Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، روانبخش معاون برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت :  بنادر سیستان و بلوچستان با جدیت به دنبال اجرای الزامات و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و حفظ پایداری و کاهش پیامد‌ها و مخاطرات ناشی از اپیدمی کرونا هستیم تا با مشکلات بیشتری مواجه نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح اقدامات انجام شده توسط این اداره کل در خصوص رعایت استاندارد‌های بهداشتی و پروتکل‌های ایمنی در بندر، با اشاره به اهمیت بندر چابهار در تأمین کالا‌های اساسی موردنیاز منطقه گفت: اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در همین راستا و به جهت تداوم عملیات دریایی و بندری، با جدیت به دنبال اجرای الزامات و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و کاهش پیامد‌ها و مخاطرات این ویروس به عنوان موضوعی با اهمیت است.

معاون بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تدوین شیوه نامه بهداشتی پاس کشتی‌ها با همراهی معاونت‌های دریایی و بندری جهت سهولت در ورود کشتی از کشور‌های پرخطر درگیر با ویروس کرونا، انجام عملیات کنترل و بازرسی کشتی‌ها به صورت غیرحضوری و از طریق بررسی اسناد در سایت‌های تخصصی را برخی اقدامات در خصوص کاهش شیوع کرونا عنوان کرد.

وی با بیان اینکه روزانه از اماکن عملیاتی بندری و شرکت‌های اپراتور بندر بازدید مستمر می‌شود و نظارت بهداشتی بر نحوه فعالیت آن‌ها براساس لیست وزارت بهداشت و درمان در حال انجام است، افزود: تامین کنندگان خدمات دریایی و بندری ملزم به تامین اقلام بهداشتی و حفاظت فردی هستند.

روانبخش گفت: حذف مراجعات حضوری مستقیم ارباب رجوع به واحد‌ها از طریق اجرای طرح میزکار خدمت، افزایش نصب علائم بهداشتی و اخباری در سطوح بندر (ارسال پیامک، بنر، استند و سایر امکارنات اجرا و نظارت بر انجام طرح سامانه ماسک در مبادی ششگانه ورودی اداره کل، ضدعفونی و گندزدایی بصورت مستمر و روزانه در اماکن اداری، پایانه‌ها و ناوگان سازمانی، افزایش توزیع اقلام بهداشتی حفاظت فردی اعم از ماسک، ژل ضدعفونی کننده، شیلد نیز انجام شده است.

وی تهیه و ابلاغ برنامه فرآیند مقابله با ویروس کرونا (وظایف فرد بیمار، بندر و کلینیک درمانی کوی بندر) به همکاران بندری، پیمانکاران و تامین کنندگان، آماده سازی آمبولانس ایزوله بندر برای انتقال بیماران احتمالی مبتلا به ویروس کرونا در سطح بندر، ابلاغ راهنمایی‌های تشدید کنترل بهداشتی و فرم روزانه خود اظهاری ابتلا به شرکت‌های طرف پیمان با بندر، تخصیص کادر درمان جهت انجام امور مرتبط با ویروس کرونا برای نیرو‌های بندر مبتلای ساکن در کوی بندر به جهت قطع زنجیره انتقال را از جمله اقدامات عنوان کرد که مورد توجه ستاد اجرایی مدیریت کرونا در اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان قرار گرفته است.

او با اشاره به اینکه اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان علاوه بر اقدامات مناسب در حوزه تجارت و پیشگیری از کرونا در بحث امداد و نجات دریایی نیز اقدامات لازم را انجام می‌دهد که از جمله آن‌ها در ۴۸ ساعت گذشته طی عملیات امدادی توسط مرکز جستجو و نجات دریایی ۲۵ نفر خدمه شناور‌های صیادی که در توفان گرفتار شده بودند نجات و به مراکز درمانی انتقال داده شد.

وی گفت: طی اعلام ناخدای لنج صیادی از طریق کانال ۱۶ بی سیم دریایی با مرکز جستجو و نجات دریایی (MRCC) بندر چابهار مبنی بیماری، مصدومیت و وضعیت نامساعد خدمه شناور‌های صیادی، بلافاصله و با آمادگی کامل شناور ناجی۵ به موقعیت اعزام شد.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: شماره تماس ۱۵۵۰ در خصوص اعلام حوادث دریایی، ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات ایمنی به دریانوردان و صیادان است.
انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشتی خارجی بندرچابهار سواحل چابهار اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۱۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود آب این استان بزرگ و کم آب تا ۴ سال آینده رفع می‌شود
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد