Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،تاکنون انسان‌هایی با طرز فکر و رفتار مشابه خود دیده‌اید؟ بسیاری از مردم درصدد یافتن افرادی هستند که شباهت‌های رفتاری با خود دارند و این در حالی است که هیچ دو نفری را نمی‌توان یافت که کاملاً عقاید، رفتار، شخصیت و سلایق یکسان داشته باشند. در واقع شبیه‌ترین افراد با یکدیگر نیز در مواردی با هم اختلاف نظر داشته و از این رو محققان در مورد عادات رفتاری انسان‌ها و نحوه شکل‌گیری آن تحقیق و جستجو می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این که هر فرد شخصیتی منحصر به فرد نسبت به دیگران دارد شکی نیست.  با شناخت این ویژگی‌ها هر فرد می‌تواند برای رشد و تعالی خود گام‌های مهمی بردارد و شخصیت خود را در جامعه ارتقا دهد.

۱. شخصیت

شخصیت، چیزی است که از بدو تولد تا لحظه فعلی در فرد شکل می‌گیرد. تجربه خوب و بد، پیروزی و شکست، لحظه‌ای که احساس قدرت و ضعف می‌کنید و دانش و خردی که به دست می‌آورید، شخصیت شما را شکل می‌دهد.

هیچ فردی در جهان نمی‌تواند دقیقاً تمام دانش، تجربیات و ادراک شما را داشته باشد و همین موضوع باعث منحصر به فرد شدن شما شده است. همچنین هیچ فرد دیگری نمی‌تواند در مورد موضوعات مختلف، مثل شما فکر یا احساس کند و مانند شما تصمیم بگیرد. تمام این مباحث منجر به تفاوت شما از بقیه و خاص بودن شما می‌گردد.

۲. نگرش

نگرش فرد نحوه درک وی از زندگی و افراد اطرافش است؛ یعنی هر فرد چگونه به زندگی و اتفاقات اطرافش می‌نگرد. نگرش مثبت یا منفی می‌تواند بر تمام زندگی انسان تاثیر بگذارد و جهت‌گیری‌های وی را تعیین نماید. این موضوع پایه و اساس تغییر درونی فرد و کمک به خودش برای داشتن زندگی بهتر است. با تغییر نگرش، انسان می‌تواند خودش را از احساس بدبختی نجات دهد، به خودش انگیزه داده یا اینکه زندگی خود را محدود سازد. اساساً افرادی که نگرش مثبت دارند از افراد با نگرش منفی یا خنثی دوری می‌کنند. شما می‌توانید به راحتی نگرش خود را تغییر دهید و آینده‌ای بهتر و شادتر داشته باشید.

۳. تجربه

بدون شک تجربیات گذشته یک نفر بیشترین تاثیر را در شکل‌گیری شخصیت و تبدیل وی به فردی خاص و متفاوت دارد. هر تجربه به فرد کمک می‌کند تا دریابد که چگونه باید با جهان اطرافش ارتباط برقرار نماید و زندگی خود را بهبود ببخشد.

افرادی که در گذشته تجارب منفی زیادی دارند، هنگام مواجهه با موقعیت‌هایی شبیه به قبل، دچار اضطراب می‌شوند و تلاش می‌کنند که از آسیب و تکرار گذشته جلوگیری کنند. همچنین افرادی که در موقعیتی خاص تجربه مثبتی کسب نموده‌اند، به دنبال تکرار همان موقعیت هستند. البته توجه داشته باشید که این بدان معنا نیست که یک فرد به خاطر تجربیات قبلی‌اش محکوم به پذیرش یک زندگی تکراری و ادامه راه گذشته است، بلکه می‌تواند تجربیات خود را گسترش دهد و زندگی شادتر و بهتری داشته باشد.

برخی از تجربیات منفی در زندگی نیز می‌توانند حاوی نکات مثبتی باشند که با استفاده از آن‌ها می‌توان در آینده تصمیمات بهتری گرفت و آینده بهتری را برای خود رقم زد.

۴. عادت‌ها

عادت، کار یا فکری است که فرد به طور منظم انجام می‌دهد. مجموعه عادت‌های یک فرد تعیین کننده آینده او بوده و باعث تفاوت وی از دیگران می‌شود. عادت‌های بد مانند خوردن غذای ناسالم و ورزش نکردن سبب به خطر افتادن سلامتی می‌گردد. همچنین عادت‌های خوبی مانند مسواک زدن و نخ دندان کشیدن، تعیین می‌کند که شما در آینده سلامت دهان و دندان بهتری خواهید داشت. شکل‌گیری عادت‌های خوب در فرد مانند کتاب خواندن، مدیتیشن، ورزش و … سلامت جسم و روان فرد در آینده را تضمین می‌کند.

کارل گوستاو یونگ، فیلسوف و روانشناس سوئیسی، می‌گوید: “شما همان کسی هستید که انجام می‌دهید نه آن چیزی که می‌گویید“. این بدین معناست که در حقیقت اعمال و عادت‌های ما در زندگی مشخص کننده شخصیت‌مان هستند.

۵. خلاقیت

خلاقیت به معنای استعداد و هنر‌های یک نفر در زندگی است. انسان‌ها خلاقیت‌های متنوعی مانند رقص، آواز، نقاشی، طراحی و … دارند. انواع دیگری از خلاقیت نیز وجود دارد مانند قدرت رهبری، برنامه‌ریزی منظم، توانایی فهرست‌بندی و …. هر شخص خلاقیت‌های خاص و منحصر به فردی دارد که سبب تفاوت وی از دیگران می‌شود.

۶. دیدگاه

آیا شخص دیگری به جز خودتان می‌تواند دقیقاً مانند شما به جهان نگاه کند؟ هیچ کس دیگری ۲۴ ساعت در روز، ۷ روز در هفته، ۳۰ روز در ماه و ۳۶۵ روز سال را دقیقاً مثل شما زندگی نکرده است. هیچ کس دیگری زندگی را همانند شما تجربه ننموده و همچنین هیچ کس دیگری دقیقاً دانش و علم شما را ندارد. دیدگاه انسان منحصر به فرد و با همه انسان‌های دیگر متفاوت است. به همین دلیل مطرح کردن دیدگاه خود، درست یا غلط، در مقابل دیگران بسیار مهم است. همین موضوع سبب تفاوت فرد از دیگران و خاص بودن وی می‌شود. تبادل نظر با دیگران در مورد برداشت وی از زندگی باعث رشد فکری و آشنا شدن با دیدگاه‌های مختلف می‌گردد؛ بنابراین هیچگاه از گوش کردن به نظرات دیگران و بیان دیدگاه خود در مورد موضوعات اجتناب نکنید.

۷. سلیقه

سلیقه به معنای این است که فرد چه چیزی را می‌پسندد و از چه چیز‌هایی خوشش نمی‌آید. سلیقه انسان منحصر به فرد است و قسمتی از شخصیت وی را تشکیل می‌دهد. سلیقه بر بسیاری از انتخاب‌های انسان در زندگی تاثیر می‌گذارد. مثلاً با چه افرادی دوست دارد تعامل داشته باشد، همچنین نوع غذا و نوع شغل وی را نیز تعیین می‌کند.

کاوش در مورد سلایق مختلف در جهان بهترین راه برای گسترش افق دید، یادگیری موضوعات جدید و رشد شناختی فرد است. پذیرش سلیقه دیگران با ذهنی باز و روشن می‌تواند شما را با واقعیت‌های بزرگی در جهان و زندگی آشنا کند.

۸. اهداف

اهداف فرد تعیین کننده نحوه صرف وقت، انرژی و تلاش وی در زندگی است. کار‌هایی که در زندگی انجام می‌دهیم و موضوعاتی که برای آن‌ها تلاش می‌کنیم و انرژی می‌گذاریم، نشان دهنده اهداف ما در زندگی هستند. اهداف انسان در زندگی بر روی نتایج و دستاورد‌های وی تأثیر می‌گذارد. اهداف کوتاه مدت یا بلند مدت انسان، جهت و انگیزه ادامه راه را برای وی فراهم می‌نماید. هرکس می‌تواند اهداف خود را در زندگی پیدا کند و برای رسیدن به آن‌ها تلاش نماید. این موضوع سبب بیشتر شدن انگیزه و بهره بردن بیشتر انسان از زندگی می‌شود.

۹. سرگرمی

دوست دارید برای سرگرمی و تفریح چه کاری انجام دهید؟ سرگرمی‌های انسان دقیقاً نشان دهنده شخصیت او نیستند، ولی به نوعی باعث می‌شوند دیگران شما را بهتر بشناسند. سرگرمی‌های زیادی در جهان وجود دارد مانند حل جدول، تماشای فیلم آشپزی یا حتی دوش گرفتن. هر شخص بنا بر ارزش‌های ذهنی خودش، نحوه جستجوی خوشبختی و … می‌تواند سرگرمی‌های مختلفی داشته باشد. شما می‌توانید با امتحان کردن سرگرمی‌های جدید زمینه رشد و تعالی شخصیت‌تان را فراهم کنید.

۱۰. اشتیاق و علاقه

موضوعات زیادی در جهان وجود دارد که فرد ممکن است به آن‌ها علاقه نشان بدهد مانند هنر، طبیعت، انسانیت و …. علاقه و احساس در فرد می‌تواند اهداف و تجربیات مشخصی را در زندگی وی فراهم کند و برای انسان این امکان را ایجاد نماید که فردی خاص و متفاوت از دیگران شود. علاقه باعث می‌گردد عمیق‌ترین احساسات در فرد تحریک شود و به چیز‌هایی دست یابد که فراتر از انتظار است.

درک و شناخت احساسات و علاقه خودتان به شما کمک می‌کند که راهی مشخص و بهتر را در زندگی انتخاب کنید. هیچگاه در زندگی اجازه ندهید که علاقه و احساستان از بین برود بلکه همیشه به آن‌ها فکر کنید و حتماً به سمتشان حرکت نمایید. این موضوع سبب می‌گردد که مسیری روشن‌تر و موفق‌تر در زندگی داشته باشید.

همه انسان‌ها افرادی بی‌نظیر، منحصر به فرد و ارزشمند هستند و عوامل زیادی سبب خاص بودن و تفاوت فرد از دیگران می‌شود. البته ممکن است شما علایق، سرگرمی و عقاید مشابهی با دیگران داشته باشید. تنها چیزی که اهمیت دارد ترکیب این عوامل با یکدیگر و مجموعه آن‌ها با هم است. تردید نکنید که شما فردی خاص و متفاوت از دیگران هستید!

منبع:دیجی رو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خلاقیت و نوآوری سرگرمی جالب منحصر به فرد داشته باشید خاص بودن انسان ها عادت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۶۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: غذاهای مفیدی که بدن را در برابر بیماری‌ها قوی می‌کنند

این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌های ۱۴ هزار شرکت‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

«مارکوس وتشتاین»، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌ هستند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آنها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند.

وتشتاین می‌گوید: افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

با این حال برخی کارشناسان می گویند این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد زیرا دیدگاه‌های فرهنگی درباره پیری و روند تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹ به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

منبع :ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228565 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • اتفاق باورنکردنی که باعث شد مورایس مسلمان شود | او گفت می‌خواهم مسلمان شوم، باید از کجا شروع کنم؟ | ماجرای مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از نجات افراد در حال خودکشی
  • جزئیات مسلمان شدن ژوزه مورایس سرمربی سپاهان اعلام شد
  • ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • از روان تا درمان
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟