Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی تقوی جلودار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : اگر فضای نقد آزاد فراهم نشود ، افراد کارشناس و آگاه به امور نمی توانند ریشه های فساد را بررسی و راهکار برای خشکاندن آن پیشنهاد دهند و فرصت همچنان در اختیار افراد فرصت طلب و فاسد باقی می ماند.

وی از رسانه ها به عنوان یکی از ابزارهای مناسب برای مقابله با فساد یاد کرد و گفت : رسانه ها رابط میان حکومت و مردم ، نخبگان و کارشناسان با بدنه مدیریتی و مهم تر از همه ابزار نظارتی قوی و کارآمد هستند و بهتر از هر دستگاه ناظری می توانند بر عملکرد دستگاه ها و مدیران نظارت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن مدرسین دانشگاه های مازندران اضافه کرد : رسانه ها به دلیل حضور مستمر در بخش های مختلف جامعه و ارتباط داشتن با اقشار مختلف از نزدیک با مسائل آشنا هستند و آنها را لمس می کنند ولی لازم است فضای آزاد برای آنها جهت نقد عملکردها ایجاد شود تا بتوانند راه هرگونه کم کاری ، فرصت طلبی و فساد را ببندند.

وی ادامه داد : رسانه ها به عنوان گوش شنوا و چشم بینا با دیدن مشکلاتی در عملکرد و کارکرد مدیران و پرداختن به آنها در قالب نقدهای کارشناسی می توانند در زمینه کنترل فساد و کم کاری ها از سوی آنها اقدام کنند .

تقوی جلودار گفت : دولت سیزدهم باید اراده جدی و حتمی خود را برای توسعه و پیشرفت کشور به کار ببندد تا بتواند مشکلات و مسائلی را که مردم و جامعه با آن درگیر هستند رفع کند .

وی افزود : جامعه ما اکنون با مشکلات جدی از جمله فقر ، بیکاری ، وضعیت بد معیشتی ، فساد و بحران های اجتماعی همچون بحران زیست محیطی مواجه است و به خاطر این که مشکلات حل نشده و به تاخیر انداخته شده ، همه روی هم انباشت شده و ظرفیت جامعه و مردم را پر کرده است.

این استاد دانشگاه مازندران گفت : یکی از دلایل انباشت مشکلات را باید در ضعف احساس مسئولیت مدیران و مسئولان از یک سو و کارنابلدی آنان جست و جو کرد و اکنون دولت سیزدهم باید با درک این مشکلات و کمک گرفتن از نظر کارشناسان و نخبگان نسبت به رفع آنها اقدام عاجل به عمل بیاورد.

وی افزود : یکی از خوش شانسی های دولت سیزدهم این است که دو قوه مقننه و قضاییه با آن همسو و همفکر هستند و دیگر نهادهای حاکمیتی نیر از پیروزی رییس جمهوری منتخب استقبال کردند در نتیجه ، دولت جدید دیگر با اختلاف نظر و ناهماهنگی هایی که در دولت های قبل وجود داشت ، مواجه نیست و بهتر می تواند بر حل مشکلات مردم تمرکز کند.

تقوی جلودار گفت : مردم از این وضعیتی که دولت سیزدهم در آن قرار گرفت و یک دست شدن قوای سه گانه و دیگر ارکان حاکمیت اطلاع دارند و هیچ بهانه ای را در این زمینه نخواهند پذیرفت و به همین دلیل تمامی ارکان حاکمیت بویژه سه قوه اصلی باید تمام توان و تمرکزشان را بر حل مشکلات کشور قرار دهند و از هرگونه ایجاد تنش یا محول کردن حل مشکلات به زمان دیگر به هر بهانه ای که باشد ، بپرهیزند.

وی با اظهار این که قطعا حل مشکلات کشور نیازمند منابع مالی کافی است ، افزود : یکدست شدن حکومت در کشور این زمینه را ایجاد کرده است تا مشکلاتی که بر سر راه تامین منابع مالی و پولی کشور قرار دارد ، رفع شود.

این استاد دانشگاه توضیح داد : بر همگان روشن است که فروش نفت اصلی ترین منبع درآمدی دولت ها در کشور ما به شمار می رود و هم اکنون نیز کشور با مشکل بلوکه شدن درآمدهای نفت فروخته شده و همچنین فروش نفت مواجه است و این وظیفه اصلی و اولیه دولت جدید است که راه را برای آزاد کردن پول بلوکه کشور باز و بازار فروش نفت را احیاء کند.

وی افزود : البته پیش نیاز ایجاد چنین فضایی که کشور بتواند طبق روال عادی نفت بفروشند و درآمد کسب کند این است که با کشورهای دیگر در تعامل باشیم و مشکلات بین المللی را حل و فصل کنیم چون اگر این گام برداشته نشود ، وضعیت کشور تغییری نخواهد کرد و همانند قبل از لحاظ درآمد اصلی در محرومیت باقی خواهد ماند.

تقوی جلودار تاکید کرد : دولت سیزدهم می توان با رعایت و اولویت منافع ملی به دنبال ارتباط و تعامل با دیگر کشورها باشد تا از این طریق بخشی از مشکلات کشور که ناشی از روابط بین المللی می باشد برطرف شود .

وی همچنین بر ضرورت انتخاب مدیران توانمند و کاربلد برای دولت سیزدهم تاکید کرد و گفت : انتظار نداریم که رییس جمهوری منتخب حتما دولت فراجناحی تشکیل دهد ، ولی لازم است حداقل های لازم در انتخاب مدیران رعایت شود و بشدت از به کارگیری افراد متملق و چاپلوس که هنری جز انباشت مشکلات ندارند ، بپرهیزد.

این استاد دانشگاه تاکید کرد : برای انتخاب مدیران در دولت سیزدهم می بایست کارآمدی که ناشی از توانمندی و تخصص افراد است مورد نظر قرار گیرد .

برچسب‌ها مازندران رسانه کارآمدی دولت دولت سیزدهم دانشگاه مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران رسانه کارآمدی دولت مازندران رسانه کارآمدی دولت دولت سیزدهم دانشگاه مازندران دولت سیزدهم حل مشکلات رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم امینی ظهر چهارشنبه در آئین افتتاح طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شازند افزود: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹.۳ میلیون نفر جمعیت کشور تعریف شده بود که شاخص برخورداری از آبفا به ۵۷ درصد برسد.

وی افزود: یکی از این پروژه‌ها تصفیه‌خانه شازند و آستانه در استان مرکزی است که امروز اولین انشعاب فاضلاب این طرح نصب و مردم از نعمت آن بهرمند شدند.

امینی گفت: اقدام ارزشمند دیگر در راستای حفاظت از منابع آب، بحث استفاده از ظرفیت صنایع برای پساب است که در دنیا نیز مورد اقبال قرار دارد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: یکی دیگر از طرح‌هایی که مورد توجه دولت سیزدهم قرار دارد، آب‌رسانی به پنج و هفت دهم میلیون نفر جمعیت کشور است.

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۵ پروژه برای آبرسانی به مناطق مختلف برنامه‌ریزی شده و تاکنون ۱۵ طرح به بهره‌برداری رسیده که یکی از این طرح‌ها، مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی شازند و آستانه است که ۱۰ روستا از مزایای آب شرب کیفی آن بهرمند می‌شوند.

امینی ادامه داد: حدود ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در این شهر اختصاص پیدا کرده است.

وی در خصوص جهاد آبرسانی تاکید کرد: در سطح کشور در راستای تأمین آب پایدار کشور، برنامه‌ای در قالب جهاد آبرسانی به دولت ارائه شده که ۱۰ هزار روستا را تأمین آب پایدار انجام می‌دهد.

امینی تاکید کرد: آبرسانی پایدار به پنج هزار و ۲۰۰ روستای کشور طی ۲ سال گذشته در قالب طرح جهاد آبرسانی انجام شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: آبرسانی به ۱۰ هزار روستای دیگر با کمک قرارگاه امام حسن و جهاد آبرسانی پیش بینی شده و این پروژه از طرح‌های اثرگذار بعد از انقلاب است.

امینی افزود: مردم شازند و آستانه با خرید انشعاب فاضلاب آلودگی را از محل زندگی خود جمع کنند و آبفای استان مرکزی نیز در فروش حق انشعاب فاضلاب به مردم این مناطق کمک‌های ویژه به شکل نقد و اقساط را انجام خواهد داد.

کد خبر 6094336

دیگر خبرها

  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • رهبر انقلاب: در آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • رهبر انقلاب: در مسئله آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور