Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی یوسفی جمارانی در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به منظور توسعه اشتغال و ایجاد کسب و کارهای پایدار و نیز محرومیت‌زدایی از مناطق روستایی، ۲۰۰ طرح اشتغالزایی با مشارکت بنیاد برکت در قالب طرح سحاب برای اولین بار در مناطق روستایی شهرستان به مرحله اجرا درآمده است.

وی افزود: مرحله اول این طرح در ۶ روستای بخش مرکزی و شریف آباد شامل توچال، فیلستان، چنگی، حاجی آباد، آلوئک و کلین با اجرای ۷۰ طرح انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح ایجاد اشتغال و افزایش سطح درآمدزایی، توانمندسازی اقتصادی، درآمد پایدار، توجه به نقاط قوت و ضعف روستایی و جلوگیری از مهاجرت به شهرها است.

یوسفی جمارانی با اشاره به این‌که تاکنون در اجرای این طرح ۳۰ میلیارد ریال اعتبار جذب شهرستان شده است، افزود: با اجرای ۷۰ طرح اشتغالزایی، برای ۱۴۰ نفر به شکل مستقیم و ۳۵ نفر به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد شده است و پیش‌بینی می‌شود برای اجرای مابقی طرح ها تا پایان سال اعتباری بیش از ۵۰ میلیارد ریال دیگر در شهرستان جذب شود.

فرماندار پاکدشت یکی از مهم ترین اولویت‌های طرح اشتغالزایی بنیاد برکت را توجه به مناطق کم برخوردار و ایجاد اشتغال پایدار از طریق اعطای تسهیلات برای افراد جویای کار این مناطق عنوان کرد و افزود: با شناسایی ظرفیت‌ها و مزیت‌های نسبی مناطق هدف و افراد متقاضی،اقتصاد ایستا به اقتصاد پویا و متکی به دانایی و سرمایه‌ انسانی تبدیل می‌شود.

وی با اشاره به این‌که میزان تسهیلات اعطایی با توجه به مشاغل و رسته‌های کاری متفاوت بوده، تصریح کرد: سقف تسهیلات حداکثر تا ۵۰۰ میلیون ریال است که با توجه به نوع مشاغل، متفاوت بوده و عمده آن‌ها شامل مشاغل خرد خانگی نظیر قالیبافی، صنایع دستی،تولید پوشاک و کفش، مشاغل فنی و .. در روستاها است.

وی بر توسعه فرصت‌های شغلی در مناطق روستایی تاکید کرد و افزود: ظرفیت و پتانسیل افراد و روستاها در مشاغل ایجاد شده متفاوت است که بر این اساس، درخواست افراد متقاضی در کارگروه اشتغال روستایی مطرح و پس از تصویب، طرح به تسهیلگرِ بنیاد برکت معرفی شده و بعد از تایید این تسهیلات اعطا می‌گردد.

پاکدشت با ۳۵۰ هزار جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع است.
 

برچسب‌ها ورامین اشتغال زایی توسعه روستایی مهدی یوسفی جمارانی بنیاد برکت پاکدشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورامین اشتغال زایی توسعه روستایی ورامین اشتغال زایی توسعه روستایی مهدی یوسفی جمارانی بنیاد برکت پاکدشت طرح اشتغالزایی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان

معاون فرماندار همدان گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، اسدالله ربانی‌مهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی، توسعه زیرساخت‌ها و اختصاص امتیازات ویژه باعث مهاجرت به روستاها، کاهش جمعیت شهری و رونق روستا خواهد شد.

وی افزود: شغل‌هایی همچون کشاورزی، مشاغل خانگی، خیاطی و قالی‌بافی، صنایع‌دستی، نان‌های خانه‌پز و زنبورداری از کسب و کارهای موفق در روستاها است و روستاهای ابرو و چشین در کنار گردشگری، ظرفیت خوبی برای توسعه اقتصادی دارند.

معاون فرماندار همدان با تقدیر از برادران بختیاری در توسعه کسب‌وکار در این روستا، ادامه داد: از کسب‌وکارهای بانوان این روستا حمایت و به برگزاری نمایشگاه‌ها و تسهیلات کمک خواهیم کرد.

ربانی‌مهر تصریح کرد: دفتر کارآفرینی با مشارکت خوب بانوان و مدیریت برادران بختیاری، اقدامات خوبی را با هدف اشتغال‌زایی و رونق تولید در رشته‌های قالیبافی، خیاطی، کشاورزی، نان خانه‌پز در حوزه اشتغال‌زایی و برنامه‌های فرهنگی و مناسبتی انجام داده است.

وی گفت: مهاجرت از روستاها به شهر و کم شدن جمعیت روستایی طی چند دهه اخیر باعث گسترش بی‌رویه جمعیت شهری و کاهش جمعیت تولید کننده روستایی شده است و باید با حمایت از اشتغال روستایی تلاش کرد تا مهاجرت معکوس از شهر به روستا اتفاق بیفتد.

کد خبر 748674

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه توانمندی دانشجویان فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید