Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس «بانوی آهنین» پاریس در ماه اکتبر (مهر) در هنگامی که فرانسه با موج دوم پاندمی کرونا درگیر بود، تعطیل شد. حتی پس از بازگشایی بیشتر مکان‌های توریستی عمده فرانسه در ماه پیش این برج برای تعمیرات بسته ماند.

این بازگشایی چهار روز پس از آن صورت می‌گیرد که امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه اقدامات جدیدی را به هدف مهار موج چهارم شیوع کرونا اعلام کرد، از جمله واکسیناسیون اجباری کارکنان بهداشتی و گذرنامه اجباری کووید-۱۹ برای ورود به رستورن‌ها و مکان‌های تفریحی و گردشگری مانند برج ایفل.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه بازدیدکنندگان از برج ایفل که بالای ۱۸ سال دارد از چهارشنبه آینده باید گذرنامه‌ای را نشان دهند که ثابت می‌کند آنها کاملا واکسینه شده‌اند، یا آزمایش منفی کرونا دارند یا اخیرا از کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

شمار بازدیدکنندگان روزانه برج ایفل نیز به جای ۲۵۰۰۰۰ نفر به ۱۰۰۰۰ نفر در روز محدود خواهد شد.

ماسک زدن برای هر فرد بالای ۱۱ سالی در برج ایفل اجباری است و شمار افرادی که وارد آسانسورهای برج می‌شود به نصف شمار معمول کاهش داده خواهد شد.

کد خبر 614797 برچسب‌ها كروناويروس پاریس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس پاریس برج ایفل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد

ایسنا/همدان امام جمعه همدان گفت: پیشرفت کشور در گرو علم است اما باید مبانی علم هم در آموزش مورد توجه قرار گیرد به طوری‌ که در حال حاضر نسل جوان تا ۳۰ سالگی باید به دنبال تحصیلات تکمیلی باشد که فرصت جوانی از دست می‌رود و طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد بنابراین باید در نظام تعلیمی به طولانی بودن دوره تحصیل توجه شود.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی جمعه ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های نمازجمعه شهر همدان، مطرح کرد: امروز شاهد مشکلاتی در جامعه از بزهکاری‌ها تا انحرافات اخلاقی گرفته تا مشکلاتی که در خانواده‌ها وجود دارد، هستیم راه‌حل اساسی مشکلات اجتماعی کجاست؟ نسل جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را آموزش ببیند؟ یکی از معضلاتی که امروز با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم، اشتغال است.

شعبانی‌موثقی با بیان اینکه نسل جوان باید به عنوان یک تولیدکننده ثروت مطرح باشد، خاطرنشان کرد: جوان کجا باید مهارت تولید ثروت را به دست آورد؟ کجا ایستادن در مقابل بزهکاری‌ها را آموزش ببیند؟ اخلاق اجتماعی، قانون‌گرایی، آشنایی با نظام ارزشی و هنجاری و زیست عفیفانه را کجا آموزش ببیند؟ این موارد جزء مسائل اصلی زیست و حیات بشری است که علاوه بر آموزش، باید تبدیل به رفتار اجتماعی شود.

وی با طرح این سوال که کدام نهاد می‌تواند این مشکلات را به صورت اساسی حل کند؟ پاسخ داد: اصلی‌ترین نهادی که باید در این مسیر حرکت کند، نظام تعلیم و تربیت کشور است به طوری‌که تعلیم و تربیت شاید اساسی‌ترین و حساس‌ترین بخش از وظایف و جریانات انقلابی است که در مواردی به آن کم‌توجهی شده در حالی‌که باید بعد از انقلاب اسلامی در مسأله آموزش و پرورش تلاش‌های فراوانی انجام می‌دادیم چراکه کار نهاد تعلیمی و آموزشی، تربیت انسان است و تنها برای دانش‌آموزان عرصه علم نیست بلکه تعلیم و تربیت حائز اهمیت است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه باید در آموزش‌های آموزش و پرورش مبانی اصیل نظیر معرفت‌شناسی، انسان‌شناسی و هستی‌شناسی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: در چند ماه اخیر دشمن در میدان نظامی شکست خورده و هر زمان دشمن در میدانی شکست می‌خورد و موفقیتی نصیب جمهوری اسلامی ایران می‌شود، دشمن به دنبال برنامه‌ریزی است، در حال حاضر نیز به دنبال جنگ رسانه‌ای و با شایعه‌پراکنی تلاش می‌کند تنش ایجاد کند، دشمن در زمینه رسانه وحدت دارد به طوری‌که ما باید نسبت به جریان‌های رسانه‌ای دشمن مراقب باشیم.

وی اظهار کرد: در حالی اعتراض دانشجویان آمریکایی و اروپایی و حمایت از مردم فلسطین و برخورد خشن کشورهای اروپایی با معترضان را شاهد هستیم که منورالفکران سال‌ها غرب را مهد آزادی‌بیان روشنفکری می‌دانستند و این آزادی را بر سر ملت‌های خود می‌کوبیدند اما جمهوری اسلامی ایران از ابتدا می‌دانست این شعار تو خالی و بازی غربی‌هاست و حقوق بشر وقتی خوب است که پای بشر غربی به میان باشد.

شعبانی‌موثقی یادآور شد: حقوق بشر غربی و آزادی بیان آن‌ها را نمی‌شود باور کرد، امروز حقانیت ما را در بلاد کفر دیده می‌شود به طوری‌که حرف‌های دیروز جمهوری اسلامی،  امروز در بلاد کفر بیان می‌شود و بخواهند یا نخواهند کشور ما یک تنه در مقابل ظلم ایستاد و حرف جدید مطرح کرد و امروز این حرف‌ها و مواضع فراگیر شده که این موفقیت جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: شأن امامت‌جمعه مطالبه‌گری است و هدف از این‌کار هم تقویت بنای ائمه‌جمعه بر تضعیف مسئولان نیست بلکه بنا بر تقویت، حمایت و طرح مشکلات مردم در تریبون نمازجمعه است و در بسیاری از موارد تلاش می‌کنند در جلسات خصوصی مشکلات مردم را منعکس کنند و انتظار این است که مسئولان در مقابل مطالبات ائمه‌جمعه برخورد شایسته شود.

امام جمعه همدان در پایان بیان کرد: اگر امروز مکتب شیعه کلام، فلسفه و فقه باقیست، مدیون امام صادق(ع) است، آنچه در رساله‌های عملیه وجود دارد که مراجع سعی می‌کنند احکام را از آن استخراج کنند، قالب اطلاعات آن از امام صادق(ع) است و حرف آخر ایشان در روز شهادتشان توجه به نماز و اول وقت خواندن آن است.

به گزارش ایسنا، در پایان نمازجمعه این هفته، راهپیمایی جمعه‌های خشم در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی از محل برپایی نمازجمعه تا چهارراه شریعتی همدان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دنبال اعتراضات
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه بدلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • قطع همکاری نواک جوکوویچ با یک مربی دیگر