Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان باید مدیر انقلابی باشد. البته این حرف به این معنا نیست که مدیران امروز انقلابی نیستند، بلکه باید در دولت سیزدهم انقلابی‌تر عمل کنند. - اخبار استانها -

رجب رحمانی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در قزوین درباره نقش نمایندگان استان در انتخاب استاندار آینده اظهار داشت:‌ تعیین وزرا از اختیارات رئیس‌جمهور است و همین وزرا هم سایر مدیران اجرایی از جمله استانداران را انتخاب می‌کنند؛ البته مجلس باید حتماً رأی اعتماد به وزیران معرفی‌شده از سوی رئیس‌جمهور بدهد و اینطور نیست که رئیس‌جمهور در این حوزه تک و تنها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر مبنای اصل استقلال قوا هر قوه مستقل است، اضافه کرد: اما بعضی وقت‌ها وزیران دولت در موضوعی از نمایندگان اظهارنظر و مشورتی می‌خواهند و برای انتخاب استاندار اگر از ما مشورت بخواهند، فقط در حد مشاور نظر می‌دهیم و خبری از تحمیل گزینه‌ای خاص از سوی مجمع نمایندگان استان قزوین نیست.

رحمانی مهمترین ویژگی استاندار آینده قزوین را انقلابی بودن دانست و ادامه داد: به هر حال امروز مجلس انقلابی داریم و باید در کنار این مجلس دولت انقلابی هم داشته باشیم. بنابراین استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان باید مدیر انقلابی باشد. البته این حرف به این معنا نیست که مدیران امروز انقلابی نیستند، بلکه باید در دولت سیزدهم انقلابی‌تر عمل کنند.

مملکت با کار کردن درست می‌شود، نه با حرف زدن

نماینده مردم تاکستان در مجلس با اشاره به شرایط تحریم اقتصادی و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم گفت: به خاطر وجود همین شرایط مدیران دولت آینده باید بیشتر از قبل کار کنند و اگر امروز مثلاً 5 یا 10 ساعت کار می‌کنند، این آمار را به 16 ساعت در روز برسانند و هر مدیری هر چقدر هم برای مردم کار کند، نباید سر انقلاب و نظام منت بگذارد.

رحمانی با تأکید بر اینکه همگی به انقلاب، نظام و ملت بدهکار هستیم، افزود: توقع این است که با روی کار آمدن دولت آینده دولت، مجلس، مردم و همه مسئولان ما شب برای سربلندی کشور در گام دوم انقلاب قدم بردارند و کار کنند. چرا که مملکت با کار کردن درست می شود و با حرف زدن و شعار دادن هیچ مشکلی حل نمی‌شود. به همین خاطر اگر شب و روز هم کار کنیم، باز هم کم است.

نماینده تاکستان در مجلس: نرخ خرید تضمینی کشمش 19 هزار تومان شود/ دست وزیر برای اصلاح قیمت باز شدنماینده آوج و بویین‌زهرا در مجلس: سهم اعتبارات محرومیت زدایی قزوین در لایحه بودجه 1400 افزایش یابدنماینده قزوین در مجلس: دولت دست به انتحار اقتصادی زده است/اجازه نمی‌دهیم دولت بازار ارزاق عمومی را آشفته کند

لزوم پیگیری مدیران دولتی برای جذب اعتبارات محرومیت‌زدایی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو بر ضرورت تلاش مدیران برای ارتقای اعتبارات محرومیت‌زدایی دستگاه‌های اجرایی استان تأکید کرد و گفت: از مدیران کل هم خواسته‌ایم طوری حرکت کنند تا بتوانیم از اعتبارات محرومیت‌زدایی هم استفاده کنیم. برای مثال برخی از جاده‌های ما 20 تا 30 آسفالت شده‌اند و امروز روکش آسفالت آنها دیگر به درد نمی‌خورد و به همین خاطر مدیرکل راه و شهرسازی و همچنین مدیرکل راهداری باید این موضوع را به صورت دقیق به وزارت‌خانه بالادستی خود گزارش دهند.

رحمانی اضافه کرد: همچنین خانه‌های بهداشت روستایی متعلق به 30 سال پیش است که باید این موضوع از سوی دانشگاه علوم پزشکی به وزارت بهداشت گزارش شود تا بتوانند حداکثر جذب بودجه را در این حوزه داشته باشند. ضمن اینکه امروز حتی شبکه برق‌رسانی ما در بسیاری از نقاط فرسوده شده و افت ولتاژ زیادی داریم که همه این موارد باید به اطلاع وزرای دولت آینده برسد.

وی ادامه داد: به همین خاطر استاندار و مدیران کل باید با پیگیری‌های خود از اعتبارات محرومیت‌زدایی که در واقع 3 درصد از اعتبارات نفتی هستند، بهره بگیرند و انصافاً در این یک سال اخیر انسجام و هماهنگی بین مجمع نمایندگان استان قزوین و استاندار برای ارتقای بودجه استان وجود داشت و نسجام و اتحاد هم سبب شد که بودجه عمرانی استان قزوین 3 برابر شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محرومیت زدایی استانداری قزوین مجلس محرومیت زدایی استانداری قزوین مجلس اعتبارات محرومیت زدایی تاکستان در مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۰۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه ایران علیه مرکز پژوهش های مجلس نوشته است؛

اظهار برخی نظرات غیرمسئولانه و غیرمستدل و مهمتر از آن، در نظر نگرفتن تبعات پررنگ این اظهارات از سوی رسانه‌های جریان‌های رقیب دولت مسأله‌ای نیست که تنها محدود به مواضع سیاسی معدودی از نمایندگان باشد. این وضعیتی است که متأسفانه بر شماری از گزارش‌های مرکز پژوهش‌های مجلس در دو سال اخیر حاکم شده است.

سیاسی‌کاری در جایگاه کارشناسی

از مصادیق این اتفاق می‌توان به گزارش اسفند سال گذشته این مرکز در خصوص عملکرد وزارت بهداشت اشاره کرد که با واکنش نمایندگان نیز مواجه شد؛ تا آنجا که نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان در واکنش به آن گزارش ورود مرکز پژوهش‌های مجلس به امور سیاسی را خلاف فلسفه تشکیل آن و موجب یأس و ناامیدی مردم ارزیابی کرد و تعدادی دیگر از نمایندگان نیز به مجعول بودن برخی گزارش‌ها و مشخص نبودن منشأ صحت‌سنجی داده‌هایشان معترض شدند.

به جز آن سخنرانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در اواخر سال گذشته و اظهارنظر ترامپ‌هراسانه او که از فرط تعدد واکنش‌های منفی، گوینده را ناچار به ارائه توضیح کرد، انتشار گزارش‌های منفی اقتصادی مدعی پیش‌بینی افزایش نرخ تورم، بروز بحران انرژی و افزایش فقر که با قلب واقعیات و نادیده گرفتن اقدامات مثبت و امیدآفرین بیشتر به مذاق رسانه‌های آن سوی آب خوش می‌آمدند با این همه اگر چه در اهمیت وجود نهاد کارشناسی و مشورتی در ذیل قوه قانونگذاری و نظارت کشور شکی نیست و نیز تردیدی در حق نمایندگان برای بیان دیدگاه‌هایشان وجود ندارد با این حال به نظر می‌رسد حاکم شدن رویکرد مسئولانه و کارشناسی در اظهارنظرها و بازگشت از کارکرد سیاسی و رسانه‌ای به وظیفه اصلی یعنی بازوی مشورتی نمایندگان مجلس در بررسی لوایح و طرح‌ها در زمره ضروریاتی است که باید در مجلس آتی در دستور کار قرار گیرد.

پیشگویی خیالی یک نماینده از نرخ دلار

در کنار چنین رویه‌ای تزریقی بود که اظهاراتی التهاب‌آفرین و غیرمسئولانه آن هم از سوی برخی نمایندگان مجلس و دادن سیگنال‌های منفی به بازار ارز در روزهای اخیر به تیتر رسانه‌های تلگرامی سوداگر تبدیل شد. چنین است که در فراموشی منافع کلان کشور در شرایطی که بسیاری از رصدکنندگان بازار بازگشت نرخ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان را دور از انتظار نمی‌دانند، یک نماینده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفت‌وگو با «خبرآنلاین» ضمن تکرار ادعاهای پیشینش مدعی شده است که «دولت تلاش دارد قیمت دلار را بین ۶۵ هزار تومان تا ۷۵ هزار تومان نگه دارد.»

ورود برخی نمایندگان به فاز محاجات ارزی با دولت و طرح اظهاراتی که بیش از هر چیز به کار دلالان ارزی برای بازگرداندن بازار به سمت و سوی افزایش قیمت می‌آمد، چهارشنبه گذشته و ضمن برگزاری جلسه مشترک با تیم اقتصادی دولت آغاز شد. مجلس در آن جلسه از ارائه برنامه برای مقابله با مشکلات ارزی در صورت ارائه نشدن برنامه مکتوب دولت تا چهار روز بعد سخن گفت؛ تعیین ضرب‌الاجلی که اگر چه با وجود نتایج مثبت سیاست‌های ارزی دولت بی‌موقع می‌نمود اما مسبب خبرسازی‌های منفی شد. کما اینکه دست گشاده‌ای برای تصویب قوانین و نظارت بر عملکرد مدیران جایی برای این‌گونه موضع‌گیری‌های سیاسی باقی نمی‌گذاشت. شاید به همین دلیل بود که سه روز بعد رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با گفتن اینکه «مجلس برنامه ارزی جدیدی ندارد و دولت و بانک مرکزی همان مصوبات قبلی را اجرایی می‌کنند» سعی کرد موضع پیشین را تصحیح کند.

ادعاهای التهاب‌آفرین

با این حال این پایان ماجرا نبود. چه آنکه روز گذشته اظهارات غیرمسئولانه و نامستدل یک نماینده بار دیگر خبرساز شد. ذبیح‌الله اعظمی ساردویی که با وجود عضویت در کمیسیون کشاورزی، طرف مصاحبه رسانه‌های منتقد دولت در موضوع ارز است و حدود سه هفته پیش در گفت‌وگو با «جماران» رسیدن قیمت دلار به ۸۰ هزار و حتی ۱۰۰ هزار تومان را پیش‌بینی کرده بود، این بار در گفت‌وگو با «خبرآنلاین» نه تنها آن ادعا که نادرستی‌اش در همین مدت مشخص شده است را اصلاح نکرد که با اتهام‌زنی به دولت مدعی شد که برنامه بانک مرکزی نگه داشتن قیمت دلار بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان است. گویا نه این نماینده و نه رسانه‌هایی که این جمله را به تیتر اخبار خود تبدیل کردند از خود نپرسیدند که دولت چرا باید در حالی که توانسته با وجود همه تحولات جاری بین‌المللی دلار را به مسیر کاهش قیمت بکشاند و از این حیث کارنامه قابل دفاعی مستند سازد، با تلاش برای نگه داشتن نرخ دلار در محدوده‌ای بالاتر برای خود مسأله‌سازی کند؟

بی‌هنری با ترامپ‌هراسی

اعظمی ساردویی در تلاش برای یافتن استدلالی مؤید پیش‌بینی‌های ارزی‌اش پای احتمال روی کار آمدن دوباره ترامپ در امریکا و به ریاست جمهوری رسیدن او را پیش کشید. واقعیت این است که نادرستی این استدلال را باید در تفاوت رویکرد دولت حاضر با دولت پیشین و امکان اثرگذاری تصمیمات بیگانگان در شرایط داخلی جست‌وجو کرد.

تأثیر خروج ترامپ از برجام در اقتصاد قابل انکار نیست. اما قابلیت اثرگذاری بیش از هر چیز ناشی از رویکرد دولت وقت و پیوند دادن همه امور به امر متزلزل برجام بود. حال آنکه رویکرد دولت رئیسی بر افزایش استقلال اقتصاد کشور از تحولات سیاست خارجی بویژه برجام تأکید داشت. رویکردی که بر اساس آن دولت نه تنها در سه سال گذشته کار اقتصاد را معطل نگه نداشت، که در هنگامه‌ مواجهه نظامی با رژیم صهیونیستی هم بازار ارز را مدیریت کرد و به آرامش و ثبات بازگرداند.

۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901195

دیگر خبرها

  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • طعنه‌زنی سنگین به دو مدیر ارشد اقتصادی دولت رئیسی