Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - در این مطلب به پنج شیوه‌ای می‌پردازیم که از طریق آنها سازمان‌ها می‌توانند اطمینان حاصل کنند که وقتی کارکنانشان از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند امنیت سازمان مختل نخواهد شد. در آغازین روزهای مطرح شدن شبکه‌های اجتماعی، سازمانها عمدتا دغدغه این را داشتند که کارکنانشان به جای تمرکز بر کارهایشان وقتشان را در محیط آنلاین تلف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اکنون تهدیدی دیگر نیز از جانب این شبکه‌ها برای کسب و کارها وجود دارد، از چشم‌انداز امنیت سایبری.
 
در این مطلب ایتنا و به نقل از سایبرنیوز به پنج شیوه‌ای می‌پردازیم که از طریق آنها سازمانها می‌توانند اطمینان حاصل کنند که وقتی کارکنانشان از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند امنیت سازمان مختل نخواهد شد.
 
1. شبکه‌های اجتماعی در سازمان چگونه مورد استفاده قرار می‌گیرند؟ یک نقطه شروع خوب درک کامل مزایایی است که مایلید با استفاده از شبکه‌های اجتماعی از به دست بیاورید. رویکردی شفاف درباره اینکه قرار است از شبکه‌های اجتماعی برای چه هدفی استفاده کنید، و در واقع در حال حاضر چگونه در حال استفاده است، در پیش بگیرید.
 
2. چه ریسکهای احتمالی در استفاده فعلی از شبکه‌های اجتماعی وجود دارد؟ انجام ارزیابیهای ریسک قاعدتا باید یک بخش جاافتاده از فرایند امنیت سایبری شما باشد، از اینرو اقدام به شناسایی، اولویتبندی، و چاره‌جویی درباره ریسکهای مرتبط با شبکه‌های اجتماعی باید یک بسط طبیعی این هدف باشد.
 
3. کارکنانی که از پلتفرمهای شبکه‌های اجتماعی برای اهداف سازمانی استفاده می‌کنند چه کسانی هستند؟ لازم است تا استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای اهداف بیزینسی مستقیم باید به گروه منتخبی محدود باشد که آموزش لازم در زمینه آگاهی از امنیت سایبری را دیده باشند.
 
4. آنها باید از چه خط مشیها و دستورالعملهایی پیروی کنند؟ وجود خط مشهای مشخص در زمینه امنیت سایبری برای تعیین هنجارها و فراهمسازی دستورالعملهایی برای رفتار کارکنان در محیط آنلاین اهمیت حیاتی دارد. خط مشیهای امنیت شبکه‌های اجتماعی باید دربرگیرنده این موارد باشند: الف) هرگونه الزامات حقوقی و تنظیمی که می‌توانند برای شبکه‌های اجتماعی قابل اعمال باشند. ب) وجود شیوه‌نامه قابل قبول. ج) برنامه آموزش و آگاهی‌بخشی. د) مرور، احرازهویت، پایش و گزارشدهی محتوا. ه) واکنش به حوادث. و) حسابرسی از اکانتهای شبکه‌های اجتماعی.
 
5. آیا یک فرد مشخص که مسئول نظارت بوده و در قبال روشهای کسب و کار در شبکه‌های اجتماعی پاسخگو باشد وجود دارد؟ وجود یک مدیر ارشد اجرائی که مستقیما در قبال فعالیتهای شبکه‌های اجتماعی سازمان پاسخگو باشد به کسب اطمینان از اینکه این فعالیتها به شکلی ایمن و موثر هماهنگسازی شوند لازم است، تا اطمینان حاصل شود که هماهنگی بین دپارتمانهایی که ملزم به کسب اطمینان از استفاده ایمن هستند به درستی انجام شود.
 
با در پیش گرفتن یک رویکرد پیشدستانه، یک سازمان می‌تواند در عین حفظ امنیت خودش بر روی فرصتهای قابل توجه ناشی از تکنولوژیهای جدید سرمایه‌گذاری کند.
 
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتادین متجاهر در شیروان جمع‌آوری شدند

سرهنگ مجید یگانه‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از آن جایی که یکی از دغدغه‌ها و مطالبات مردمی در حوزه امنیت اجتماعی، جمع‌آوری معتادان متجاهر و پاکسازی پارک‌ها از وجود این دسته از افراد می‌باشد، طرح امنیت محله‌محور با کارشناسی و احصاء مناطق جرم خیز، و با بهره‌گیری از توان پلیس در شیروان به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی در ادامه افزود: در اجرای این طرح مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان شیروان با همکاری کلانتری‌ها و هماهنگی مقام قضائی ضمن تشکیل تیم‌های عملیاتی با ورود به بوستان‌ها و تفرجگاه‌ها ۶ نفر از معتادان متجاهر را جمع‌آوری و به مراکز ترک اعتیاد معرفی کردند.

فرمانده انتظامی شیروان در پایان خاطر نشان کرد: اعتیاد در بسیاری از جرایم و آسیب‌ها از جمله وقوع سرقت و نابسامانی خانواده نقش داشته، لذا لازم است به این نکته توجه کنیم که وجود پاتوق معتادان یا خرده فروشان در محله‌ای که در آن زندگی می‌کنیم تهدیدی جدی برای امنیت و سلامت فردی و اجتماعی به ویژه جوانان عزیز بوده و نباید به آن بی. تفاوت باشیم، شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

کد خبر 6100745

دیگر خبرها

  • معتادین متجاهر در شیروان جمع‌آوری شدند
  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • 4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • ایمن‌سازی درختان خطر آفرین در اصفهان
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته