Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، یوسف امراللهی مدیرعامل این شرکت نانویی درخصوص فعالیت صادراتی این شرکت گفت: رنگ‌های تولیدی این شرکت با رنگ‌های آنتی‌باکتریال نانویی رایج در بازار تفاوت دارد. در این رنگ‌ها از نانوورق‌های کربنی عامل‌دار استفاده شده است که مساحت سطحی بالایی دارند.

از دیگر مزیت‌های این نانوورق‌ها، مقاومت بالای آن‌ها در برابر اکسید شدن است؛ بنابراین دوام طولانی‌تر داشته و عملکرد آنتی‌باکتریالی آن‌ها در طول زمان حفظ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نتایج بررسی‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد این رنگ‌های نانویی هم خواص آنتی‌باکتریال دارند و هم می‌توانند برای ضدعفونی استفاده شوند.

وی بیان کرد: این رنگ‌ها به دلیل اکسید گرافنی که دارند از خواص آنتی‌باکتریال برخوردار بوده و می‌توانند عوامل بیماری‌زا را از بین ببرند؛ به همین دلیل برای مراکز بیمارستانی بسیار مناسب هستند.

امراللهی ادامه داد: در حال حاضر برای فروش ۱۰۰ تُن رنگ به یک شرکت آلمانی متعهد هستیم و در صورت افزایش تقاضا قابلیت تامین ۵۰۰ تن رنگ در ماه را نیز داریم. تا پایان تیرماه ۲ خط تولید موازی راه‌اندازی می‌کنیم که به افزایش ظرفیت و توان تولید شرکت کمک خواهد کرد.

مدیرعامل این شرکت یادآور شد: این شرکت علاوه بر رنگ، اکسیدگرافن نیز تولید می‌کند که به زودی خط تولید این ماده به بهره‌برداری می‌رسد که از جمله خط‌تولیدهای برتر تولید اکسیدگرافن در خاورمیانه است که تمام تجهیزات و دستگاه‌های آن کاملا ایرانی است. فناوری تولید این ماده نیز در قالب پتنت در دفتر ثبت اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است.

تجاری سازی کیت تشخیص کرونا در کانادا 

وی همچنین از فعالیت این شرکت در بخش تولید کیت تشخیص کرونا خبر داد و گفت: کیت تشخیص کرونا در ۳۰ ثانیه توسط متخصصان این شرکت ساخته شده است که فناوری آن نیز در USPTO به ثبت رسیده است. این فناوری  در حال حاضر با کمک یک شرکت کانادایی در حال طی مراحل اخذ مجوز در کانادا است تا در این کشور تجاری‌سازی شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا فناوری نانو کیت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فناوری نانو کیت ویروس کرونا فناوری نانو کیت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو صادرات غیر نفتی آنتی باکتریال رنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت