Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخاطبین الف درباره «فهرست تحریم‌هایی که آمریکا حاضر به لغو آن‌ها شده است» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

*آمریکا یه چن سال دیگه هم میخواد ما رو سرکار بذاره..

*حالا در عوض اینکارها ایران چی باید بکنه

*انسان عاقل از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود

*اگرقراره این همه تحریم لغو بشه چراهرروز قیمت اجناس بالاتروبالاترمیره

*اول باید راست ازمایی بشه بعد ایران قبول کنه ک امریکا نزنه زیر همه چی اصل نمیشه ب دشمن اعتماد کرد

*درد آمریکا وارد شدن دوباره به ۱+۵ است و لغو تحریم‌های آبکی که سود چندانی ندارد برای ایران ندارد طعمه سر قلاب است

*با امریکا باید مثل خودشان طرف شد کوتاه نیامده باقدرت صحبت کرد والسلام

*لحظه ای درنگ برای کشور ما جایز نیست خدا قوت تیم مذاکره کننده

*یک گزینه هم ازتحریمهابردارند بازم سودکردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدرمان درامد

*این هم یک سراب هست به امید رسیدن به آب به چندین سراب رسیدیم

*مازنده شماهم زنده آمریکا به هیچ عهدی وفادار نخواهدبود. عملکرد گذشته این کشور این و ثابت میکنه

*آیا ضمانت اجرایی هم دارد. یا فقط ی تیکه کاغذ است.

*و اما التزام عملی آمریکا به برجام چی شد.

*چه ضمانتی گرفتید بعد ۵یا ۶ ماه دیگه بعد از ریختن بتن و نابود کردن تجهیزات خودموم زیر وعده و قراردادو عهدنامه نزنن .مگه اروپا تونست امریکارو قانع کنه که این بشه دومی.بایستی ضمانت گرفته شه.

*مردم خیلی خسته شده و از مسئولان می‌خواهیم، با برداشتن هر تحریمی موافقت کرده تا حداقل یک سال مردم زندگی راحتی داشته باشند

*فردا از تحریم درمیاد یا طرفهای معاملاتو تحریم یا تهدید میکنه که فایده ای نداشته باشه یا بعدی کلا زیر بازی بزنه

*18 سال است قرار است آمریکا تحریمها را لغو کند .

*امریکا همش دروغه هیچ تحریمی لغو نمیشه الان ۶ماه گذشت ۳سال دیگه هم همینه منتظر نباشید.

*حالا تعهدات آمریکا چه تضمین ی داره،که مثل ترامپ بازی از خودشون در نیاورند

*ضمانت اجرایی اش لغو مکانیسم ماشه باشه بجای اون جهت تایید به عنوان مثال تخلف یکی از طرفین حتما باید ۵عضو دائمی شورای امنیت رائیشون هم عرض باشه و نیاز به تایید هر ۵ عضو باشه

*باید بهشان بفهمانید که ایندفعه دیگه اگر خراب بشه درست شدنی نیست و ایران دیگر به هیچکس و هیچ چیز اعتماد نخواهد کرد و تا اخر پیش خواهد رفت

*اميدواريم به تعهدات خود پايبند باشند. نه اينكه با رفتن بايدن رئيس جمهور بعدي آن را لغو كند .

*بعید میدانم امریکا اهرم فشار(تحریم) را کنار بگذارد با منطق سازگار نیست.

*این تحریمها را بر میدارد ولی با یک بهانه همه تحریمها را دوباره بر میگرداند

*عده ای میگفتند برجام فاجعه بود

*(پاسخ به کامنت بالا)واقعاً نبود؟ بعد از هشت سال توقف برگشتیم نقطه سر خط . اگر آمریکا و اروپا به تعهدات خودشان عمل می کردند الان نیاز به خواهش و تمنا داشتیم . فرجام ضمانت اجرایی ند

***

یادداشتی با عنوان «حافظه تاریخی و سیاست خارجی رئیسی» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد. تعدادی از این نظرات را می خوانید:

*سیاست خارجی در دولت تعیین نمی شود که بحث اثر گذاری میکنید دولت فقط مجری سیاست هاست

*کاشکی لیستی از نخبگان اقتصادی و سیاسی و فرهنگی که مد نظرتان بود را هم می آوردید، و بیان می فرمودید این نخبگان همان هایی هستند که در دهه های گذشته مسئولیت داشته اند یا اینکه آکبند ،نو و بی تجربه اند که سعی و خطایی خواهند بود. کاشکی می فرمودید که روش های برون رفت از مشکلات قبلا در کشورهای دیگر تجربه شده اند و اگر ما بخواهیم غیر از راههای تجربه شده و موفق راه دیگری برویم ( دوباره چرخ را اختراع کنیم) اتلاف وقت و هزینه خواهد بود که نه زمان اولی است و به دومی است.

*باید با خارج رابطه خوبی داشت ولی هیچوقت نباید کشور به خارج متکی بشه

*خود رئیسی گفته که اولویت دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی توجه به همسایگان است! حالا یک سؤال مهم پیش می‌آید که این همسایگان چه کشورهایی هستند؟ آیا منظور از همسایگان مثلاً بهبود روابط با عربستان است یا منظور از همسایگان کشورهایی مثل عراق، سوریه، لبنان و یمن و اینجور کشورهاست؟

*مشکل اصلی در این است که تعریف مشخص جامع و مانعی از منافع ملی ارائه نشده است .و آنچه که تحت عنوان عمق استراتژیک انقلاب و جبهه مقاومت به عنوان پایه تصمیم گیری ها در سیاست خارجی است .. پس ما الان در یک بی هویتی از تعریف منافع ملی قرار داریم . که در چنین فضایی حتما به مشکل بر می خوریم . سیاست خارجی قوی قبل از هر چیز احتیاج به اتکای عمومی دارد

*اگر سیاست خارجی که در گذشته تجربه شده است کارایی داشت که الان کشور در این حال و روز نبود بهتر است اقای رئیسی بی خیال تجربه شود گذشتگان شود

*بنظر حقیر با توجه به همایندی بحرانهای بزرگ در کشور از اقتصاد و فرهنگ تا محیط زیست و سلامت روان اجتماعی، نیاز به اولویت بندی و حل مرحله به مرحله مشکلات ضرورت دارد. دولت منتخب میتواند برای هر دو سال دو یا سه اولویت اصلی تعریف و بر حل آنان تمرکز کند. شکی نیست که اقتصاد مبرمترین چالش کشور است و البته اینکه چگونه باید مشکل اقتصاد که خود مشتمل بر مباحث گسترده ای نظیر تورم، اشتغال، تولید، مسکن، ثبات ارزش پول ملی، فسادزدایی، تحریم و غیره است حل شود خود قصه مفصلی است. اولویت بعدی از نظر حقیر محیط زیست است که اگر مشکلات کم آبی و تمرکززدایی از تهران و برخی کلان شهرها در اولویت قرار نگیرد و فکری عاجل برای مشکل کم آبی نشود هر لحظه باید منتظر فاجعه بود. فرهنگ مسئله اولویت دار و بسیار پیچیده دیگری است که به وضوح از سقف توان رسانه ملی بسیار فراتر و گسترده تر است و نیاز به بهره گیری از متخصصین اصیل فرهنگی از تمام طیفهای نظری احساس میشود.

*روحانی و ظریف 8 سال اقتصاد کشور را معطل مذاکره و برجام کردند و از تولید و صنعت و اشتغال آفرینی غافل شدند به همین دلیل دولت شون شکست خورد.

*تا موقعی که با قدرت های جهانی تعامل صورت نگرفته و خصومت ها کنار گذاشته نشوند، هیچ یک از مشکلات کشور حل نخواهند شد.

*(پاسخ به کامنت بالا)در 8 سال گذشته که با امریکا و غرب تعامل کردیم چرا تحریم ها و تهدیدات و ترورها افزایش یافت و مشکلات کشور و مردم بیشتر شدند ؟!

***

مخاطبین الف درباره مطلبی با عنوان «به اعتماد عمومی حساس باشیم...» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

*آقای مخبر رئیس ستاد اجرایی خودش مصاحبه کرد و بارها اعلام کرد تا پایان خرداد یک میلیون و تا پایان تیرماه 5 میلیون و از اول مرداد حداقل هر ماه 10 میلیون واکسن تولید خواهند کرد پس چی شد؟

*هر وقت شفافیت درست شد مطمئنا مردم اعتماد میکنن. برای یک بار هم شده اعتماد مردم و جلب کنید ببینیم اصلا این ستاد اجرایی فرمان امام کارش توی کشورمون چیه؟

*خوب است مسئولین برکت بابت این همه مصاحبه های متناقض و کاستن از اعتماد عمومی پاسخگو باشند باور کنید با صداقت و روراست بودن با مردم بسیاری سوء تفاهمات برطرف می شود و سرمایه اجتماعی تا حدودی جبران می شود. مسئولین برکت لطفا شتاب کنید.

*واقعا مدیریت کرونا ول است ایران ۸ نوع واکسن ساخته واز خارج هم ۴نوع واکسن وارد کرده ومردم در ارمنستان واکسن می زنند وزیر بهداشت به مدیریت کرونا افتخار می کند.سخن گوی بهداشت به مردم فحش می دهد معاون بهداشت مقصر را مردم می داند که ماسک نمی زنند و مردمی که هر روز می میرند .واین نامعادله چند وجهی کی حل می شود؟

*مسولان برکت به نظرم باید بابت اشتباه محاسباتی در تولید انبوه واکسن از مردم عذرخواهی کنند

*جلب اعتماد عمومی مردم از طرف حاکمیت، تنها کلیدی است که می تواند درهای بسته توسعه وشکوفایی کشور را باز کند. راه دومی نیست .

*واقعا فاجعه است امیدواریم دولت آقای رئیسی سریعا اعتماد عمومی را جلب کرده و مشکلات را به سرعت رفع فرماید خیلی باعث تاسف است واقعا در شان ملت ما نیست این شرایط که مسلمان برود در ارمنستان برای واکسن تاسف برای عملکرد دولت روحانی

*انشالله این دولت هم تموم بشه ببینیم بی کفایتی ها تمام میشه یا نه

*با گرامیداشت تلاش های فراوان دانشمندان ایرانی ، ولی پرسش در اینجاست که آیا ما برای ساخت این شمار دهها میلیونی برای هر نوبت واکسیناسیون، نیازی به وارد کردن مواد اولیه برای تولید و یا حتی تهیه شیشه ویال واکسن نداریم ؟!؟!؟!؟!؟!؟

*مجموعه برکت تلاش زیادی برای واکسن انجام داده است. از طرفی راه اندازی و پایداری خطوط تولید کار بسیار طاقت‌فرسایی است. اما مسئولان ستاد و وزارت بهداشت باید با تدبیر بیشتر و حرفه‌ای‌تر اطلاع‌رسانی کنند تا باعث نشود وعده‌هایشان غیر واقعی به نظر برسد.

*از اول نباید ورود واکسن به ایران ممنوع می شد.

*(پاسخ به کامنت بالا)فروش واکسن به ایران تحریم بود بایدن اخیرا بعد از ساخت واکسن های ایرانی تحریم واکسن را برداشت.

منبع: الف

کلیدواژه: اعتماد عمومی سیاست خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است، گفت: شهید مطهری شخصیتی است که در این زمینه حرف برای گفتن دارد و نقطه‌نظراتش در این حوزه بسیار اثرگذار و راهگشا است لذا باید از اندیشه شهید مطهری در این بخش استفاده تمام و کمال شود.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای امروز شنبه (۸ اردیبهشت) طی سخنانی در در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت استاد شهید مطهری، ضمن گرامیداشت ایام سالگرد شهادت علامه شهید مطهری و همچنین روز معلم اظهار کرد: شهید مطهری شخصیتی دارای ایده‌های نو و مکتب فکری بود و افکارش جهان‌شمول و مختص و قابلِ استفاده برای همه طبقات و اقشار بود. پدر من نیز که یک کشاورز روستایی بود در محیط زندگی خود با وجود فقدان وسایل ارتباط جمعی، آثار شهید مطهری را تهیه و مطالعه کرده بود.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تبیین و تشریح ابعاد شخصیتی و علمی شهید مطهری، گفت: شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود و در برابر مخالفین و کسانی که دارای نقطه‌نظرات متفاوت بودند با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد و سعی داشت همه اَقوال را استماع کند، اما در میدان مباحثه، جدی و قوی و زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: شهید مطهری دردِ دین و مردم را داشت و این امر از ناحیه او منحصر به جغرافیای ایران نبود؛ شهید مطهری در مقطعی موضوعِ حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم متجاوز و غاصب صهیونیستی را مطرح کرد که شاید هنوز چنین تفکری در جهان اسلام و در میان آزادی‌خواهان دنیا نُضج و استحکام نیافته بود. 

رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: شهید مطهری با تحجر و خرافات و التقاط و انحراف، ستیز داشت و پهلوان میدان مبارزه با متحجرین، التقاطی‌ها و معاندین و مارکسیست‌ها بود و زمانی که دشمنان پی بردند توانایی رویارویی فکری و کلامی با شهید مطهری را ندارند، دست به ترور او زدند. در واقع دشمنان فهمیدند که مطهری علیه مطامع دنیوی آنهاست و خریدنی و قابل نفوذ نیست، لذا تنها راه را در ترور این شخصیت والامقام دیدند.

محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز باید پاسدار ارزش‌هایی باشیم که شهید مطهری جان خود را در راه آن‌ها فدا کرد؛ ایشان در برابر انحراف و التقاط و تحجر و خرافات و ترویج ضدارزش‌ها، سینه سپر کرد و مجاهدانه به تبیین‌گری علیه این مقولات پرداخت؛ ما نیز امروز باید همین مسیر مستقیم را ادامه دهیم و اجازه ندهیم این امور مذموم در جامعه رواج یابند. بیش و پیش از همه، ما کارگزاران نظام در این راستا مسئولیت و وظیفه داریم و باید تدابیری اتخاذ شود که اندیشه‌های شهید مطهری در کلیه دستگاه‌های حکومتی، ساری و جاری شود.

رئیس قوه قضاییه افزود: امروز یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است؛ شهید مطهری شخصیتی است که در این زمینه حرف برای گفتن دارد و نقطه‌نظراتش در این حوزه بسیار اثرگذار و راهگشا است؛ لذا باید از اندیشه شهید مطهری در این بخش استفاده تمام و کمال شود.

محسنی اژه‌ای در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: باید توجه داشت که برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی و تبیینی است و صرفاً نمی‌توان با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد؛ در عین حال باید توجه داشت که رویکرد سلبی هم در محل خودش باید به کار گرفته شود و در مواردی اتخاذ چنین رویکردی نیز لازم است، اما چنانچه از مقولات فرهنگی و تبیینی در قبال برخی مسائل غفلت شود، کار ناقص می‌ماند و این نکته‌ای است که ما کارگزاران نظام همواره باید مدنظر قرار دهیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به نقطه‌نظرات فقهی و حقوقی و قضایی شهید مطهری گفت: شهید مطهری در حوزه مقولات فقهی و حقوقی و قضایی نیز دارای تأملات و نقطه‌نظراتی بودند که متأسفانه کمتر به این مقوله پرداخته شده است و شاید در این زمینه کوتاهی و غفلت از ما و شما اعضای ستاد بزرگداشت شهید مطهری بوده است؛ علی‌ایحال ما آمادگی داریم که نماینده‌ای را برای عضویت در این ستاد معرفی کنیم و هر چه بیشتر از آراء و اندیشه‌های شهید مطهری برای پیشبرد امور خود وام بگیریم.

محسنی اژه‌ای در ادامه این نشست با اشاره به پیشنهاد مطرح شده از جانب «علی مطهری» مبنی بر به کارگیری مجازات «تشهیر» در قبال مرتکبان جرائم خشن، گفت: در ابتدا باید تاکید کنم که قوه قضاییه و شخصِ من با شفافیت و برگزاری دادگاه‌های علنی (به استثنای مواردی که قانون اساسی منع کرده است) کاملاً موافق هستیم. مجدانه معتقدیم که باید برخورد بازدارنده‌ای را در قبال متعرضین به جان و مال و عِرض مردم و بیت‌المال صورت داد؛ اگر چه بر انجام اقدامات و برنامه‌های آموزشی و بازاجتماعی کردن مجرمین و محکومین تاکید داریم، اما بر این مقوله نیز اصرار داریم که نمی‌توان امنیت و آرامش مردم را رها کرد و اجازه داد هر کس دست به هر کاری بزند. 

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: یکی از اقدامات بازدارنده در قبال مجرمین، معرفی و شناساندن آن‌ها به جامعه به عنوان یک مجرم است؛ در اثر این اقدام، نوعی بازدارندگی در خودِ فردِ مجرم ایجاد می‌شود تا به سمت جرم و جنایت نرود و حتی خانواده او نیز به کمک جامعه و دستگاه‌های مسئول می‌آید. در عین حال باید توجه داشت که همه قوا و دستگاه‌های حکومتی از جمله قوه قضاییه باید ملتزم به قانون باشند و در حال حاضر قانون به ما اجازه این امر را نداده است. البته برخی اشخاص می‌گویند اگر به مجلس برویم، این موارد را به قانون تبدیل می‌کنیم؛ ما در قوه قضاییه از این امر استقبال می‌کنیم و حتی پیشنهاداتی را در برخی از این موضوعات داشتیم و داریم. علی‌ایحال تاکید می‌کنم که هر موردی که به قانون تبدیل شد قوه قضاییه ملتزم به انجام آن است.

محسنی اژه‌ای افزود: نمی‌خواهم بگویم همه موارد، اما برخی موارد که برای جامعه مضر هستند را تاکید داریم که مرتکبین آن‌ها در زندان بمانند و به تناسب جرم‌شان و وفق قانون، مجازات سنگین‌تر شوند. البته افرادی نیز ممکن است فریب خورده باشند و اظهار ندامت کنند و حتی اگر به زندان بروند و یا در زندان بمانند نیز تبعات بدتری متوجه آن‌ها باشد، تاکید ما در اینگونه موارد اِعمال ارفاقات قانونی است؛ اما تاکید مؤکد داریم عناصر اصلی که برای جامعه مضر هستند نباید مشمول ارفاق شوند. 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به مقوله سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرائم خشن نیز گفت: ما صددرصد معتقد به لحاظ سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرائم خشن هستیم؛ البته در مواردی برای اجرای این مهم، با محدودیت‌هایی به جهت نیرو و حتی زمانبندی‌های قانونی مواجه‌ایم. باید تاکید کنم که در سندِ روزآمدشده‌ی تحول قضایی نیز برای برخی از این امور پیش‌بینی‌هایی شده است و سندِ مزبور این انعطاف و قابلیّت را برای اصلاح و تکمیل شدن نیز دارد، لذا بار دیگر از همه نقادان و صاحبنظران دعوت می‌کنیم که با مطالعه این سند، نقطه‌نظرات خود را در قبال آن ارائه کنند.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا ۱۲ نفر از مسئولان و دست‌اندرکاران ستاد بزرگداشت شهید مطهری، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

«علی مطهری» مسئول ستاد بزرگداشت شهید مطهری، ضمن ارائه گزارشی از سابقه فعالیت این ستاد طی دهه‌های گذشته، برخی از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای سالروز شهادت شهید مطهری در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.

وی با اشاره به تعبیرات به کار رفته از سوی امام راحل و مقام معظم رهبری درباره شهید مطهری، اظهار کرد: استفاده از توصیفات و تعبیرات عمیق و شیوا توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب در خصوص شهید مطهری، صرفاً ناشی از علایق قلبی این دو شخصیت بزرگوار نسبت به شهید مطهری نیست بلکه مقصود اصلی از به کارگیری این عبارات و تاکید بر آنها، این است که مبادا افکار و اندیشه‌های این شهید والامقام به ورطه فراموشی سپرده شود.

مطهری همچنین بر ضرورت اهتمام ویژه رسانه‌ها در امر تبلیغ و ترویج نظرات و اندیشه‌های شهید مطهری به‌ویژه در موضوعاتی نظیر «نظام خانواده و نقش زن در اسلام» تاکید کرد.

وی در ادامه بیان کرد: ستاد بزرگداشت شهید مطهری شامل ۲۵ سازمان و نهاد است و پیشنهاد ما این است که قوه قضاییه نیز در این ستاد، دارای نماینده باشد.

مطهری در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به بیان نکاتی در رابطه با اصل بکارگیری مجازات تشهیر در قبال مرتکبین جرایم خشن و همچنین تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت پرداخت.

«جعفرپور» دبیر ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه به ذکر برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری پرداخت و گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با حضور دانشجویان و اساتید، برپایی مسابقات کتابخوانی از آثار شهید مطهری به صورت مجازی و حضوری و همچنین دیدار با خانواده‌های معظم شهدای دانشگاهی، از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری است.

«اشرف» نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز، ضمن بیان برنامه‌های مختلف این دانشگاه در سراسر کشور به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید مطهری، از تجلیل از مقام شامخ اساتید در بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی به مناسبت روز معلم خبر داد.

«زینالی» نماینده جهاد دانشگاهی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده از سوی جهاد دانشگاهی به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید مطهری، از برگزاری همایشی با حضور چهره‌های بین‌المللی پیرامون اندیشه‌های شهید مطهری درخصوص فلسطین خبر داد و گفت: این همایش قرار است طی روزهای آتی به صورت وبیناری و به میزبانی خبرگزاری ایکنا برگزار شود.

«شایانفر» معاون عقیدتی سیاسی سازمان بسیج مستضعفین نیز با بیان اینکه برنامه‌های سازمان بسیج مستضعفین در هفته عقیدتی سیاسی و مقام معلم سال جاری، از روز شنبه ۸ اردیبهشت تا روز جمعه ۱۴ اردیبهشت در سه سطح اجرایی، عملیاتی و راهبردی پیش‌بینی شده است، گفت: رویکرد بسیج در پیاده‌سازی برنامه‌های گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی، «جهاد تبیین»، «جهاد خدمت» و «جهاد امیدآفرینی و نشاط در جامعه» است؛ همچنین با عنایت به شخصیت جامع الاطراف شهید مطهری، شعار «بسیج، تعالی معرفتی، نشاط معنوی» را برای هفته عقیدتی سیاسی در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه قریب به ۴۰ هزار پایگاه مقاومت، ۶ هزار حوزه مقاومت، ۶۰۰ ناحیه و سپاه‌های شهرستانی و همچنین کلیه سپاه‌های استانی، برنامه‌های گسترده‌ای را به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری پیشبینی کرده‌اند که این برنامه‌ها از امروز در سراسر کشور آغاز خواهند شد، گفت: حضور مردمی و اجرای چندین ویژه برنامه در محل زادگاه، محل شهادت و جوار مزار شهید مطهری، از جمله رویدادهایی است که طی هفته جاری شاهد آن‌ها خواهیم بود.

«صادقی» نماینده وزارت کشور در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه با اشاره به نظرات و دیدگاه‌های شهید مطهری در باب آسیب‌های اجتماعی، به ذکر برخی نکات در رابطه با تعامل وزارت کشور و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی پرداخت.

«شبرنگ» نماینده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز از فعالیت‌های صورت گرفته در خانه موزه شهید مطهری گزارشی را ارائه کرد.

حجت‌الاسلام «رنجبر شیرازی» نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه، ضمن بیان خاطراتی از جلسات سخنرانی شهید مطهری در حسینیه ارشاد، گفت: نمایندگی‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ۶۰ کشور جهان، برنامه‌های ویژه‌ای را به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری پیشبینی کرده‌اند؛ همچنین ما در انتشارات بین‌المللی الهدی، چندین کتاب شهید مطهری را به زبان‌های مختلف دنیا ترجمه و به کشورهای مختلف عرضه کرده‌ایم.

«متین‌پور» نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز بیان داشت: امروز در بنیاد شهید نگاه ما این است که مراسم گرامیداشت شهید مطهری به یک آیین ثابت اندیشه‌ورزی تبدیل شود.

حجت‌الاسلام «احدی» نماینده وزارت ورزش و جوانان در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز با اشاره به برخی برنامه‌های پیشبینی شده از سوی این وزارتخانه به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری، از آغاز دوره «تربیت مربی فرهنگی» طی هفته جاری و همچنین دوره «اخلاق حرفه‌ای» ویژه ملی‌پوشان رشته‌های مختلف ورزشی خبر داد و گفت: بخشی از مطالبی که قرار است در این دوره‌ها به حاضرین ارائه شود، برگرفته از اندیشه‌های استاد مطهری خواهد بود.

«کاظمی» نماینده سازمان صداوسیما در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه، از راه‌اندازی پویش «معلم خوب» در رسانه ملی و پخش دو مستند با موضوع شهید مطهری از شبکه‌های مختلف سیما طی روزهای آتی خبر داد.

«مطهر پارسا» نماینده بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری نیز در این جلسه، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط این بنیاد در طول سال گذشته پرداخت و گفت: برگزاری جلسات مستمر نقد و نظر پیرامون آثار و اندیشه‌های شهید مطهری، یکی از رویه‌های ثابت بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری در طول سال است.
وی همچنین خواستار استفاده حداکثری متولیان امر از اندیشه‌های شهید مطهری در باب اقناع افکار عمومی پیرامون مقوله عفاف و حجاب شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی: در سیاست های ضداینترنت تجدیدنظر کنید/ مردم خوبی ها را ارج می نهند
  • حمایت از جنایات جنگی رژیم اسرائیل را متوقف کنید/ این رفتار گویای سیاست دوگانه و متناقض دولت آمریکا نسبت به آزادی بیان است
  • امیرعبداللهیان: آمریکا در سرکوب حامیان فلسطین در این کشور رفتار متناقض به آزادی بیان دارد