Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل مظفری در گفتگو با مهر با بیان اینکه تفاوت گونه جدید کرونا با انواع قبلی در میزان درگیری بیشتر ریه افراد در آن است، گفت: با توجه به شدت درگیری ریه مبتلایان، مراجعه دیرهنگام به مراکز درمانی می‌تواند بیماری را تشدید و اثرات جبران ناپذیری را به بدن افراد وارد کند.

فوق تخصص ریه با اشاره به اینکه افراد باید با داشتن علامت‌های تب مداوم و تنگی نفس سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنند، افزود: اگر هنوز افراد درگیری ریه‌هایشان به حد زیادی نباشد با داروهای مرتبط، تغذیه مناسب و استراحت کافی می‌توان آنها را بدون بستری شدن در مراکز درمانی درمان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز گلایه از روند کند واکسیناسیون در کشور، ادامه داد: چطور می‌شود در کشورهایی که خود مبدا گونه‌های کرونا بوده‌اند، در حال حاضر مسابقات و تجمع‌ها به حالت عادی بازگشته اما در کشور ما هنوز در گیر واکسیناسیون مردم در دوز اول هستیم.

مظفری در پایان با بیان اینکه میزان استفاده مردم از ماسک کمتر شده است، گفت: از مردم درخواست دارم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مراقب سلامتی خود و خانواده‌هایشان باشند تا به زودی شاهد نابودی ویروس منحوس کرونا باشیم.

کد خبر 5258494

منبع: مهر

کلیدواژه: قم ویروس کرونا واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی قم مرکز بهداشت استان قم ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا ایلام حجاب و عفاف اردبیل خطبه های نماز جمعه عکس استانها شیوع کرونا گرگان قوه قضاییه غلامحسین محسنی اژه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته

ایسنا/لرستان دانشیار دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: طی هفته گذشته تا به امروز و بدنبال بارندگی های اخیر و گرم شدن هوا و افزایش رویش قارچ‌ها در طبیعت ‌شاهد افزایش مصرف خوراکی قارچ و بروز ‌مسمومیت حاد در تعداد قابل توجهی از بیماران مراجعه کننده به مرکز مسمومیت‌های بالینی بیمارستان شهید رحیمی هستیم.

‌پیمان آسترکی در گفتگو با ایسنا گفت:
این پزشک متخصص بیان کرد: متاسفانه تعداد مسمومین افزایش صعودی داشته و اکثرا با علایم گوارشی شدید، لرز و تعریق و تاری دید مراجعه می‌کنند.
وی تاکید کرد: تشخیص قطعی غیر سمی بودن قارچ‌ها به صرف شکل ظاهری میسر نمی‌باشد.
آسترکی گفت: به علت شیوع قابل توجه موارد مسمومیت و تهدید سلامت افراد توصیه می‌شود از مصرف این‌گونه قارچ‌ها اکیدا خودداری شود.
او یادآور شد: مسمومیت ناشی از قارچ‌ها می‌تواند منجر به عوارض جدی نارسایی کبد و کلیه منتهی به پیوند و حتی مرگ در بیماران شود.
وی ادامه داد: توصیه می‌شود از مصرف قارچ‌های محلی خودداری کرده و در صورت بروز علایم سریعا به مراکز درمانی مراجعه تا اقدامات درمانی و تشخیصی در زمان مناسب صورت گیرد و تاکید می‌شود از خود درمانی پرهیز شود.

انتهای پیام        

دیگر خبرها

  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • مسمومیت تعدادی از مردم به دلیل مصرف قارچ‌های سمی در لرستان
  • افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته
  • علت اصلی سفت شدن و درد مفاصل کشف شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است