Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت ایرانی توسعه‌دهنده رنگ آکریلیک آنتی‌باکتریال جهت مصارف ساختمانی، با راه‌اندازی خط تولید جدید، ظرفیت تولید محصولات خود را افزایش داده که در این مسیر به فرصت‌های صادراتی نیز توجه دارد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت نانو ابتکار صنعت کیمیا، توسعه‌دهنده رنگ آکریلیک آنتی‌باکتریال جهت مصارف ساختمانی، با راه‌اندازی خط تولید جدید، ظرفیت تولید محصولات خود را افزایش داده که در این مسیر به فرصت‌های صادراتی نیز توجه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یوسف امراللهی مدیرعامل شرکت ابتکار نانو صنعت کیمیا می‌گوید: «در حال حاضر برای فروش صد تُن رنگ به یک شرکت آلمانی متعهد هستیم و در صورت افزایش تقاضا قابلیت تامین ۵۰۰ تن رنگ در ماه را نیز داریم. تا پایان تیرماه دو خط تولید موازی را راه‌اندازی می‌کنیم که به افزایش ظرفیت و توان تولید شرکت نانو ابتکار صنعت کیمیا کمک خواهد کرد.»

این رنگ‌ها با رنگ‌های آنتی‌باکتریال نانویی رایج تفاوت دارد، در این رنگ‌ها از نانوورق‌های کربنی عامل‌دار استفاده شده است که مساحت سطحی بالایی دارند. از دیگر مزیت‌های این نانوورق‌ها، مقاومت بالای آن‌ها در برابر اکسید شدن است بنابراین دوام طولانی‌تر داشته و عملکرد آنتی‌باکتریالی آن‌ها در طول زمان حفظ می‌شود. نتایج بررسی‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که این رنگ‌های نانویی هم خواص آنتی‌باکتریال دارند و هم می‌توانند برای ضدعفونی استفاده شوند.

مدیرعامل شرکت ابتکار نانو صنعت کیمیا می‌گوید: «این رنگ‌ها به دلیل اکسید گرافنی که دارند از خواص آنتی‌باکتریال برخوردار بوده و می‌توانند عوامل بیماری‌زا را از بین ببرند به همین دلیل برای مراکز بیمارستانی بسیار مناسب هستند.»

این شرکت علاوه بر رنگ، اکسیدگرافن نیز تولید می‌کند که به زودی خط تولید این ماده به بهره‌برداری می‌رسد که از جمله خط‌ تولید‌های برتر تولید اکسیدگرافن در خاورمیانه است که تمام تجهیزات و دستگاه‌های آن کاملا ایرانی است. فناوری تولید این ماده نیز در قالب پتنتی در دفتر ثبت اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است.

 

امراللهی از فعالیت این شرکت در بخش تولید کیت تشخیص کرونا خبر داد. به گفته وی یک کیت برای تشخیص کرونا در ۳۰ ثانیه توسط این شرکت ساخته شده است که فناوری آن نیز در USPTO به ثبت رسیده است. این فناوری در حال حاضر با کمک یک شرکت کانادایی در حال طی مراحل اخذ مجوز در کانادا است تا در این کشور تجاری‌سازی شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رنگ های نانویی فناوری نانو صادرات آنتی باکتریال صنعت کیمیا رنگ ها خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی