Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، رضا زندی افزود: انجام واکسیناسیون شهروندان مسن، مصرف داروی رمدسیویر، مراجعه به موقع به مراکز درمانی و بهداشتی و تجربیات پزشکان از مهمترین عواملی است که در این مورد نقش داشته است.

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی مفصل ران (هیپ) و لگن با اشاره به اینکه سرعت واکسیناسیون رابطه معکوسی با کاهش بیماری و ایجاد نشدن پیک بیماری کرونا دارد، اظهار امیدواری کرد که با برنامه ریزی وزارت بهداشت، در اسرع وقت واکسیناسیون عمومی در کشور به نتیجه مطلوب برسد تا شاهد عوارض کمتر بیماری کرونا باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندی ادامه داد: در صورتی که واکسیناسیون سریع تر انجام شود، تعداد افرادی که ایمن می شوند و کسانی که دچار مرگ و میر و بیماری های شدید می شود، به طور چشمگیری کاهش پیدا می کند.

وی اظهار داشت: افراد واکسینه شده ممکن است دچار بیماری کرونا شوند، اما مقاومت بدنی آنان به حد خوبی می رسد و آنان دچار عوارض شدید نمی شوند و معمولا نیازمند بستری در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها هم نیستند.

رییس بیمارستان طالقانی تهران افزود: واکسیناسیون افراد مسن سبب کاهش مراجعه آنان به بیمارستان شده و به نظر می رسد مرگ و میر در دریافت کنندگان واکسن هم کمتر شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد بیماران کرونایی در این بیمارستان در حال افزایش است، گفت: تعداد بیماران کرونا در بیمارستان طالقانی تهران در روزهای اخیر به صورت تصاعدی در حال افزایش است و نزدیک به ۱۰۰ بیمار بستری تا روز ۲۱ تیر ماه در بیمارستان داشتیم.

زندی گفت: در پیک های اول و دوم بیشتر افراد مسن دچار این بیماری می شدند، اما الان همه رده های سنی به این بیماری مبتلا می شوند.  

وی، راه اندازی کلینیک های سرپایی در کاهش بار مراجعات بیمارستان بسیار موثر دانست و گفت: افراد در این مجموعه ها غربالگری و در صورت نیاز به بیمارستان ها هدایت می شوند.

زندی با اشاره به اینکه این مجموعه ایده بسیار مناسبی بود، افزود: برخی از مراجعان به این کلینیک ها اصلا مبتلا به کرونا نبودند، به طور مثال برخی افراد با مشاهده تب خفیف احساس می کنند به کرونا مبتلا شدند که مشخص می شد اصلا مبتلا به بیماری نیستند و  نیاز به بستری هم ندارند.

روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرده است که اکنون ۱۴۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

همچنین تاکنون  ۵ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۳۰۱ نفر دوز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۱۶۹ هزار و ۶۷ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به هفت میلیون و ۲۷۱ هزار و ۳۶۸ دوز رسید.

پربیننده ترین آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۲۴) آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۲۵) تغییر "دلتا" به "دلتا پلاس" با خوردن این خوراکی، دندان‌ هایتان سریع خراب می‌ شود تکلیف بازگشایی مدارس با خیز پنجم کرونا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۱۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران