Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو عمرانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خرما یکی از مهمترین محصولات حوزه کشاورزی استان بوشهر است که دشتستان به عنوان قطب تولید خرمای کشور شناخته می‌شود.

وی با اشاره به وجود حدود شش میلیون و ۲۰۰ هزار اصله نخل در سطح ۳۴ هزار هکتار از اراضی باغات استان بوشهر خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۱۶۵ هزار تن محصول شامل رطب، خارک و خرما از این نخیلات برداشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برداشت ۵۵ هزار تن خارک و رطب

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به آغاز برداشت خارک و رطب در استان بوشهر بیان کرد: حدود ۵۴ هزار تن محصول از نخیلات استان بوشهر به صورت نوبرانه یعنی خارک و رطب برداشت می‌شود.

وی با اشاره به برداشت هشت هزار تن به صورت خارک در نخیلات استان اضافه کرد: مهمترین ارقام خارک در استان بوشهر برحی، حاج باقری و قندی است.

عمرانی از مهمترین ارقام رطب استان بوشهر نیز به کبکاب و شهابی اشاره کرد و افزود: رطب یکی دیگر از محصولات نوبرانه نخل است که پیش‌بینی می‌شود حدود ۴۶ هزار تن رطب برداشت شود.

ظرفیت ۶۵ هزار تنی سردخانه‌ها

وی با اشاره به توسعه ظرفیت سردخانه‌های تخصصی محصول خرما در استان ادامه داد: شرایط مناسبی برای ذخیره رطب در استان فراهم شده است و این موضوع باعث تنظیم بازار شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ظرفیت سردخانه‌های استان را ۶۵ هزار و ۵۰۰ تن عنوان کرد و گفت: امسال ۱۶۴ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصول خارک، رطب و خرما در استان بوشهر تولید و روانه بازار شود.

کد خبر 5259307

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا ایلام حجاب و عفاف اردبیل خطبه های نماز جمعه عکس استانها شیوع کرونا گرگان قوه قضاییه غلامحسین محسنی اژه ای استان بوشهر هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس