Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سردار کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا درباره فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: ۴۲۷ هزار خودرو در ناوگان حمل و نقل عمومی اعم از ناوگان بار و ناوگان مسافری و مینی بوس‌ها و اتوبوس‌ها وخودروهای عمومی که در شهرها و راه‌ها استفاده می‌شود در کشور ما وجود دارد که براساس گزارش‌هایی که فرستاده شده، بیش از ۸۰ درصد آن‌ها به خصوص اتوبوس‌هایی که در سطح شهر استفاده می‌شوند، در سن فرسودگی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ناوگان حمل و نقل عمومی باید نوسازی شود و ایمن‌تر و با تجهیزات به‌روزتری روی کار آید. چون اینها با جان مردم سر و کار دارند.

سردار هادیانفر گفت: متاسفانه در ۱۰ سال گذشته هیچ گونه نوسازی روی وسایل حمل و نقل عمومی صورت نگرفته و طبق ماده ۸ هوای پاک هم که بحث آلودگی را مطرح می‌کند، دولت بیش از ۱۰ تکلیف قانونی دارد که یکی از مهم‌ترین تکالیف آن در کاهش آلودگی، نوسازی ناوگان است که این هم انجام نشده است.

وی تاکید کرد: بحث نوسازی ناوگان بسیار مهم است که  از دولت آینده انتظار داریم که این موضوع را در اولویت قراردهد.

این مقام مسئول در پاسخ به اینکه اتوبوس‌ها در جاده‌ها بی مهابا رانندگی می‌کنند و باید به آن‌ها سختگیری شود، گفت: تمام اتوبوس‌ها سامانه دارند و اعمال گذشته و حال آن‌ها در سیستم ثبت شده است. نقش تصادف اتوبوس‌ها ۹۲ صدم درصد، یعنی کمتر از یک درصد است و عملکرد آن ها به این صورت است که کمترین تصادف علیرغم بیشترین تردد در ناوگان عمومی است که دلیل عمده آن نظارت‌ها و کنترل‌های دقیق پلییس است و نیز وجود رانندگان حرفه‌ای که دارای گواهینامه پایه یک هستند. 

هادیانفر تصریح کرد: اعتقاد بر این است که باید ناوگان عمومی نوسازی شود و ورود قطعات مرغوب و ارزان به عنوان یک اولویت توسط دولت انجام شود. چون فرسودگی و گرانی قطعات یدکی و استفاده از قطعات غیر اصل از عوامل موثر در وقوع تصادفات است.

 رئیس پلیس راهور ناجا در ادامه با اشاره به نبود مراکز معاینه فنی معتبر در شهرستان‌ها گفت: فقط در ۱۱ کلانشهر کشور مرکز معاینه فنی معتبر داریم و اکثر شهرستان ها مراکز معاینه فنی معتبر ندارند. تنها کاری هم که در این مراکز انجام می‌شود، این است که اگر کسی خودروی خود را  را معاینه فنی نبرد، پلیس روزانه  ۵۰ هزار تومان او را جریمه کند که متاسفانه آخرین مصوبه دولت هم از ۵۰ هزار تومان به ۲۰۰ هزار تومان رسیده است. 

کد خبر 614648

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حمل و نقل عمومی معاینه فنی اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت از وجود ۱۴مدرسۀ تخریبی در شهرها و مدارس این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، امین امینی‌پویا، صبح امروز، در نشست خبری با خبرنگاران گفت: فضای آموزشی در این شهرستان سال‌ها است که فرسوده و ناایمن است.

او با اشاره به وجود 34هزار نفر فرهنگی و دانش‌آموز در کوهدشت، اضافه کرد: خبرنگاران باید خیرّان را برای سرمایه‌گذاری در ایجاد و نوسازی مدارس ترغیب کنند.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با اعلام اینکه برخی از مدارس این شهرستان زیبندۀ دانش‌آموزان و معلمان نیست، تأکید کرد: امکانات و سرانۀ آموزش‌وپرورش جوابگوی نوسازی مدارس نیست.

احداث 216 مدرسه در مناطق محروم لرستان

امینی‌پویا با بیان ضرورت استفاده از مشارکت خیّران در ساخت و گسترش فضاهای آموزشی کوهدشت، یادآور شد: انتظار داریم که خیرّان در ساخت و تعمیر مدارس این شهرستان مشارکت بیشتری داشته باشند.

او در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد مدارس تخریبی در کوهدشت، اعلام کرد: 14مدرسه در شهرها و مدارس این شهرستان تخریبی است و باید نوسازی شود.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت خاطرنشان کرد: مدرسۀ پسرانۀ راهنمایی شاهد و مدرسۀ دخترانۀ معرفت ر تازه‌آباد در داخل این شهر ناایمن شناخته شده‌است و این مدارس باید هرچه سریع‌تر نوسازی شود.

امینی‌پویا با بیان اینکه بین 600 تا 800میلیون تومان اعتبار برای ساخت مدارس یک‌کلاسه نیاز است، گفت: حداقل یک‌میلیارد و 200میلیون تومان برای ساخت مدارس دوکلاسه نیاز است.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با ذکر اینکه این شهرستان فاقد خانۀ رفاهی فرهنگیان است، مطرح کرد: مسئولان باید برای نوسازی مدارس کوهدشت پای‌کار بیایند.

او اعلام کرد: ما در حال تلاش برای رفع مشکل اداری درمانگاه فرهنگیان کوهدشت هستیم و این درمگاه طی روزهای آینده افتتاح می‌شود.

امینی‌پویا در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم در ارتباط با وضعیت سیستم‌های گرمایشی مدارس در کوهدشت، بیان کرد: 2میلیارد و 500میلیون تومان اعتبار برای گرمایش مدارس این شهرستان هزینه کرده‌ایم.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد دانش‌آموزان شرکت‌کننده در دور نخست کنکور، اذعان کرد: حدود 3هزار و 600نفر در تمام مقاطع تحصیلی در کنکور اردیبهشت‌ماه 1403شرکت کردند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • لوازم یدکی رنو
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال
  • زاکانی: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود