Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@15:57:56 GMT

برای فروش سهام با برگه قدیمی چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۶۳۳۵

برای فروش سهام با برگه قدیمی چه کنیم؟

احسان رضاپور کارشناس بازار سرمایه  در پاسخ به این پرسش که افرادی که برگه قدیمی سهام دارند برای فروش برگه سهام خود باید چه کار کنند؟ بیان کرد: کسانی که برگه قدیمی سهام شرکت های بورسی را دارند با مراجعه به شرکت سپرده گذاری مرکزی می توانند، از وضعیت مانده دارایی ها و همچنان تعداد سهام شان آگاه شوند.

وی افزود: سهامداران از طریق کارگزاری که با آن  کار می‌کنند درخواست کارگزار ناظر می‌دهند و سهامداران در آن کارگزاری که به عنوان ناظر انتخاب کردند می توانند، معاملات سهام شان را انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد: دارندگان برگه های قدیمی سهام می توانند وضعیت سهام خود را از شرکت هایی که سهامشان را دارند، پیگیری کنند، اما یک روش راحت تری نیز وجود دارد، به این صورت که سهامداران از طریق خرید ۵۰۰ سهم شرکت، که مقدار حداقلی برای انجام معامله است،  می توانند کل موجودی سهامشان را به کارگزاری که در دسترس شان است منتقل کنند.

رضا پور تصریح کرد: با استفاده از روش بالا سهامداران از این که چند سهام در دارایی شان است مطلع می‌شوند و در سامانه معاملاتی کارگزاری شان به نمایش در می آید بنابراین  سهامداران می‌توانند نسبت به فروختن یا هر عمل دیگری که قصد آن را دارند اقدام کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر این برگه سهام مفقود شود سهامدار باید چه کند؟ بیان کرد: سوابق برنامه سهامداری افراد در لیست سهامداری شرکت  موجود است و شرکت سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه هم نسبت به نگهداری وضعیت سهامداری شرکت ها اقدام می کند. افرادی که در سامانه سجام عضو باشند و دسترسی به سامانه یکپارچه سپرده گذاری مرکزی تسویه وجوه داشته باشند می‌توانند از طریق آن درگاه  یکپارچه نسبت به وضعیت سهامشان اطلاع پیدا کنند.

رضاپور در رابطه با تعداد برگ سهام های قدیمی در حال حاضر گفت: تعداد افرادی که برگ سهام قدیمی دارند بسیار کم شده است، اخیراً بنا به درخواست مشتری آن برگه برایشان صادر می شود و افراد محدودی در حال حاضر هستند که برگه‌ سهام قدیمی داشته باشند ولی این افراد نباید نگران باشند، چون سوابق سهامداری آن ها در سامانه سهامداری شرکت تسویه وجوه وجود دارد از این بابت نباید نگرانی داشته باشند و فقط باید به انتخاب کارگزار و دریافت مانده سهام اقدام کنند.

وی در پایان گفت: اگر در این زمان به سهام سودی تعلق گرفته باشد و در افزایش سرمایه های شرکت صرف نشده باشد، آن منابع موجود است و سهامدار زمانی که به شرکت درخواست دهد  به حسابی که مشتریان  معرفی می‌کند واریز می شود./باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد

شرکت‌های «صنایع سیمان دشتستان، گروه مپنا و فجر انرژی خلیج فارس» هیچ اقدام مشخصی در راستای واریز سود سهام عدالت، در هیچ یک از دو مرحله انجام ندادند. از سمت دیگر، شرکت‌های «پارس سوئیچ، ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان و صنایع پتروشیمی خلیج فارس» نیز وجوه مرحله دوم خود را به حساب‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز نکردند.

منبع: تجارت نیوز

tags # سهام عدالت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • کینه قدیمی
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • رونالدو در اندیشه فروش وایادولید
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال