Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@00:12:28 GMT

خروج مردم از وضعیت شکننده معیشتی

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۷۹۰۹

خروج مردم از وضعیت شکننده معیشتی

یک کارشناس بازار کار، بر تصمیم ویژه دولت سیزدهم برای بهبود وضعیت معیشتی مردم تاکید کرد و گفت: بخشی از انتظارات، ناشی از تبلیغات و شعار‌هایی است که ایشان مطرح کردند، بنابراین از او انتظار می‌رود که تغییراتی کاملا محسوس در حوزه معیشت مردم انجام دهد. به گزارش پول نیوز، حمید حاج‌اسماعیلی با اشاره به شرایط ویژه بازار کار و اقتصاد کشور، اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به شرایط خاص کشور و وضعیت معیشتی مردم، انتظارات از دولت آینده خیلی زیاد است؛ به خصوص این‌که آقای رییسی در دوره تبلیغات انتخاباتی، این شعار‌ها را داشتند که امکانات و لوازم لازم در کشور برای بهبود وضعیت اقتصادی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان می‌گفتند با این شرایط هم می‌شود وضعیت مردم را بهبود بخشید.

وی افزود: بر این اساس، بخشی از انتظارات، ناشی از تبلیغات و شعار‌هایی است که ایشان مطرح کردند و به همین ترتیب، از او انتظار می‌رود که تغییراتی کاملا محسوس در حوزه معیشت مردم انجام دهد.

این کارشناس بازار کار تصریح کرد: دومین اولویت دولت سیزدهم، مسوولیتی است که رییس این دولت به لحاظ قانونی برعهده دارد. جدا از شعار‌های مطرح شده، دولت آینده حتما باید فعالیتی جدی و متفاوت با گذشته انجام دهد تا شرایط اقتصادی تغییر کند، چون این شرایط فشار زیادی را به مردم وارد کرده است؛ هم بازار کار محدود شده و هم نرخ بیکاری افزایش پیدا کرده و رفته رفته نرخ تورم افزایش می‌یابد. این‌ها نیازمند کار‌های جدیدی است که دولت آینده حتما باید انجام دهد.

خروج از وضعیت شکننده معیشتی/ فشار‌های ارزی کم شود

حاج‌اسماعیلی متذکر شد: دولت آینده حتما باید از نیرو‌های باتجربه و فنی و با رویکرد متفاوت در کشور استفاده شود تا حتما تغییراتی در حوزه‌های اقتصادی ایجاد شود؛ وگرنه این شرایط قابل نیست و ممکن است هزینه‌هایی را هم به کشور و هم به مردم تحمیل کند.

وی گفت: سومین موضوعی که می‌شود مطرح کرد، تجربه آقای رییسی است که در مدت فعالیت در قوه‌قضاییه، به بخشی از مسایل بازار کار و حوزه اقتصادی ورود کردند. این موضوع را باید به فال نیک بگیریم و می‌تواند در قوه اجرایی به کمک ایشان بیاید که بعضی از مشکلات را با واقعیت بیشتری بتوانند مواجه شوند. بالاخره بخش‌هایی از کشور با بازار کار همراه نیستند و نیازمند اصلاحات هستند.

این کارشناس بازار کار افزود: بانک‌ها یکی از بخش‌هایی هستند که سرمایه در گردش را به صورت ارزان و آسان در اختیار کارآفرینان و فعالیت‌های تولیدی قرار نمی‌دهند. در عین حال، خودشان رقیب هستند و دنبال سوداگری، سود و بنگاه‌داری هستند. من فکر می‌کنم آقای رییسی در مدت ۳ سالی که در قوه‌قضاییه بودند، کاملا به این مساله اشراف پیدا کردند و این می‌تواند بخشی از موانع و مشکلات سر راه بازار کار را بردارد. این را جزو پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوب دولت آینده باید تلقی کنیم.

حاج‌اسماعیلی متذکر شد: یکی دیگر از مسایل این است که کشور ما وابسته به درآمد‌های ارزی است و نوسانات ارزی و کمبود ارز، به طور قطع روی اقتصاد ما اثر خواهد گذاشت. هم‌اکنون نیز آنچه که فشار‌ها را در حوزه اقتصاد زیاد کرده، ناشی از کمبود درآمد‌های ارزی و نوسانات نرخ ارز است.

وی عنوان کرد: امیدواریم دولت آینده برخلاف شعار‌هایی که در دوره انتخابات ریاست‌جمهوری مطرح کردند، تعامل را با دنیا بیشتر کنند و از ظرفیت‌های خارجی برای بهبود وضعیت اقتصادی استفاده کنند و درآمد‌های ارزی افزایش پیدا کند. البته برداشتن تحریم‌ها می‌تواند اولویت اساسی در حوزه رویکرد‌های خارجی کشور باشد.

این کارشناس بازار کار تاکید کرد: اگر این اتفاقات بیفتد، من مطمئن هستم که شرایط اقتصادی در کشور بهبود پیدا می‌کند.   منبع: اقتصادنیوز  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اقتصاد ایران دولت سیزدهم شرایط اقتصادی معیشت پول نیوز کارشناس بازار کار دولت آینده انجام دهد شعار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۷۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

در آخرین روز معاملاتی پیش از تعطیلات آخر هفته، دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با افت اندک ۰.۱۷ درصدی، معادل سه هزار و ۹۳۱ واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح دو میلیون و ۲۶۴ هزار و ۹۳۱ واحدی قرار گرفت.

افت ارتفاع نماگر اصلی بازار سرمایه در حالی اتفاق افتاد که شاخص هم‌وزن به عنوان نشان‌دهنده روند عمومی قیمت شرکت‌های کوچک و متوسط، عملکردی خلاف جهت را به ثبت رساند. شاخص هم‌وزن با رشد محدود ۰.۰۱ درصدی (معادل ۳۸ واحد) در پله ۷۵۰ هزار واحدی قرار گرفت.

معاملات بورس تهران در آینه آمار و ارقام

تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم) را در روز چهارشنبه، دو هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان نشان می‌داد. این تابلو همچنین حجم معاملات روز چهارشنبه را ۶.۴ میلیارد برگه سهم نشان می‌دهد. 

از سوی دیگر، بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز از خروج سرمایه آنها از بازار سهام حکایت دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه در پایان معاملات روز چهارشنبه بورس از خروج ۲۱۴.۲ میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام و حق تقدم خبر می‌دهد.

پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

شاخص کل بازار سرمایه در نزدیکی مقاومت کوتاه‌مدت خود قرار گرفته است. تکنیکالیست‌های بازار معتقدند اگر این محدوده مقاومتی شکسته نشود، روند کوتاه‌مدت آن نزولی خواهد شد. از این رو جریان دادوستد‌های بازار در روز‌های ابتدایی هفته پیش رو، برای سهامداران حائز اهمیت است. شایان ذکر است این وضعیت (نزدیک بودن به محدوده مقاومتی) عیناً در نمودار شاخص کل هم‌وزن نیز تکرار شده است. 

طی هفته معاملاتی گذشته، برآیند دادوستد‌ها، خروج نقدینگی حقیقی‌ها به میزان ۶۰۱ میلیارد تومان را نشان می‌دهد. در مقابل، بررسی معاملات صندوق‌های درآمد ثابت حاکی از ورود هزار و ۶۳۳ میلیارد تومانی پول حقیقی به این صندوق‌ها و همچنین نوار طویل هشت روزه مثبت ماندن جریان ورود پول به آنهاست.

این موضوع نشان می‌دهد خوشبینی سرمایه‌گذاران و اهالی تالار شیشه‌ای به چشم‌انداز بازار در هفته پیش رو کاهش یافته است. افراد منتظر تحول بازار با چرخش سنتیمنت یا تزریق اخبار مثبت به جریان معاملات سهام هستند.

خبر بازگشت سیاست اعطای تسهیلات و اعتبار به کارگزاری‌ها به روال قبلی خود، خبری بود که جو معاملات روز چهارشنبه هفته گذشته را کمی متفاوت‌تر کرده بود. با وجود این، بازار همچنان چشم‌انتظار تعدیل نرخ نیمایی دلار است. در صورتی که سیاست‌گذار فنر فشرده‌شده دلار نیما را آزاد کند، سود نشسته در صورت‌های مالی بسیاری از شرکت‌ها جهش مثبتی پیدا خواهد کرد. 

در راستای پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، کارشناسان معتقدند روند معاملات در فضای تعادلی دنبال خواهد شد و در این میان برخی از تک‌سهم‌ها که گزارش‌های بهتری منتشر کرده‌اند، مجالی برای تنفس پیدا خواهند کرد. 

منبع: تجارت نیوز

tags # بورس سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • آینده بورس در چند پرده
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • مسولان تورم و مسایل معیشتی مردم را حل کنند
  • راه حل بارسلونا برای مشکل دقایق بازی ویتور روکه