Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی: نشست مدیران فرهنگستان هنر و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با محوریت لزوم گسترش همکاری‌ در حوزه‌های مختلف هنر و علوم انسانی میان این دو نهاد فرهنگی برگزار و در آن بر عدم وارداتی بودن هنر و علوم انسانی مانند حوزه‌های تکنولوژی و علم تأکید شد.

در این نشست که در فرهنگستان هنر برگزار شد و بهمن نامورمطلق مدیر فرهنگستان هنر و حسینعلی قبادی مدیر پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و بعضی از مدیران دو مجموعه حضور داشتند، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ضمن گزارشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی پژوهشگاه گفت: ارتباط دو حوزه علوم انسانی و هنر می‌تواند در حفظ و معرفی مفاخر و میراث مادی و معنوی و تمدنی ایران مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌افزایی این دو حوزه می‌تواند تمدن را به گفت‌وگو وادارد و به پویایی و زنده نگه‌داشتن آن کمک کند. قبادی در ادامه افزود: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بر اساس وظایف و مأموریت‌های سازمانی در سالیان گذشته همواره نگاه ویژه به موضوع هنر و مطالعات بینارشته‌ای را در دستور کار خود قرار داده است و وجود پژوهش‌ها و مطالعات ارزشمند در سال‌های اخیر نشان از اهمیت و توجه به این حوزه مطالعاتی در پژوهشگاه دارد. او تعامل و همکاری‌های مشترک میان نهادهای علمی و هنری بخصوص فرهنگستان هنر را مغتنم و مهم دانست.
نامور مطلق در سخنانی کوتاه گفت: برخلاف تکنولوژی و علم، حوزه علوم انسانی و هنر نمی‌تواند به واردات امید داشته باشد و این دو حوزه به‌دلیل نقشی که در هویت‌سازی و فرهنگ دارند، باید مُولّد باشند. هویت در فقدان این دو مخدوش می‌شود. اگر در حوزه هنر بخواهیم به آفرینش و خلق نائل شویم، ناگزیر باید با حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی ارتباط داشته باشیم تا به تألیف و خلق مؤلف دست یابیم. علوم انسانی می‌تواند به تغذیه هنر کمک و یاری رساند. امیدواریم با همکاری‌های آتی، بخصوص در مطالعات بینارشته‌ای چون فلسفه هنر و جامعه‌شناسی هنر و ادبیات، بتوانیم رویدادهای مشترکی داشته باشیم که با شناسایی سلیقه و ذائقه زیبایی‌شناسی جامعه و نقد این وضعیت بتوانیم با الگوسازی و تقویت الگوها سلیقه جامعه را ارتقا بخشیم. در پایان این نشست، تفاهمنامه‌ای میان پژوهشگاه و فرهنگستان هنر در چهارچوب اصل ضرورت توسعه همکاری علمی‌ بین مراکز مختلف آموزشی، پژوهشی و اجرایی، به‌منظور بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متقابل به امضای دو طرف رسید. همکاری در طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی کلان ملی در حوزه‌های تخصصی؛ همکاری و مشارکت در برگزاری کارگاه آموزشی، گردهمایی و همایش‌‌های تخصصی؛ همکاری در زمینه برنامه‌ریزی، تألیف، تدوین، تصحیح، تحقیق و ترجمه متون؛ از جمله مفاد این تفاهمنامه همکاری است.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی فرهنگستان هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۱۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی این دانشگاه خبر داد.

سیدمحمد محمدی در آیین افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در دانشگاه آبادان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های نوین آموزشی، اظهار کرد: در فضای علمی جدید، انتظار تحول در شیوه‌های نوین آموزشی وجود دارد که یکی از این حوزه‌ها، آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در این دانشگاه، ادامه داد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، یکی از واحدهایی است که در همه دانشگاه‌ها مورد توجه است. در این مرکز، راه‌حل‌های نوین توسعه آموزش پزشکی با مشارکت اساتید و دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این مرکز با تلاش معاونت آموزشی دانشگاه راه‌اندازی شده است و فضای خوبی برای مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز منجر به تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است. امیدواریم بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

محمدی گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • عزم جدی مقامات ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های فرهنگی