Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@21:54:14 GMT

امکان تبادل دانشجو بین ایران و آلمان فراهم شد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۸۱۷۳

امکان تبادل دانشجو بین ایران و آلمان فراهم شد

به گزارش روز جمعه ایرنا، موسسه مبادلات آکادمیک آلمان در سال جاری میلادی همکاری با سه دانشگاه کلن و دانشگاه‌های تهران و کردستان را در قالب پروژه‌ای تحت عنوان «چندزبانگی در ایران، نگاهی اجتماعی به تنوعات دستوری» با هدف نقل و انتقال بین دانشگاهی دانشجویان با بودجه ای ۱۰۰ هزار یورویی آغاز کرد.

این طرح اکنون در فاز اول قرار دارد و امکان تمدید آن تا دو سال دیگر هم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از این طرح آشنایی دانشجویان با شرایط فرهنگی، اجتماعی و آموزشی آلمان و ایران است.

در قالب این پروژه، دانشجویانی از دو دانشگاه تهران و کردستان برای گذراندن یک دوره سه ماه اقامت تحقیقاتی تحت نظر دانشگاه کلن عازم این شهر می‌شوند.

همچنین دانشجویانی از دانشگاه کلن در قالب همین طرح به ایران سفر خواهند کرد تا در مدت اقامت سه ماه خود در ایران با شرایط فرهنگی، اجتماعی و آموزشی کشور آشنا شوند و طرح‌های تحقیقاتی خود را پی بگیرند.

فعالیت‌های دانشجویانی که از آلمان وارد می‌شوند تحت نظارت دانشگاه تهران و دانشگاه کردستان خواهد بود.

اکثریت دانشجویانی که در سال جاری به ایران می‌آیند اظهار تمایل کرده‌اند که بخشی از مدت اقامت خود را در کردستان بگذرانند تا با ظرفیت‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی کردستان آشنا شوند.

بر اساس اعلام وزرات علوم، دانشجویان واجد شرایط برای اعزام به این سفرهای تحقیقاتی سه ماهه در ابتدا توسط اساتید مجری این طرح به کمیته بررسی و انتخاب دانشجویان معرفی می‌شوند.

در این کمیته دکتر آریا عدلی از دانشگاه کلن، دکتر غلامحسین کریمی دوستان از دانشگاه تهران، دکتر یادگار کریمی از دانشگاه کردستان و نماینده روابط بین الملل دانشگاه کلن کریستینا سنتیوانی و نماینده روابط بین الملل دانشگاه کردستان حضور دارند.

اکنون دو دانشجو و یک استاد از دانشگاه تهران و یک دانشجو از دانشگاه کردستان در حال سپری کردن اقامت سه ماه خود در آلمان هستند.

برای دور دوم اعزام، از طرف دانشگاه کردستان دو دانشجو از طرف کمیته ارزیابی انتخاب شده‌اند که در ترم پاییز سال جاری برای گذراندن یک دوره سه ماهه به دانشگاه کلن اعزام می‌شوند.

همچنین دو دانشجوی مقطع دکتری و یک دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد زبان‌شناسی دانشگاه کلن در ماه سپتامبر سال جاری برای گذراندن دوره فرصت مطالعاتی خود به دانشگاه کردستان اعزام خواهند شد.

برچسب‌ها دانشگاه کردستان آلمان دانشگاه دانشگاه تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه کردستان آلمان دانشگاه دانشگاه کردستان آلمان دانشگاه دانشگاه تهران دانشگاه کردستان دانشگاه تهران دانشگاه کلن سال جاری سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران همزمان با برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه، چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان را نیز با افتخار اعلام می‌کند.

وی با بیان اینکه جامعه جراحان یکی از قدیمی ترین و عظیم‌ترین تشکل‌های علمی گروه پزشکی است و از سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را با برگزاری کنگره‌های علمی سالیانه آغاز کرده، افزود: در کنگره امسال از مشارکت ۱۶ انجمن علمی و تخصصی برخوردار هستیم که برنامه‌های خود را طی هفته پیش رو در هشت سالن مختلف مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا خواهند کرد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نیز در سالن اصلی طی پنج روز برپایی کنگره برنامه‌های علمی متنوعی خواهد داشت که در این برنامه‌ها ۱۸ میزگرد (پانل) و چهار سخنرانی کلیدی اجرا می‌شود.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران افزود: سعی شده موضوعات روز و مبتلابه رشته‌های جراحی، بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا همکاران رشته‌های مختلف فرصت تبادل نظر داشته باشند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه انجمن‌های علمی در سالن‌های فرعی برنامه‌های اختصاصی و تعیین شده خود را با حضور اعضا اجرا می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم برنامه‌های علمی کنگره امسال، موجب توجه ویژه و افزایش رضایتمندی همکاران رشته‌های مختلف قرار بگیرد.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران با بیان اینکه امسال چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد، گفت: سال ۱۳۶۳ با همت بزرگان رشته‌های مختلف جراحی، جامعه جراحان ایران تشکیل شد و از آن زمان به طور سالانه یک کنگره بزرگ در تهران و یک کنگره میان دوره‌ای به همت شاخه‌های استانی در شهرهای مختلف کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این کنگره تبادل اطلاعات علمی و تکنیک‌های جراحی میان همکاران جامعه جراحان در رشته‌های مختلف است، تاکید کرد: ضمن مطرح شدن مسائل علمی و پزشکی که در نهایت به نفع بیماران و جامعه خواهد بود، مشکلات جراحان کشور به ویژه جراحان جوان نیز مطرح خواهد شد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نماد جراحان کشور است و از تمامی همکاران در رشته‌های گوناگون جراحی تقاضا دارم در این همایش بزرگ شرکت کرده و توان علمی و اجتماعی خود را مطرح کنند.

وی در پایان گفت: ثبت نام برای کسب امتیاز بازآموزی این کنگره به صورت آنلاین برقرار است و روز کنگره نیز امکان ثبت نام وجود دارد ولی بهتر است همکاران هر چه سریع‌تر به طور آنلاین ثبت نام کنند.

کد خبر 6095623 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی