Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم حسین زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: صنایع دستی استان به لحاظ محصولات و هنرمندان حضور قدرتمندانه و کیفی در نمایشگاه اوراسیا(۱۸تا۲۱ تیر در تهران) داشت.

وی با اشاره به استقبال بسیار خوب بازدید کنندگان از غرفه صنایع دستی استان کرمان افزود: در این نمایشگاه ۱۳ هنرمند صنایع‌دستی استان با ارائه کارهای ارزشمند و فاخر گوشه ای از تولیدات خود را به معرض دید علاقه مندان گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین زاده با اشاره به فراهم شدن شرایط حضور فعالان صنایع دستی استان توسط اتاق بازرگانی کرمان در این نمایشگاه تصریح کرد: آثار هنرمندان صنایع دستی کرمانی در رشته‌های هنری شامل پته‌دوزی، گلیم‌بافی، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی، چرم‌ دوزی، مسگری و غیره در نمایشگاه اتحادیه اوراسیا شرکت داشتند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان اظهار داشت: هنرمندان شرکت کننده در این نمایشگاه مذاکراتی با کشورهای حوزه اوراسیا برای عرضه کالاهای خود انجام دادند تا زمینه حضور صنایع دستی استان در بازارهای این منطقه فراهم شود.

وی ادامه داد: هنرمندان صنایع دستی کرمان همواره در نمایشگاه های صنایع دستی داخلی و بین المللی برای معرفی ظرفیت های صنایع دستی استان، نمایش آخرین دستاوردها، تولیدات و بازاریابی برای آثار تولید شده حضور فعالی دارند.

اولین نمایشگاه اختصاصی اوراسیا هفته گذشته به منظور معرفی توانمندی‌های حوزه های مختلف به کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا همچون ارمنستان، روسیه، بلاروس، قرقیزستان و قزاقستان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.

مهلت حضور در جشنواره صنایع دستی نزدیک است

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران گفت: آخرین مهلت شرکت در این نمایشگاه تا اول مرداد است لذا هنرمندان صنایع دستی استان برای کسب اطلاع از نحوه شرکت در این نمایشگاه به نشانی اینترنتی hifestival.ir مراجعه کنند.

وی افزود: به برگزیدگان جشنواره بین المللی صنایع دستی ایران علاوه بر اهدای نشان همای زرین در ۲۰ رشته ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی و تندیس جشنوراه اهدا می‌شود.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی  استان کرمان تاکید کرد: ۷۰ هزار هنرمند چیره‌دست کرمانی در ۱۰۰ رشته و زیررشته صنایع‌دستی فعال هستند.

برچسب‌ها صنایع دستی کرمان نمایشگاه بین المللی تهران اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کرمان اتحادیه اقتصادی اورآسیا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع دستی کرمان نمایشگاه بین المللی تهران صنایع دستی کرمان نمایشگاه بین المللی تهران اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کرمان اتحادیه اقتصادی اورآسیا اداره کل میراث فرهنگی هنرمندان صنایع دستی صنایع دستی استان صنایع دستی کرمان استان کرمان بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: کاشی هفت‌رنگ اصفهان سومین رشته صنایع‌دستی است که پس از رشته‌های میناکاری و پارچه قلمکار  موفق به دریافت نشان جغرافیایی بین‌المللی شده است.


امیر کرم زاده افزود: تدوین پرونده ثبت جهانی کاشی هفت‌رنگ اصفهان در معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و با همکاری صمیمانه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان و اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان به نتیجه رسید، به گونه‌ایی که با همکاری این دوستان در طی سال گذشته، اطلاعات کامل و جامعی درباره این هنر ارزشمند، مانند نوع هنر، قدمت و تعداد کارگاه‌های تولیدی فعال جمع‌آوری شد.


او گفت: تعداد دیگری از رشته‌های صنایع‌دستی اصفهان نیز در حال ثبت جهانی‌شدن هستند، با این وصف زمانی که این رشته‌ها، نشان جغرافیایی بین‌المللی را دریافت کنند یعنی این رشته خاص در سطح جهان به نام این منطقه ثبت می‌شود.

استفاده از کاشی هفت‌رنگ از اواخر دوره تیموریان در سده نهم و آغاز دوره صفوی در سده دهم هجری قمری در تزیین بنا‌ها متداول شد به گونه‌ایی که مرمتگران سنتی از این کاشی‌ها بانام کاشی خشتی هم یاد می‌کنند.


در اواخر دوران تیموریان و در عصر شهریاران صفوی (از سده دهم تا پایان سده دوازدهم هجری قمری)، به‌تدریج تزیینات کاشی هفت‌رنگ جایگزین کاشی معرق شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس