Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا هفت تن از مقامات چین را به اتهام سرکوب دموکراسی در هنگ‌کنگ تحریم کرد؛ اقدامی که تازه‌ترین تلاش واشنگتن برای پاسخگو کردن پکن به خاطر آنچه که آن را فرسایش اجرای قانون در این دولت‌شهر و مستعمره سابق انگلیس می‌داند، محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این تحریم‌ها که توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام شد، افرادی را از دفتر رابط چین در هنگ کنگ که پکن از آنها برای هماهنگی سیاست‌هایش در این دولت‌شهر استفاده کرده است، هدف می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هفت تن که به لیست "اتباع خاص تعیین شده" وزارت خزانه‌داری آمریکا اضافه شده‌اند، شامل "چن دونگ"، "هی جینگ"، "لو زینینگ"، "کیو هونگ"، "تن تاینویی"، "یانگ جیانپینگ" و "یین زونگوآ" که همگی از معاونین مدیران دفتر رابط چین در هنگ‌کنگ هستند، می‌باشند.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت: مقامات چینی در سال گذشته به صورت نظام‌مند نهادهای دموکراتیک هنگ‌کنگ را متزلزل کردند، برگزاری انتخابات را به تعویق انداختند، قانون‌گذاران منتخب را از سمت خود رد صلاحیت کردند و هزاران تن از مخالفان سیاست‌های دولت را بازداشت کردند.

وی افزود: در مواجه با تصمیمات پکن طی یک سال گذشته که خواسته‌های دموکراتیک مردم در هنگ کنگ را سرکوب کرده‌اند، ما اقداماتی انجام می دهیم. امروز ما پیام شفاف و واضحی ارسال کردیم دال بر اینکه آمریکا قاطعانه پشت مردم هنگ‌کنگ ایستاده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین به توصیه‌نامه کاری به روزسانی شده‌ای که به صورت مشترک توسط وزارت‌های امور خارجه، بازرگانی و امنیت کشور صادر شد، اشاره کرد؛ توصیه‌نامه‌ای که بر نگرانی‌های دولت واشنگتن نسبت به تاثیر قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ بر شرکت‌های بین‌المللی تاکید کرد.

منتقدان می‌گوید پکن سال گذشته این قانون را اجرا کرد تا راه را برای سرکوب فعالان حامی دموکراسی و آزادی مطبوعاتی هموار سازد.

در این توصیه‌نامه آمده است: شرکت‌ها با خطر مشارکت در نظارت‌های الکترونیکی بدون مجوز و ارائه داده‌های شرکت و مشتریان به مقامات چین مواجه هستند. افراد و شرکت‌ها باید از پیامدهای بالقوه مشارکت با افراد یا نهادهای تحریم‌شده آگاه باشند.

این اقدامات تنها یک سال پس از آن اعلام شدند که دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا با هدف تنبیه چین به خاطر آنچه که آن را "اقدامات سرکوبگرایانه" علیه هنگ‌کنگ می دانست، به جایگاه ویژه این دولت‌شهر در قانون آمریکا پایان داد.     

آمریکا در حال حاضر تحریم‌هایی را علیه دیگر مقامات ارشد چین از جمله "کری لام"، رئیس اجرایی هنگ کنگ و افسران ارشد پلیس به خاطر نقششان در سرکوب آزادی‌های سیاسی در این دولت‌شهر اعمال کرده است.   

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه در کنفرانسی خبری گفت، دولت چین از زمان بازپس گیری کنترل هنگ‌کنگ در سال 1997 میلادی، تعهد خود در رابطه با نحوه برخورد با هنگ‌کنگ را نقض کرده است.

این در حالی است که ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیش از اعلام رسمی این تحریم‌ها گفت، آمریکا باید از مداخله در امور داخلی هنگ‌کنگ دست بردارد و چین به این تحریم‌ها پاسخی قاطع و جدی خواهد داد.

"وندی شرمن"، معاون وزیر امور خارجه آمریکا طی چند روز آتی به ژاپن، کره جنوبی و مغولستان سفر خواهد کرد. در این اطلاعیه وزارت امور خارجه آمریکا هیچ اشاره‌ای به توقف شرمن در چین وجود ندارد.

یکی از مقامات ارشد وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه به خبرنگاران گفت، واشنگتن همچنان در حال رایزنی با پکن درخصوص سفر احتمالی شرمن به چین است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا چین هنگ کنگ امور خارجه آمریکا دولت شهر مقامات چین هنگ کنگ تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۵۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دانشجویان آمریکایی و اروپایی با برپایی جنبش‌های دانشجویی، جنایات و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند که این جنبش‌ها با سرکوب شدید دولت‌های غربی مواجه شده است.

این جوانان هم که پرورش یافته همان فرهنگ غربی هستند در مقابل این اعمال جنایتکارانه و کشتار بیرحمانه مردم مظلوم فلسطین واکنش نشان دادند ، اما دولت امریکا و صهیونیست‌ها تحمل این اعتراض‌ها را ندارند.

دیگر خبرها

  • سرکوب، نشانه رسوایی لیبرال دموکراسی غربی
  • سرکوب جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • خروش موج بیداری انسانی توسط دانشجویان/ حبس دموکراسی در سرزمین مدعیان مردم‌سالاری!
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • تایوان: ۲۲ هواپیمای چینی حریم ما را نقض کردند
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • سخنگوی وزارت خارجه: مقامات آمریکا شایستگی اخلاقی اظهارنظر درخصوص حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی بیان را ندارند
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران