بندری نگین، راه‌ها و تونل انرژی با پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و ادامه تکمیل زیرساخت‌های پایانه مسافری بندر بوشهر با پیشرفت فیزیکی ۷۸ درصد از جمله اقدامات مهم انجام شده طی سال ۱۴۰۲ است.

ادامه اجرای احداث موج شکن توده سنگی، دایک، دیوار پیرامونی و لایروبی بندر گناوه، ادامه اجرای ۴ پست اسکله رمپ بندر دیر به میزان ۷۶ درصد، اتمام اطاله اسکله تجاری و اسکله شناور‌های کوچک بندر کنگان و بهره‌برداری از ۲ فروند شناور پایش در بندر بوشهر از دیگر اقدامات انجام شده در بنادر بوشهر طی سال گذشته است.

بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری چابهار

ادامه احداث سیلوی غلات ۱۰۰ هزار تنی بندر شهید بهشتی چابهار با افزایش پیشرفت فیزیکی از ۴۸ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۷۶ درصد، انجام عملیات اجرایی کریدور لجستیکی منتهی به بندر شهید بهشتی چابهار با افزایش پیشرفت فیزیکی از ۳۴ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۸۳ درصد، اتمام و بهره‌برداری از تعمیرات اساسی اسکله‌های شماره ۱ و ۵ بندر شهید کلانتری و اسکله‌های شماره ۱، ۲ و ۵ بندر شهید بهشتی از جمله اقدامات صورت گرفته در بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری چابهار بود.

علاوه بر این ادامه احداث دایک حفاظت ساحلی ضلع جنوب شرقی بندر شهید بهشتی و استحصال پشت آن با پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصد، بهره برداری از شبکه معابر و تاسیسات زیربنایی بندر شهید بهشتی با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ از دیگر اقدامات انجام شده در بندر چابهار طی سال گذشته است.

همچنین اخذ سند برای اراضی ۱۸ پلاک ثبتی در محدوده و پسکرانه بندر چابهار، تمدید قرارداد شرکت IPGL کشور هند در بندر شهید بهشتی چابهار، طراحی و ساخت سامانه راداری تحلیل رفتار امواج و راه اندازی آن در سایت چابهار از دیگر اقدامات مهمی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • مشتری‌های تازه پهپادهای 20 هزار دلاری ایران
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد